Podpora počas čakania po IUI
Ahojte zienky, podme sa navzajom podrzat v procese nekonecneho 14-dnoveho cakania po IUI.
Ako ste na tom?
Ja som dnes 9.den po IUI a nemam absolutne ziadne fyzicke priznaky. Jedine som precitlivela z progesteronu, ale inak nic. Tak sa obavam, ze moje prve IUI nevyjde..
@pudinka ahoj. Ja som ešte nemala iui ale čaká má v pondelok. Mám pcos a ovulaciu žiadnu, dr predpísal letrozol, na 13 dc včera som mala 13mm jeden folikul. Sobotu večer mám pichnúť gonasi a pondelok ráno iui. Tak tiež budem čakať 14 dni či to vyjde či nie
@matusa_153 tak si priprav nervy. To cakanie je nekonecne, aspon pre mna. A tie emocie.. Prvych 7 dni po IUI som sa asi 3x pohadala s priatelom, rozplakala som sa,ze mi krtko rozryl zahon, potom som sa rozplakala,ked ma priatel zobral na prechadzku a potom som zas plakala,ze som zamastena od burgru a ze som skareda,ked placem 🤣🤣🤣. Ten progesteron je silny kolotoc emocii, aspon teda u mna.
Ale samotny zakrok je pohodicka
@matusa_153 tak si priprav nervy. To cakanie je nekonecne, aspon pre mna. A tie emocie.. Prvych 7 dni po IUI som sa asi 3x pohadala s priatelom, rozplakala som sa,ze mi krtko rozryl zahon, potom som sa rozplakala,ked ma priatel zobral na prechadzku a potom som zas plakala,ze som zamastena od burgru a ze som skareda,ked placem 🤣🤣🤣. Ten progesteron je silny kolotoc emocii, aspon teda u mna.
@pudinka a to si brala progesteron prvý krát? Ja beriem 100vku utrogestan a nemám žiadne stavy pri ňom ale teraz mi dal 200ku
@pudinka a kde chodíš do centra? Čakanie bude neskutočne dlhé.. dúfam že nám to obom vyjde 🥰 aké ste mali problémy s otehotnením?
@pudinka a kde chodíš do centra? Čakanie bude neskutočne dlhé.. dúfam že nám to obom vyjde 🥰 aké ste mali problémy s otehotnením?
@matusa_153 ja beriem progestanelle 200mg 2x denne. Beriem to prvy krat a je to standard pri IUI. Chodim do Gyn-fiv
Neviem, preco mi admini prepisali nazov skupiny z IUI 2025 na podpora pocas cakania po IUI 😤 . Bola by som rada,keby nazov vratili spat. Ma to byt diskusia pre vsetky zeny,ktore podstupuju IUI v roku 2025!!!
@matusa_153 ja beriem progestanelle 200mg 2x denne. Beriem to prvy krat a je to standard pri IUI. Chodim do Gyn-fiv
@pudinka mna v pondelok čaká iui a potom mám brat utrogestan 200
@pudinka aký veľký ste mala folikul keď ste šli na IUI ? Ja popravde nečakam pozitívny výsledok …je to mala šanca
@lenna255 a ty si mala aký folikul? Ja som bola na sono 13dc a mala som 13mm folikul, na sobotu kázali pichnúť gonasi a v pondelok iui. Snad spravia kontrolné sono ešte ráno pondelok či prebehne ovulacia alebo čo
@pudinka aký veľký ste mala folikul keď ste šli na IUI ? Ja popravde nečakam pozitívny výsledok …je to mala šanca
@lenna255 urcite mi to povedali, ale nepamatam si 😆. Gynekolog mi povedal "jaky obrovsky folikulisko" 🤣. A ze vsetko je ukazkove,jak ma byt. Takze dnes uz len 4dni pockat.. ale tiez som taka,ze asi to nevyslo, lebo ozaj sa necitim nijak inak, uz ani nemam take emocne vykyvy
@lenna255 urcite mi to povedali, ale nepamatam si 😆. Gynekolog mi povedal "jaky obrovsky folikulisko" 🤣. A ze vsetko je ukazkove,jak ma byt. Takze dnes uz len 4dni pockat.. ale tiez som taka,ze asi to nevyslo, lebo ozaj sa necitim nijak inak, uz ani nemam take emocne vykyvy
@pudinka ešte môže byť test pozitívny.
