Podpora a výmena skúseností pri IVF koncom roku 2024
Ahojte, je tu niekto kto sa práve pripravuje hormonálne na IVF? Alebo už je v očakávaní vytúženého dvojtýždňového výsledku po IVF? Bolo by super, keby sa tu navzájom podporíme, vymeníme rady...také skrátenie času.. dnes som po druhom IVF a čakačka 2 týždne na vysledok ma asi zabije😎🍀❤️
@plavajka88 ďakujem veľmi pekne 🥰 máme len dve, ale som rada aj ta tie😊 a tebe srdečne gratulujem🥰
@plavajka88 ďakujem pekne ❤️ ja už som v strese čo ako dopadne no veď ma napadlo že nemôžu má len tak nechať na pospas 😃ale ďakujem za ukludnenie ❤️
Otazočka ma napadla keď už ste šli na to ivf koľko vás to vyšlo cca ? A ktoré všetky doplnkové metódy ste si dali urobiť dievčatá ?
@ivusik92 nás v rwprofite 1600€ za IVF..platili by sme 1200 ale dali sme si zamrazit o jednu slamku viac kde sú 4ks..dokopy sme mali 9 ks.. a za kazdy vklad 450€ + hormony cca 180€..ak ideš v native..tak neberieš hormony.
@ivusik92 jasne, nestresuj..nemôžu Ta len tak nechať.🍀
@mijuska2 pevne drzim palce🍀🍀🍀🙏
@plavajka88 no my sme v gyncare a počítala som okolo 2 tisíc aj s mrazenim +selekcia spermií +asistovanej hatching plus embryoglue a rozmýšľam aj nad predĺženou kultiváciou emgryii
@ivusik92 tak tým pádom skôr 3000 €, nie ?
My sme mali predĺženú kultivaciu v cene.
A poisťovňa vám neuhradí nič?
@plavajka88 tak cca ,tak tu sa to platí bohužiaľ aj genetika 🙁poisťovňa hradí usg sledovanie,odber oocytov prenos embrya nič viac
@plavajka88 a ty si v akom centre prosím ta ,že máš aj to uhradené?
@plavajka88 nam ju napr automaticky zapocitavali. Tiez akoby nebolo “na vyber” a v podstate si to aj tak dava gro zien. Uz sme rozhodovali len o metodach a pripadnej genetike
ahojte, nás v heliose to vyšlo okolo 3tisíc, ale my sme mali veľa vajíčok na oplodnenie aj veľa embryi na mrazenie a doplácalo sa tam za každé navyše takže preto to bolo viac, a dali sme si aj PISCI a MACS, predĺžená kultivácia sa ani nedala nevybrať. Genetiku nám neodporúčali a pri našom počte embryi by to bolo ďalších 3000 tak sme si to nedali.
@ivusik92 V Reprofite.
Predĺženú kultivaciu sme v tom mali normálne zaratanu..oni sa vlastne ani nepytali ale automaticky to potiahli...ale keďže cena bola úplne komplet ok..nemali sme ani co riesit
@plavajka88 tak v gyncari sú teda vyššie pálky čo teraz pozerám
Ešte otazočka aké laboratórne metódy ste si vyberali ?Macs,picsi ,mss?
@ivusik92 všetky tri metódy sú kvázi vo finále tie isté.. v skratke : ide o vyselektovanie tých najzdravších a najlepších spermií.
Selekcia sa robí aj pri obyčajnom IUI..vyselektuju, dve hodiny naspeeduju a vložia.. 🙅♀️
My sme šli metódou picsi - ICSI a tam sa používa kyselina hyaluronova.. Spermie sa pridajú do misky a pozoruje sa ich správanie.Len tie zrelé a funkčne, kvalitné spermie sa dokážu naviazať na kyselinu.
Každá metóda je nastavená podľa potreby chlapa - ako ma moc zlý spermiogram.
@plavajka88 no mne prídu všetky rovnaké okrem tej ktorú si si vybrala ty , akurát tie ďalšie dve sú omnoho drahšie
Ahojte, je niekto po transfere v tychto dnoch a caka na vysledky? Ja som mala KET vcera🙏

@veso23
Kokso Ty to isto stíhaš do Vianoc ;)
Tak budem držať palce 🙏🍀
Nám to potvrdili, krásne hcg..13.ideme na sono❤️ do caru..včera som mala kontrolu u mojej gyn..a zatiaľ videla len gestacny vacok🥰 tak sa nevieme dočkať toho 13teho.