icon

Podpora počas čakania po IUI

pudinka
6. jún 2025

Ahojte zienky, podme sa navzajom podrzat v procese nekonecneho 14-dnoveho cakania po IUI.
Ako ste na tom?
Ja som dnes 9.den po IUI a nemam absolutne ziadne fyzicke priznaky. Jedine som precitlivela z progesteronu, ale inak nic. Tak sa obavam, ze moje prve IUI nevyjde..

Strana
z2
matusa_153
6. jún 2025

@pudinka ahoj. Ja som ešte nemala iui ale čaká má v pondelok. Mám pcos a ovulaciu žiadnu, dr predpísal letrozol, na 13 dc včera som mala 13mm jeden folikul. Sobotu večer mám pichnúť gonasi a pondelok ráno iui. Tak tiež budem čakať 14 dni či to vyjde či nie

pudinka
autor
6. jún 2025
@matusa_153

@pudinka ahoj. Ja som ešte nemala iui ale čaká má v pondelok. Mám pcos a ovulaciu žiadnu, dr predpísal letrozol, na 13 dc včera som mala 13mm jeden folikul. Sobotu večer mám pichnúť gonasi a pondelok ráno iui. Tak tiež budem čakať 14 dni či to vyjde či nie

@matusa_153 tak si priprav nervy. To cakanie je nekonecne, aspon pre mna. A tie emocie.. Prvych 7 dni po IUI som sa asi 3x pohadala s priatelom, rozplakala som sa,ze mi krtko rozryl zahon, potom som sa rozplakala,ked ma priatel zobral na prechadzku a potom som zas plakala,ze som zamastena od burgru a ze som skareda,ked placem 🤣🤣🤣. Ten progesteron je silny kolotoc emocii, aspon teda u mna.
Ale samotny zakrok je pohodicka

matusa_153
6. jún 2025
@pudinka

@matusa_153 tak si priprav nervy. To cakanie je nekonecne, aspon pre mna. A tie emocie.. Prvych 7 dni po IUI som sa asi 3x pohadala s priatelom, rozplakala som sa,ze mi krtko rozryl zahon, potom som sa rozplakala,ked ma priatel zobral na prechadzku a potom som zas plakala,ze som zamastena od burgru a ze som skareda,ked placem 🤣🤣🤣. Ten progesteron je silny kolotoc emocii, aspon teda u mna.

@pudinka a to si brala progesteron prvý krát? Ja beriem 100vku utrogestan a nemám žiadne stavy pri ňom ale teraz mi dal 200ku

matusa_153
6. jún 2025
@pudinka

@pudinka a kde chodíš do centra? Čakanie bude neskutočne dlhé.. dúfam že nám to obom vyjde 🥰 aké ste mali problémy s otehotnením?

pudinka
autor
6. jún 2025
@matusa_153

@pudinka a kde chodíš do centra? Čakanie bude neskutočne dlhé.. dúfam že nám to obom vyjde 🥰 aké ste mali problémy s otehotnením?

@matusa_153 ja beriem progestanelle 200mg 2x denne. Beriem to prvy krat a je to standard pri IUI. Chodim do Gyn-fiv

pudinka
autor
6. jún 2025

Neviem, preco mi admini prepisali nazov skupiny z IUI 2025 na podpora pocas cakania po IUI 😤 . Bola by som rada,keby nazov vratili spat. Ma to byt diskusia pre vsetky zeny,ktore podstupuju IUI v roku 2025!!!

matusa_153
6. jún 2025
@pudinka

@matusa_153 ja beriem progestanelle 200mg 2x denne. Beriem to prvy krat a je to standard pri IUI. Chodim do Gyn-fiv

@pudinka mna v pondelok čaká iui a potom mám brat utrogestan 200

lenna255
6. jún 2025

@pudinka ja som bola dnes na IUI a veru netesim sa na to čakanie😀 kam chodíte do centra ?

pudinka
autor
6. jún 2025
@lenna255

@pudinka ja som bola dnes na IUI a veru netesim sa na to čakanie😀 kam chodíte do centra ?

@lenna255 chodim do gyn-fiv. Bodaj by nam to vsetkym vyslo hned na prvu

lenna255
7. jún 2025
@pudinka

@lenna255 chodim do gyn-fiv. Bodaj by nam to vsetkym vyslo hned na prvu

@pudinka aký veľký ste mala folikul keď ste šli na IUI ? Ja popravde nečakam pozitívny výsledok …je to mala šanca

matusa_153
7. jún 2025
@lenna255

@pudinka aký veľký ste mala folikul keď ste šli na IUI ? Ja popravde nečakam pozitívny výsledok …je to mala šanca

@lenna255 a ty si mala aký folikul? Ja som bola na sono 13dc a mala som 13mm folikul, na sobotu kázali pichnúť gonasi a v pondelok iui. Snad spravia kontrolné sono ešte ráno pondelok či prebehne ovulacia alebo čo

pudinka
autor
7. jún 2025
@lenna255

@lenna255 urcite mi to povedali, ale nepamatam si 😆. Gynekolog mi povedal "jaky obrovsky folikulisko" 🤣. A ze vsetko je ukazkove,jak ma byt. Takze dnes uz len 4dni pockat.. ale tiez som taka,ze asi to nevyslo, lebo ozaj sa necitim nijak inak, uz ani nemam take emocne vykyvy

matusa_153
7. jún 2025
@pudinka

@lenna255 urcite mi to povedali, ale nepamatam si 😆. Gynekolog mi povedal "jaky obrovsky folikulisko" 🤣. A ze vsetko je ukazkove,jak ma byt. Takze dnes uz len 4dni pockat.. ale tiez som taka,ze asi to nevyslo, lebo ozaj sa necitim nijak inak, uz ani nemam take emocne vykyvy

@pudinka ešte môže byť test pozitívny.

pudinka
autor
7. jún 2025
@matusa_153

@pudinka ešte môže byť test pozitívny.

