Podarilo sa! Som tehotná - 1 trimester
Ahojte dievčatá, vytvorila som túto skupinu pre tie z nás, ktorým sa vyplatili mesiace trápenia s IVF a konečne sme sa prehupli do vytúženej kategórie - tehotná. Aké máte pocity, obavy, aké cítite zmeny o tom všetkom tu!
@susanne08 asi 12-13gt už budem.
@lilly79 aj ja budem chodiť na usg a poradňu raz za mesiac.mne gyndos povedal,že do toho 12 týždňa je to ešte riziko ,ale potom už bude dobre 🙂 a jasné ,že si užívaj tehu 🙂 my s manželom si ho užívame od prvého dňa keď nám vložili bublinku 🙂 teda skôr ja si užívam to jeho obskakovanie 😂😂
@lilly79 gratulujem moja😍❤
@ingrid0105 ďakujem 😘
gratulujem lilly 🙂 užívaj si to 🙂
baby tiež vám nechutí nič jest? nemám žiadne nevolnosti... všetko je ok... ale nemám na nič chuť... na nič na jedenie... už neviem čo mám do seba tlačiť
@susangha ja mam presne take stavy ze nevraciam ale je mi zle, tak divne, nevolno ako keby na vracanie ale nie...😂 chapeme sa 😂 no a vtedy viem ze sa musik najest a asi som bola dlho bez jedla a potom to prejde vacsinou. Do jedla sa musim donutit levo fakt nemam na nic chut ale viem ze ako nahle nieco zjem tak to bude lepsie... tak snazim sa najskor nieco male a potom sa normal najest. Normalne chodim niekedy ze boze jedlo musim jest 😂😂😂
@lilly79 gratulujem to su super spravy aj ked s vystrasenym zaciatkom ale hlavne je ze je vsio oki ;)
Ja som sa dneska potesila lebo v pondelok som volala na midwifes(ako dula) lebo by som chcela jednu no a su len 3 na cely region a na mesiac porodu bere kazda len 3 zeny. A dnes mi pisali ze mi bola pridelena 🤩😁 tak som sa velmi tesila 🙂 konecne nejake dobre spravy xixi 21.5 mam prve stretko s nou. Tu je to lepsie lebo oni pridu aj 6 tyzdnov po porode ku tebe domov ta okontrolovat a poradia ti a tak. A aj pri porode mas istotu ze tam bude ona a k tomu aj na zaciatku porodu k tebe pride domov a sleduje priebeh a do nemocnice idete az v spravnom case. A v pondelok pojdem na oficialne sono do nemocnice tak som zvedava co uvidime to budem 8+4tt 😁 dufam ze mi nasa cucoriedka aj zamava :D
@lostris151 ďakujem 😘 no ani nehovor soková terapia......😔 Presne dôležité je, že všetko je vporiadku🙏🍀💞
Ja som bola u Dr vtedy som bola 6+6tt a keď som volala, ze až o 4tyzdne na kontrolu, kedy ste mali prvé odber v ktorom TT? Lebo keď som kuk na papier co mi dala, tam je kontrola o 14 dní, tak neviem. Som z toho trocha dosť zmetena.... Zajtra zavolám sestricke a poviem jej lebo moja gyn. v tej ambulancii je iba pondelok........
ja som bola na kontrole, keď som mala ukončený 10ty týždeň (moč, krv a rýchle sono či žijeme) + dostala som materskú knižku, potom 12ty ukončený týždeň - výsledky krvi, sono - asi hodinu bo malý sa mrvil, kde doktorka merala nosovú kostičku, šiju a podobne... a teraz mám ísť až v 16ty týždeň, kedy budeme brať opať krv, moč a neviem či sono a čo ešte bude..

Ako často chodíte na ultrazvuk, ja mam ist až o mesiac. Ze ma berú ako bežné tehotenstvo tým, že je už bublinka uhniezdena a je akcia💞🙏🍀
Môžem si ua aj ja začať užívať tehu😊