Borelioza počas IVF: Ako postupovať pri odklade?
Ahojte,
Som len zvedava, ci niekto nemal podobnu skusenost. Mala som zacat v piatok IVF-dlhy protokol. Teda mala som ist do down regulacie. Avsak dnes aom bola u koznej kvoli flaku co som si nasla pod kolenom..nebola si ista ale asi ide o boreliozu. Hned mi nasadila atb na 3 tyzdne..vysledky z krvi o tyzden. Chapem ze sa zase cele IVF posunie ale viete mi povedat zo skusenosti ci ste sli dalsi cyklus alebo az neskor ? 😔😔
Rátaj september, október
@anonym_autor vcasna borelioza sa lieci 10-21 dni, podla skusenosti z okolia je to zvacsa ATB 21 dni... odporucany odstup po ATB je 4-8 tyzdnov... dolezite je overenie, ci je liecba dokoncena, ci nemas priznaky, a ci borelioza nie je aktivna... s IVF by som pockala 3 mesiace urcite
@anonym_38abc3 hm ja po velikánskych problémoch,ak keď som mala ATB 21 dní, nakoniec skončilo liečbou na súkromnej klinike rok a pol ATB,boreliozove testy lekári podceňuju,liečba na 21 je krátka, hneď ATB na 6-8 týždňov,následky neprajem nikomu
Ahojte dakujem za rady. Ja ju zatial potvrdenu oficialne nemam. Bola mi odobrana krv a podla vysledkov uvidime ale uz preventivne mi nasadila atb na 15 dni..priznaky nemam ziadne az na cerveny flak pod kolenom. Ani dermatologicka nebola na 100% ista ze to je od kliesta. Tak cakam co este povie klinika ..
Ahojte dakujem za rady. Ja ju zatial potvrdenu oficialne nemam. Bola mi odobrana krv a podla vysledkov uvidime ale uz preventivne mi nasadila atb na 15 dni..priznaky nemam ziadne az na cerveny flak pod kolenom. Ani dermatologicka nebola na 100% ista ze to je od kliesta. Tak cakam co este povie klinika ..
@anonym_autor a aj sa ti ten flak zvacsuje? mne to z pohladu pride ako zaparenina. Uvidis, ako vyjdu testy a jedine podla toho sa zariadis. Mrzi ma, ze sa ti ivf tymto oddiali. Ja som tiez v procese a stale sa modlim, nech som zdrava, takze si viem uplne predstavit, ako by mi toto bolo luto. Urcite by som zavolala do centra, povedala, co a ako a oni sa k tomu najlepsie vyjadria. Drzim palce, nech to nie je borelioza ✊ a ked nahodou bude, tak nech sa co najskor vylieci 🍀

@anonym_autor vcasna borelioza sa lieci 10-21 dni, podla skusenosti z okolia je to zvacsa ATB 21 dni... odporucany odstup po ATB je 4-8 tyzdnov... dolezite je overenie, ci je liecba dokoncena, ci nemas priznaky, a ci borelioza nie je aktivna... s IVF by som pockala 3 mesiace urcite