Podarilo sa! Som tehotná - 1 trimester
Ahojte dievčatá, vytvorila som túto skupinu pre tie z nás, ktorým sa vyplatili mesiace trápenia s IVF a konečne sme sa prehupli do vytúženej kategórie - tehotná. Aké máte pocity, obavy, aké cítite zmeny o tom všetkom tu!
@zuzu8511 supeeer tesim s tebou 😊mne bolo včera veľmi zle, hlava ma strašne bolela, na zvracanie a strašne mi niektoré veci smrdia napr. cibula, až ma z toho napína 🤷♀️a mam horko v ústach, ty máš tiež nejaké takéto pocity? Pobolieva vma brucho, ale inak v pohode. Už nech mam kontrolu za sebou 🙏💞✊
@lilly79 mne tiež býva zle nie tak aby som zvracala ,ale keď som hladná tak sa mi hneď točí hlava a je mi ťažko na žalúdku,v noci sa pravidelne budím na hlad 🙈🙈a som stále príšerné unavená stále by som len ležala a spala 😂😂a o vonach mi ani nevrav mne smrdí takmer všetko nikdy som nemala taký čuch ako teraz 😂ale ja si to užívam aj keď mi je zle lebo aspoň viem že drobec je v poriadku 😉 a o mojom mužovi ani nevravím ten má stále sleduje a má zo mňa srandu,že čo všetko mi vadí 😁 už sa tiež neviem dočkať ďalšej fotky.za chvíľku to najhoršie bude za nami a to je najdôležitejšie 🍀🍀
@lilly79 ja už som začala druhý trimester... a prejavy neprestali... brucho stále pobolieva a únava je stále... ale nie až taká strašná... ale je... rýchlo sa zadýchavam.. ale možno je to aj tou mojou anémiou. ale citlivosť na pachy prestala... cítim sa síce stále ako polovnícky pes, ale už mi nie je zle z niektorých pachov :D no teším sa, že som konečne v tom menej rizikovom mesiaci 🙂 stále tomu nemôžem uveriť, že sa nám to podarilo a som tehotná :D
@lilly79 :D ano knižku mám... tú mi dali v 11tom týždni. zatial mi brali krv a v 13tom týždni merali malého - nosovú kostičku, šiju ani neviem čo všetko... bolo toho veľa... ležala som tam asi hodinu bo malý sa mrvil a nedarilo sa zmerať :D v piatok idem zas... neviem sa dočkať... napíšem potom čo bolo... aby ste vedeli dopredu čo vás čaká :D
Ahojte 🙂 tak dnes som bola na tom sone... bude to zrejme chlapec a už si cmúľal prst :D Doktorka ho poriadne pomerala a zobrala mi krv s tým že do 2 týždňov budú výsledky čo sa týka vrodených chorôb a tak... ak to bude pozitívne, odporúča mi ísť na genetické vyšetrenie z plodovej vody ... bo už mám 35.. tak som zvedavá ako to dopadne... ale vraj je všetko zatiaľ v poriadku 🙂
no mne už brali krv na vrodené chyby 1x ale to sa berie 2x a potom sa to vyhodnocuje 🙂 ja som teraz 16+1
a na kontrolu idem až o mesiac :(
@susangha ahoj, mas nejaky pristroj na to pocuvanie srdiecka?
Ahojte, mám na vás otázku ... robila som si testy a prvé mi vyšli relatívne pozitívne samozrejme druhá čiarka na prvých dvoch testoch nebola hneď až taká silná a následne som si robila iné a tie mi nevyšli vôbec pozitívne... mám 4 dni pred začiatkom menštruácie mohla som počkať ale nedalo mi to... prosím čo si o tom myslíte ? Je možné že by mi prvé dva testy ukázali zlý výsledok ? Ďakujem 🙂
@nikushka46
@zuzu8511
áno mám dopler 🙂 cez bazar som kúpila za 20e ten angelsound... no nie je to dobré pre tie baby, ktoré podceňujú príznaky a nejdu k doktorovi, pretože si myslia, že ked srdiečko bije je všetko ok...
to môj prípad nie je... keby som mala pochybnosti... tak idem kedykoľvek k doktorovi... ale páči sa mi ten pocit.. tá kontrola.. každý večer si ľahnem a môžem počúvať ako to rýchlo bije... ako sa hýbe, kope... bo to všetko počuť 🙂 mne sa to páči.. a že by to ubližovalo bábatku sa nedá povedať, pretože to nemá žiadne žiarenie.. nič také 🙂 ja odporúčam 🙂

@zuzu8511 ja ešte odbery u gyn. som nemala, ale u hematologicky som bola, tam zatiaľ všetko v oriadku a ďalšiu kontrolu(odbery) u nej mam 6.6 ty si dávaš tu genetiky?