icon

Podarilo sa! Som tehotná - 1 trimester

lostris151
19. apr 2019

Ahojte dievčatá, vytvorila som túto skupinu pre tie z nás, ktorým sa vyplatili mesiace trápenia s IVF a konečne sme sa prehupli do vytúženej kategórie - tehotná. Aké máte pocity, obavy, aké cítite zmeny o tom všetkom tu!

lilly79
6. máj 2019

Ako často chodíte na ultrazvuk, ja mam ist až o mesiac. Ze ma berú ako bežné tehotenstvo tým, že je už bublinka uhniezdena a je akcia💞🙏🍀
Môžem si ua aj ja začať užívať tehu😊

susanne08
6. máj 2019

@zuzu8511 tak super, nevadi raz ju všetky dostaneme🙂 10.06. to budeš v ktorom týždni?

susanne08
6. máj 2019

@lilly79 gratulujem🍀👶❤

lilly79
6. máj 2019

@zuzu8511
@susanne08 ďakujem ❤️

zuzu8511
6. máj 2019

@susanne08 asi 12-13gt už budem.
@lilly79 aj ja budem chodiť na usg a poradňu raz za mesiac.mne gyndos povedal,že do toho 12 týždňa je to ešte riziko ,ale potom už bude dobre 🙂 a jasné ,že si užívaj tehu 🙂 my s manželom si ho užívame od prvého dňa keď nám vložili bublinku 🙂 teda skôr ja si užívam to jeho obskakovanie 😂😂

ingrid0105
6. máj 2019

@lilly79 gratulujem moja😍❤

lilly79
6. máj 2019

@ingrid0105 ďakujem 😘

lilly79
6. máj 2019

@zuzu8511 od teraz aj ja už sa nechám viac menej rozmaznávať 😉

zuzu8511
6. máj 2019

@lilly79 presne tak veď nemusí rozmaznávať teba 😂😂 môj muž sa smeje ,že on rozmaznáva drobčeka nie mňa 😁😍

lilly79
6. máj 2019

@zuzu8511
Teraz odchádzal môj preč a ja, že pod nám dat pusu a on, že tebe nedám 🤣dostala som iba jednu👶❤️

zuzu8511
6. máj 2019

@lilly79 no prosím 🙂 ešte budeme tým našim drobcom závidieť 😍 zlatý muzicek 🙂

susangha
6. máj 2019

gratulujem lilly 🙂 užívaj si to 🙂

lilly79
6. máj 2019

@susangha ďakujem 😊

susanne08
7. máj 2019

@zuzu8511 tak dnes som bola na kontrole, tehu knižku dostanem nabudúce, brali mi krv a kontrola o 3 týždne. Drobček má už 2,3 cm😍 dnes už bolo všetko krásne vidieť, mrvi sa tam, bolo to krásne 🙏🍀 dnes som 9+0 tt a krpec tiež.

lilly79
7. máj 2019

@susanne08 juuuj supeeer, teším sa s tebou😘🍀👶po akom čase si išla na ultrazvuk?

zuzu8511
7. máj 2019

@susanne08 to je krása.najkrajsi obrázok na svete 😍😍😍 veľmi sa teším s tebou 🙂

susangha
7. máj 2019

baby tiež vám nechutí nič jest? nemám žiadne nevolnosti... všetko je ok... ale nemám na nič chuť... na nič na jedenie... už neviem čo mám do seba tlačiť

susanne08
7. máj 2019

@lilly79
@zuzu8511 ďakujem kočky, veď o chvíľu aj vy sa pochvalite 😍 po dvoch týždňoch som teraz bola, a počas týchto dvoch už som nespinila ani raz.