@pudinka ešte môže byť test pozitívny.
@matusa_153 ja viem, aj moj kamos ChatGPT mi to stale hovori 🤣🤣🤣. Ale neviem, ozaj sa citim netehotne. Uz som celkom s tym zmierena. A inak, vraj sa sanca zvysuje kazdym dalsim IUI. Takze som zvedava, ako kazda z nas dopadneme
@matusa_153 ja viem, aj moj kamos ChatGPT mi to stale hovori 🤣🤣🤣. Ale neviem, ozaj sa citim netehotne. Uz som celkom s tym zmierena. A inak, vraj sa sanca zvysuje kazdym dalsim IUI. Takze som zvedava, ako kazda z nas dopadneme
@pudinka neboj sa. U mna toto len bude 😂 tieto pocity, nervozita či to vyjde 😀. Aj keď nemáš tehu príznaky tak stále tam je nádej že to vyjde, ale ja urcite budem na tom tak ako ty 😀 drzim ti palce aby ti to vyšlo ☺️
@pudinka no ako? Neprejavili sa tehu príznaky? Test si si ešte nerobila? Daj vedieť ☺️
@pudinka no ako? Neprejavili sa tehu príznaky? Test si si ešte nerobila? Daj vedieť ☺️
@matusa_153 akurat teraz som si urobila test, kedze som 12dni po IUI a je cisto jasne negativny. Ani naznak,ze by to mohlo byt inak. Takze moj vnutorny pocit bol spravny, bohuzial to nevyslo
@matusa_153 akurat teraz som si urobila test, kedze som 12dni po IUI a je cisto jasne negativny. Ani naznak,ze by to mohlo byt inak. Takze moj vnutorny pocit bol spravny, bohuzial to nevyslo
@pudinka ach tak má to mrzí. Idete skúsiť další cyklus znovu iui?
@pudinka ach tak má to mrzí. Idete skúsiť další cyklus znovu iui?
@matusa_153 ano,ale hned tento mesiac nam to nevychadza,lebo zrovna vtedy,keby mali robit IUI, tak budeme odcestovani. Takze az august
@matusa_153 nie, ja a partner mame uplne vsetko tip top. Len z nejakeho neznameho dovodu sa nedari
@matusa_153 aj si si pichla ovitrelle?
@pudinka áno. V sobotu večer mi kázal
@pudinka áno. V sobotu večer mi kázal
@matusa_153 no tak drzim palce! 🤞. Ja som sama zvedava,ze ci teraz bude nasledovat nejake posudzovanie,ze preco to nevyslo,ci sa zameraju na nieco, ale ako
@matusa_153 no tak drzim palce! 🤞. Ja som sama zvedava,ze ci teraz bude nasledovat nejake posudzovanie,ze preco to nevyslo,ci sa zameraju na nieco, ale ako
@pudinka ďakujem. Budem aj ja tebe držať palce nech to nabudúce vyjde
@pudinka ďakujem. Budem aj ja tebe držať palce nech to nabudúce vyjde
@matusa_153 tak uz to mam potvrdene aj z krvi. Nevyslo to.
@matusa_153 tak uz to mam potvrdene aj z krvi. Nevyslo to.
@pudinka tak to má mrzí, nabudúce to vyjde ☺️
@pudinka tak to má mrzí, nabudúce to vyjde ☺️
@matusa_153 ahoj, no ako si dopadla?
@matusa_153 ahoj, no ako si dopadla?
@pudinka ahoj. Som tehotná. Od 10dpo mám pozitívne testy, dnes 14dpo digi 2-3. Zajtra ráno idem na krv ❤️

@pudinka ahoj. Ja som ešte nemala iui ale čaká má v pondelok. Mám pcos a ovulaciu žiadnu, dr predpísal letrozol, na 13 dc včera som mala 13mm jeden folikul. Sobotu večer mám pichnúť gonasi a pondelok ráno iui. Tak tiež budem čakať 14 dni či to vyjde či nie