icon

Podpora počas čakania po IUI

pudinka
6. jún 2025

Ahojte zienky, podme sa navzajom podrzat v procese nekonecneho 14-dnoveho cakania po IUI.
Ako ste na tom?
Ja som dnes 9.den po IUI a nemam absolutne ziadne fyzicke priznaky. Jedine som precitlivela z progesteronu, ale inak nic. Tak sa obavam, ze moje prve IUI nevyjde..

Strana
z2
pudinka
autor
23. jún 2025
@matusa_153

@pudinka ahoj. Som tehotná. Od 10dpo mám pozitívne testy, dnes 14dpo digi 2-3. Zajtra ráno idem na krv ❤️

@matusa_153 uau, gratulujem!

matusa_153
23. jún 2025
@pudinka

@matusa_153 uau, gratulujem!

@pudinka ďakujem ❤️

m1935
9. júl 2025

Kocky ahojte ja som bola teraz 7.7, a stresujem len človek toľko ma čakať, stále rozmýšľam kedy si robiť test, ja som bola stimulovaná na ovulaciu embryo nám rozmrazovali, a beriem 3x denne dve tabletky a ráno injekciu a večer Utrogestan, strašne som zvedavá či to vyjde, lebo sim mala 4 biochemické (prirodzene) a teraz sme prvýkrát boli na ivf

lenna255
9. júl 2025
@m1935

Kocky ahojte ja som bola teraz 7.7, a stresujem len človek toľko ma čakať, stále rozmýšľam kedy si robiť test, ja som bola stimulovaná na ovulaciu embryo nám rozmrazovali, a beriem 3x denne dve tabletky a ráno injekciu a večer Utrogestan, strašne som zvedavá či to vyjde, lebo sim mala 4 biochemické (prirodzene) a teraz sme prvýkrát boli na ivf

@m1935 my sme boli 7.7 na IUI 🙂a koľko dňové embryjko ste mali ? Podľa mna zajtra,pozajtra môžeš skúsiť testovať

pudinka
autor
9. júl 2025
@m1935

@m1935 ano, to cakanie je najhorsie. Ja som plus bola extremne emotivna, to bolo hrozne kombo 😆. Ale drzim ti palce! IVF je predsalen spolahlivejsie ako IUI.
My sme zas obaja uplne v poriadku, nevidia dovod, preco by nam to nemalo vyjst, ale teda prva IUI nevysla a teraz mi idu robit imunologicke testy, ci sa nahodou telo nebrani tehotenstvu autoimunitne, takze ja cakam

m1935
9. júl 2025
@lenna255

@m1935 my sme boli 7.7 na IUI 🙂a koľko dňové embryjko ste mali ? Podľa mna zajtra,pozajtra môžeš skúsiť testovať

@lenna255 ahoj, no týždeň malo, 7.5 odber, a 13.5 mi volali že ich je 11 a dávajú ich mraziť (+ na genetiku vzorky)

m1935
9. júl 2025
@pudinka

@m1935 ano, to cakanie je najhorsie. Ja som plus bola extremne emotivna, to bolo hrozne kombo 😆. Ale drzim ti palce! IVF je predsalen spolahlivejsie ako IUI.
My sme zas obaja uplne v poriadku, nevidia dovod, preco by nam to nemalo vyjst, ale teda prva IUI nevysla a teraz mi idu robit imunologicke testy, ci sa nahodou telo nebrani tehotenstvu autoimunitne, takze ja cakam

@pudinka no ja som strašne emotívna, všetky injekcie hormonálne neboli také ako teraz ten prolutex a estrofen … revem za všetko, prsia mi horia, a bruško ma pobolieva od vkladu
Mne nenašli dovod mojich 4 biochemických, krv dobre, hematolog, imunológia, genetika štítna všetko ok.

Strana
z2