@matusa_153 ja viem, aj moj kamos ChatGPT mi to stale hovori 🤣🤣🤣. Ale neviem, ozaj sa citim netehotne. Uz som celkom s tym zmierena. A inak, vraj sa sanca zvysuje kazdym dalsim IUI. Takze som zvedava, ako kazda z nas dopadneme

matusa_153
7. jún 2025
@pudinka

@matusa_153 ja viem, aj moj kamos ChatGPT mi to stale hovori 🤣🤣🤣. Ale neviem, ozaj sa citim netehotne. Uz som celkom s tym zmierena. A inak, vraj sa sanca zvysuje kazdym dalsim IUI. Takze som zvedava, ako kazda z nas dopadneme

@pudinka neboj sa. U mna toto len bude 😂 tieto pocity, nervozita či to vyjde 😀. Aj keď nemáš tehu príznaky tak stále tam je nádej že to vyjde, ale ja urcite budem na tom tak ako ty 😀 drzim ti palce aby ti to vyšlo ☺️

matusa_153
8. jún 2025
@pudinka

@pudinka no ako? Neprejavili sa tehu príznaky? Test si si ešte nerobila? Daj vedieť ☺️

pudinka
autor
9. jún 2025
@matusa_153

@pudinka no ako? Neprejavili sa tehu príznaky? Test si si ešte nerobila? Daj vedieť ☺️

@matusa_153 akurat teraz som si urobila test, kedze som 12dni po IUI a je cisto jasne negativny. Ani naznak,ze by to mohlo byt inak. Takze moj vnutorny pocit bol spravny, bohuzial to nevyslo

matusa_153
9. jún 2025
@pudinka

@matusa_153 akurat teraz som si urobila test, kedze som 12dni po IUI a je cisto jasne negativny. Ani naznak,ze by to mohlo byt inak. Takze moj vnutorny pocit bol spravny, bohuzial to nevyslo

@pudinka ach tak má to mrzí. Idete skúsiť další cyklus znovu iui?

pudinka
autor
9. jún 2025
@matusa_153

@pudinka ach tak má to mrzí. Idete skúsiť další cyklus znovu iui?

@matusa_153 ano,ale hned tento mesiac nam to nevychadza,lebo zrovna vtedy,keby mali robit IUI, tak budeme odcestovani. Takze az august

matusa_153
Autor odpoveď zmazal
pudinka
autor
9. jún 2025
@matusa_153
Odpoveď bola zmazaná

@matusa_153 nie, ja a partner mame uplne vsetko tip top. Len z nejakeho neznameho dovodu sa nedari

matusa_153
Autor odpoveď zmazal
pudinka
autor
9. jún 2025
@matusa_153
Odpoveď bola zmazaná

@matusa_153 aj si si pichla ovitrelle?

matusa_153
9. jún 2025
@pudinka

@matusa_153 aj si si pichla ovitrelle?

@pudinka áno. V sobotu večer mi kázal

pudinka
autor
9. jún 2025
@matusa_153

@pudinka áno. V sobotu večer mi kázal

@matusa_153 no tak drzim palce! 🤞. Ja som sama zvedava,ze ci teraz bude nasledovat nejake posudzovanie,ze preco to nevyslo,ci sa zameraju na nieco, ale ako

matusa_153
9. jún 2025
@pudinka

@matusa_153 no tak drzim palce! 🤞. Ja som sama zvedava,ze ci teraz bude nasledovat nejake posudzovanie,ze preco to nevyslo,ci sa zameraju na nieco, ale ako

@pudinka ďakujem. Budem aj ja tebe držať palce nech to nabudúce vyjde

pudinka
autor
11. jún 2025
@matusa_153

@pudinka ďakujem. Budem aj ja tebe držať palce nech to nabudúce vyjde

@matusa_153 tak uz to mam potvrdene aj z krvi. Nevyslo to.

matusa_153
11. jún 2025
@pudinka

@matusa_153 tak uz to mam potvrdene aj z krvi. Nevyslo to.

@pudinka tak to má mrzí, nabudúce to vyjde ☺️

pudinka
autor
23. jún 2025
@matusa_153

@pudinka tak to má mrzí, nabudúce to vyjde ☺️

@matusa_153 ahoj, no ako si dopadla?

matusa_153
23. jún 2025
@pudinka

@matusa_153 ahoj, no ako si dopadla?

@pudinka ahoj. Som tehotná. Od 10dpo mám pozitívne testy, dnes 14dpo digi 2-3. Zajtra ráno idem na krv ❤️

Strana
z2