zuzu8511
7. máj 2019

@susangha tiež mám občas také dni ,že by som zjedla aj koňa a občas mi nechutí vôbec nič.to sú tie tehu stavy 🙂

susangha
7. máj 2019

@zuzu8511 a čo vtedy ješ? poraď.. bo už som z toho zúfalá

zuzu8511
7. máj 2019

@susangha nič lebo mi nič nejde.ja som skôr taká ,že jem to na čo mám chuť a myslím,že drobec mi dá vedieť čo potrebuje.ono to u mňa trvá tak pol dňa a potom to dobehnem 🙂

lostris151
autor
8. máj 2019

@susangha ja mam presne take stavy ze nevraciam ale je mi zle, tak divne, nevolno ako keby na vracanie ale nie...😂 chapeme sa 😂 no a vtedy viem ze sa musik najest a asi som bola dlho bez jedla a potom to prejde vacsinou. Do jedla sa musim donutit levo fakt nemam na nic chut ale viem ze ako nahle nieco zjem tak to bude lepsie... tak snazim sa najskor nieco male a potom sa normal najest. Normalne chodim niekedy ze boze jedlo musim jest 😂😂😂
@lilly79 gratulujem to su super spravy aj ked s vystrasenym zaciatkom ale hlavne je ze je vsio oki ;)
Ja som sa dneska potesila lebo v pondelok som volala na midwifes(ako dula) lebo by som chcela jednu no a su len 3 na cely region a na mesiac porodu bere kazda len 3 zeny. A dnes mi pisali ze mi bola pridelena 🤩😁 tak som sa velmi tesila 🙂 konecne nejake dobre spravy xixi 21.5 mam prve stretko s nou. Tu je to lepsie lebo oni pridu aj 6 tyzdnov po porode ku tebe domov ta okontrolovat a poradia ti a tak. A aj pri porode mas istotu ze tam bude ona a k tomu aj na zaciatku porodu k tebe pride domov a sleduje priebeh a do nemocnice idete az v spravnom case. A v pondelok pojdem na oficialne sono do nemocnice tak som zvedava co uvidime to budem 8+4tt 😁 dufam ze mi nasa cucoriedka aj zamava :D

lilly79
8. máj 2019

@lostris151 ďakujem 😘 no ani nehovor soková terapia......😔 Presne dôležité je, že všetko je vporiadku🙏🍀💞
Ja som bola u Dr vtedy som bola 6+6tt a keď som volala, ze až o 4tyzdne na kontrolu, kedy ste mali prvé odber v ktorom TT? Lebo keď som kuk na papier co mi dala, tam je kontrola o 14 dní, tak neviem. Som z toho trocha dosť zmetena.... Zajtra zavolám sestricke a poviem jej lebo moja gyn. v tej ambulancii je iba pondelok........

zuzu8511
8. máj 2019

@lilly79 ja som tie, z tých vyšetrení zmätená lebo teraz som 8+4 a až o 2 týždne idem na krv a az o ďalšie tri týždne na poradňu a to už budem nejaký 13 gt :(

susangha
8. máj 2019

ja som bola na kontrole, keď som mala ukončený 10ty týždeň (moč, krv a rýchle sono či žijeme) + dostala som materskú knižku, potom 12ty ukončený týždeň - výsledky krvi, sono - asi hodinu bo malý sa mrvil, kde doktorka merala nosovú kostičku, šiju a podobne... a teraz mám ísť až v 16ty týždeň, kedy budeme brať opať krv, moč a neviem či sono a čo ešte bude..

lilly79
8. máj 2019

@zuzu8511 uvidím zajtra zavolám sestricke a uvidím, lebo okrem hematologicka mi nikto nerobil odbery🤷‍♀️

susangha
Autor odpoveď zmazal
susangha
8. máj 2019

@lilly79 ideš presne podľa knižky... tak ako si písala by to malo byť

lilly79
Autor odpoveď zmazal
lilly79
9. máj 2019

@zuzu8511
@susangha
takže som volala sestricke a ze až 3.6.man ísť na kontrolu lebo treba nechať bábätko v klude🙏💞🍀✊
Neviem ako vy dievčatá, ale mňa boli už druhý deň hlava a aj od žalúdka mi je zle a horko v ústach mam.... Mate niektorá podobne stavy?