icon

Podarilo sa Vám IVF s DV?

bunka1
8. jún 2019
Strana
z2
milus777
9. jún 2019

Aboj. Mne vysiel prvy et s dv. Teraz som 6 den po ket a zatim mam test negativny. Cot a zaujima?

lujzita2
15. jún 2019

@bunka1 ahoj, aj mne vysiel hned na prvy raz. Koncim 8tt a zatial vsetko ok. Z 10 DV bolo nakoniec 6 embryok a teda mame este 5 zamrazenych.

laxxvita
28. júl 2019

Kocky, prosím vás, po spraveni si testu kt. Vás nesmierne potešil ste išli na krv, ale koli čomu je taky postup? potom o 2tyzne ste absolvovali sono....? A lieky ste brali naďalej v tom istom množstve?? Ďakujem za vašu odpoveď, cim viac o tom čítam, tým som z toho asi blbsia.. Ďakujem za odpoveď a krásne tehulkovo so šťastným začiatkom s bábätkom vám prajem❤️❤️ ❤️

milus777
28. júl 2019

@laxxvita postup je taky pretoze tehotensky test z mocu nieje vzdy uplne spolahlivy tak sa musi tehu potvrdit alebo vyvratit z krvi. Sono je potom o 2 tyzdne lebo skor nieje nic vidiet. Lieky som brala nadalej az do 12 tt. Estrofem utrogestan a prednizon. Po novom sa uz prednizon nedava. Davkovanie som mala estrofem 3*1 denne plus 2 vaginalne vecer... Utrogestan 4-0-4...mozno ma niekto trosku mensie davky 🙂 drzim palce

laxxvita
28. júl 2019

@milus777 ďakujem ti veľmi pekne za to, že si mi to takto krásne vysvetlila❤️Ten Utrogestan beriem tak ako ty, a prosím ta estrofem 1mg alebo estrofem 2mg si mala predpísaný? A ten si na večer brala aj vaginálne? 😱 tak o tom som este nečítala. Ďakujem

milus777
28. júl 2019

@laxxvita estrofem 2 mg... To preto lebo som nala nizku sliznicu....

lujzita2
29. júl 2019

@laxxvita ako pisu baby, test z krvi na 2x aby sa potvrdilo, ze hcg rastie. Potom sono po 2 tyzdnoch, lebo vtedy uz je vidno ja bijuce srdiecko. Ja som na zaklade toho dostala spravu pre moju gynekologicku. Zaujimave je, ze sa ma pytali, ci chcem v sprave uviest, ze islo o DV. Inak ja som po tom sone prestala uzivat estrimax (2mg 3x denne), len progesteron a ten mi nahradili duphastanom do cca 12 tt. Prednison ale mam uzivat do 15tt, teda tento tyzden koncim.

bunka1
autor
29. júl 2019

Baby zatiaľ to vyzerá takto 😍🙏

laxxvita
30. júl 2019

@bunka1 👌 super, si šťastná!!!!! Blahoželám, kedy si bola na vklade?

bunka1
autor
30. júl 2019

@laxxvita 17.7.

laxxvita
30. júl 2019

@bunka1 ja 16.7. 🙂))❤️

laxxvita
30. júl 2019

@lujzita2 ahoj, mne na klinike povedali, že vyberaju preto darkynu s rovnakou krvnou skupinou ako mam ja, aby keď nechcem sa nemusí nikdo dozvedieť ani doktori, ze dieťatko mame vdaka dar. vajíčku.

lujzita2
30. júl 2019

@laxxvita ahoj, ja som to netajila, lebo moja gynekologička bola tá, čo mi doporučila gf a aj defacto ma tam objednala. Mám to uvedené aj všade v dokumentácii od gynekologa, primárne kvôli môjmu veku.

laxxvita
30. júl 2019

@lujzita2 tak to je super, ze to takto prijimas.. Ja by som si to najradšej nechala len sama pre seba, ale to tiež nejde..

sulinka333
3. jan 2020

Baby môžem otázku brali ste si pôžičku na ivf s DV či ako ste to riešili? Vychadza to dosť draho. Niečo našetrene mám no čo ak sa to nepodarí na 1x.

bunka1
autor
4. jan 2020

@sulinka333 my sme si nešetrili. Nás všetky IVF vyšli cca 7000 eur.

bunka1
autor
4. jan 2020

@bunka1 sorry nasetrili 🙂

sulinka333
4. jan 2020

@bunka1 ďakujem a podarilo sa s dv na prvý krát?

bunka1
autor
4. jan 2020

@sulinka333 áno prvý s z DV. Som v 28 tt. Prvé ivf bolo s vlastným vajíčkami.

sulinka333
4. jan 2020

@bunka1 Moooc gratulujem a prajem všetko dobré veľa zdravička a kde ste boli v centre?

bunka1
autor
4. jan 2020

@sulinka333 RG Brno

bunka1
autor
4. jan 2020

@sulinka333 ďakujem. I my sa tešíme. Mne je celé tehotenstvo zle. Ale už to dáko vydržím. 🙂

sulinka333
4. jan 2020

@bunka1 a koľko máš rokov ak sa smiem spýtať. Ja už 40r ja síce dve deti mám z prvého manželstva no s terajším manželom sa nám dva roky nedarí minulý rok v juni v 6tt som potratila od vtedy od vtedy nič.

bunka1
autor
5. jan 2020
sulinka333
5. jan 2020

@bunka1 ďakujem veľmi pekne.

sulinka333
6. jan 2020

@bunka1 ahoj prosim ta mozes mi poradit do ip ohladom toho ivf s dv.

bunka1
autor
6. jan 2020

@sulinka333 Jasan. Môžeš mi napísať IP

lujzita2
26. jan 2020

@bunka1 @laxxvita uz viac ako tyzden sme stastnymi rodicmi maleho synceka

bunka1
autor
26. jan 2020

@lujzita2 gratulujem 😘

zuzik5891
26. jan 2020

Baby...ako dlho ste čakali na darkyňu?...v decembri sme mali konzultáciu ale dohodli sme sa že nám zavolajú až keď budú embryjká...som ako na ihlách...2ivf s mojimi vajíčkami nevyšli...dokonca sme pri druhom ivf nemali žiadne embryjká...ani spermiogram nieje žiadna výhra kôli 49% fragmentácii a 1,6% morfológiu ale to sa dá obísť triedením MACS a PICSI...mám pocit že som stále v takom kŕči či to výjde keď aspoň vajíčka budú kvalitné...

@lujzita2 blahoželám k synčekovi a želám veľa zdravíčka🍀❤

Strana
z2