Podpora pre ženy počas KET a ET v roku 2024
Ahojte dievčatá niektorá ktorá absolvovala alebo ešte len čaká na sono/transfer/KET? Podporme sa ❤️
@zuza265 wau kokso tak super môžem byť kľudna❤️❤️❤️aj tí povedali ako si týždňami tehotná?mne dnesoj gynekológ prepisoval ten prolutex a aj má pozrel že gestacny vak 14mm alebo 16mm a naznacene embryonalne štruktúry že je to také na 5 týždeň tehotenstva aby som prišla ešte o týždeň
@fiha66 vies ze ani neviem? Ak hovorili, tak som nevnimala😂 viem len, ze babatko malo 3 mm a krasne mu tam bilo to srdiecko. Viac si nepamatam a na fotke to nemam. Ale teda aj doktorka bola prekvapena, ze uz srdiecko. Podla ms som 5tt+5 ale neviem ako je to podla vkladu. To sa bude ratat ako teraz nevies? Si zober, ze teraz uz aj keby prides o den neskor, tak je uz babatko zas vacsie a srdiecko atd
@simonka3333 ❤️❤️❤️❤️
Ahojte kočky, boli ste niektorá teraz na KET v gyncare? Koľko majú teraz cenu za KET? Sak sa neviem vysomarit v tých ich tohtoročných cenníkoch
@simonka3333 jeeee vyzera to super❤️
@simonka3333 😍
Na krvičku idem 19teho tak dúfam, že dovtedy to bude len rásť a rásť ✊🏻
A vám dievčatá gratulujem, ktoré to máte už potvrdené, len neviem naraz viac vás označiť 🥰
Dievčatá nebola niektorá z vás na reprodukčnej imunológii??
@macinka8 myslím, že tie vyšetrenia robia v NR a v Prešove (ak mam dobre info). Tebe budú brať len krv a partner musí odovzdať spermie. Nie je to nijako bolestivé vyšetrenie, neboj nebudú ti robiť nič. Môžu prísť na rôzne veci, najčastejšie sa deje, že zistia protilátky, pripadne zvýšené NK bunky a iné imunologické problémy. Ja mam od nich liečbu, ale bohužiaľ zatiaľ nezabrala. Po tomto ďalšom potrate idem teraz na imunologiu do BA, ale viac menej len na konzultáciu, lebo tam všetky tieto vyšetrenia nerobia.
@macinka8 ja som bola v presove. A teda objednali na cas, vsetko prebehlo vporiadku, zobrali krv a do 2 tyzdnov poslali vysledky mailom. V pridade, ze treba liecbu, tak sa kontaktujes normalne dalej. My sme platili 110 eur. V nitre sa plati hodne viac. Viem, ze tam vysetruju aj spermie, ale teda pri ivf toto nie je uplne potrebne a sucasne zas v presove tiez cosi navyse. Maju to len malicko odlisne. Termin sme dostali do 2 tyzdnov. Keby byvam blizko Nitry idem tam. My sme z BB, tak sme sli presov aj skrz penazi
@macinka8 ja som bola v BA, manžela neriešili len mňa - mne zistili nejaké zvýšené embryotoxické cykotíny (niekedy sú ok, inokedy nie sú ok), ktoré spôsobujú potraty - no ale my sme nikdy ani neotehotneli.....Skúšala som liečbu medrolom, výsledky ok, žiadne dve čiarky na teste. Dokonca ET bez medrolu = biochemické, KET s medrolom= ani ťuk. Teraz mám ešte 2 embryá, ale dám sa dokopy po stimuláciach a zbytočnom braní medrolu a skúsime v januári KET bez medrolu. Ja som sa stým medrolom trápila, imunológia v BA nie je lacná záležitosť, pýtajú si peniaze ešte aj za odoslanie výsledkov emailom....Ak sa podarí, možno budem utekať na imunologiu, uvidím, ale teraz to tak necítim. Viac škody ako osohu. Ale sú ženy, ktorým repro imuno pomohla.
ahojte, tak ja som dnes bola na krvi, hodnota len 7,3 hcg takže biochemické, už len počkať na menštruáciu a snáď budúci cyklus to bude lepšie. 🙏
Všetkým vám držím palce ❤
@veso23 ou 😔 to ma mrzí, ale všetko zle je na niečo dobré a príde to ♥️ chceš pokračovať ďalšie KET?
@macinka vieš čo 1x v roku 2021 keď som bola tak to bolo 350€ tuším, potom sme mali už len nejaké doplnkové veci vždy. Teraz tuším baby písali, že to kompletne vyšetrenie je cez 400€. Keď tam napíšeš mail, sestrička ti hneď odpise a odpovie na všetko určite. Dovolať sa tam nedá....
Ahojte. Ja som dnes mala KET. A už len to dvojtýždňové čakanie. Snáď to tentokrát dopadne dobre 😊
@natalka145 drzim ti silno prsty🙏🏼🤗 najma ta psychika tieto 2 tyzdne … my zeny😂 verim, ze to dobre dopadne❤️

@zuza265 gratulujeem 😊 paráda 🥰