Podarilo sa Vám IVF s DV?
Kocky, prosím vás, po spraveni si testu kt. Vás nesmierne potešil ste išli na krv, ale koli čomu je taky postup? potom o 2tyzne ste absolvovali sono....? A lieky ste brali naďalej v tom istom množstve?? Ďakujem za vašu odpoveď, cim viac o tom čítam, tým som z toho asi blbsia.. Ďakujem za odpoveď a krásne tehulkovo so šťastným začiatkom s bábätkom vám prajem❤️❤️ ❤️
@laxxvita postup je taky pretoze tehotensky test z mocu nieje vzdy uplne spolahlivy tak sa musi tehu potvrdit alebo vyvratit z krvi. Sono je potom o 2 tyzdne lebo skor nieje nic vidiet. Lieky som brala nadalej az do 12 tt. Estrofem utrogestan a prednizon. Po novom sa uz prednizon nedava. Davkovanie som mala estrofem 3*1 denne plus 2 vaginalne vecer... Utrogestan 4-0-4...mozno ma niekto trosku mensie davky 🙂 drzim palce
@laxxvita ako pisu baby, test z krvi na 2x aby sa potvrdilo, ze hcg rastie. Potom sono po 2 tyzdnoch, lebo vtedy uz je vidno ja bijuce srdiecko. Ja som na zaklade toho dostala spravu pre moju gynekologicku. Zaujimave je, ze sa ma pytali, ci chcem v sprave uviest, ze islo o DV. Inak ja som po tom sone prestala uzivat estrimax (2mg 3x denne), len progesteron a ten mi nahradili duphastanom do cca 12 tt. Prednison ale mam uzivat do 15tt, teda tento tyzden koncim.
Baby môžem otázku brali ste si pôžičku na ivf s DV či ako ste to riešili? Vychadza to dosť draho. Niečo našetrene mám no čo ak sa to nepodarí na 1x.
@sulinka333 my sme si nešetrili. Nás všetky IVF vyšli cca 7000 eur.
@bunka1 ďakujem a podarilo sa s dv na prvý krát?
@sulinka333 áno prvý s z DV. Som v 28 tt. Prvé ivf bolo s vlastným vajíčkami.
@bunka1 Moooc gratulujem a prajem všetko dobré veľa zdravička a kde ste boli v centre?
@sulinka333 RG Brno
@sulinka333 ďakujem. I my sa tešíme. Mne je celé tehotenstvo zle. Ale už to dáko vydržím. 🙂
@bunka1 a koľko máš rokov ak sa smiem spýtať. Ja už 40r ja síce dve deti mám z prvého manželstva no s terajším manželom sa nám dva roky nedarí minulý rok v juni v 6tt som potratila od vtedy od vtedy nič.
@sulinka333 44
@bunka1 ďakujem veľmi pekne.
@bunka1 ahoj prosim ta mozes mi poradit do ip ohladom toho ivf s dv.
@sulinka333 Jasan. Môžeš mi napísať IP
Baby...ako dlho ste čakali na darkyňu?...v decembri sme mali konzultáciu ale dohodli sme sa že nám zavolajú až keď budú embryjká...som ako na ihlách...2ivf s mojimi vajíčkami nevyšli...dokonca sme pri druhom ivf nemali žiadne embryjká...ani spermiogram nieje žiadna výhra kôli 49% fragmentácii a 1,6% morfológiu ale to sa dá obísť triedením MACS a PICSI...mám pocit že som stále v takom kŕči či to výjde keď aspoň vajíčka budú kvalitné...
@lujzita2 blahoželám k synčekovi a želám veľa zdravíčka🍀❤

Aboj. Mne vysiel prvy et s dv. Teraz som 6 den po ket a zatim mam test negativny. Cot a zaujima?