Podpora pre ženy počas KET a ET v roku 2024
Ahojte dievčatá niektorá ktorá absolvovala alebo ešte len čaká na sono/transfer/KET? Podporme sa ❤️
@fiha66 a môžem sa opýtať prečo vlastne dochádza k tomu prudkému zníženiu progesteronu? Budem aj ja silno držať palce ak tam je ešte nejaká nádej tak nech sa udeje ❤️
@cubos my sme mali presne to iste takže to úplne chápem.... škoda ze to nefunguje tak ako sme si mysleli no ze človek príde do CARu absolvuje všetky tie potrebné veci a odíde s babom...
Ja začínam mať mierne obavy dosť ma bolia kríže a podbruško ako pri ms... 🥺🥺
Ja netuším s tým prudkým znizenim prečo sa to udialo u nás v care berú vždy Hcg ,estradiol a progesterón krv.vzdy bolo ok ale zrazu len že 10 hodnota..
@lenka5545 ja mám 25.11 prve sono, ale tiež som v strese lebo nemám žiadne ale že žiadne náznaky toho že by som bola tehu.. od tej druhej krvi je to neskutočne dlhé čakanie ďalšie dva týždne…snáď tam bublinka je a ma sa dobre 🙏🏽 s tou zimou to mám úplne rovnaké, zimné vlnene ponožky stále nosím 😀 a nie a nie sa zohriať
Dievčatá, nebolela vás včera hlava? Lebo mňa extrémne celý deň. Len ze ci nebolo niečo s tlakom alebo len ja som bola "pokazená". Keďže bol včera 3.den po KET tak som pretrpela celý deň bez tabletky do piatej večer, potom som si ľahla do postele a od vyčerpania so zimnicou som zaspala. Hrozný deň. Dnes to vyzerá ze už bude ok. Nemáte niektorá skúsenosť?
@natalka145 ja som mala tretí deň to isté bolest hlavy a so zimnicou bojujem doteraz dlhý rukáv keď idem spať a keď ležím na gauči tepláky dlhé tričko sveter a dvoje ponožky zakrytá dekou tak som okej inak cítim zimu 😁😁
Ja som sa včera trochu zľakla včera večer pred aplikáciou amelgenu som začala špiniť dnes to ale chvalabohu prestalo tak snáď sa to nezopakuje no...
@natalka145 aj ja som to mala myslim druhy den a bola to hroza a zima mi ostala dalsie 2 tyzdne. Vobec som sa nevedela zohriat a kedze vanu nemozeme tak som si chodila ohriat ruky do umyvadla😂
@natalka145 ja som netestovala vobec - predosly vklad ma stresoval. To testovanie bolo pre mna velmi zle a neustaly stres. Takze som pockala a my mame na 14 den aj sono aj krv. Na sone uz bola mala bodka a krv bola potom pozitivna❤️
@lenka5545 no ja som o dva dni neskôr ako ty teda. Ja idem v piatok k Dr
@zuza265 no super tak to gratulujem. Dúfam že aj nám to už vyjde. Druhý a zároveň posledný pokus
@natalka145 ale ja idem na kontrolu ohľadom PN nie kvôli vkladu oficiálne mam krv až 25teho neviem ci 9ty deň bude niečo vidno alebo co vlastne budeme riešiť ze ci zoberie krv už aj ten 9ty deň no som zvedavá isto
@lenka5545 aha, ja som tiež PN ale až do konca mesiaca zatiaľ... V CAR kde chodím v gyncare berú krv na 9ty deň. Tak už v piatok budem vedieť ako sme na tom
@natalka145 ja by som chcela do konca mesiaca minimálne takže uvidím ako dopadneme alebo ci ešte nepôjdeme na vklad alebo tak ... a v stredu som zvedavá ako doktorka rozhodne možno už aj my budeme vedieť na com sme už v piatok 🙂
No dievčatá ja už druhý večer špinim volala som do CARu mam si navýšiť progesteron.... začínam mať obavy riadne... 😪😪
@lenka5545 keď by ti v piatok vzala krv na hcg tak už by to určite malo byt vidieť na výsledkoch.
Keď len spinis to nemusí ešte nič zlé byť. Navyše progesteron ako vraveli a veľa oddychuj, lež s vyložený i nohami a nenamahaj sa. Moc držím palce. Ja som si poobede zdriemla a teraz pečiem koláčik. Slivkový s mrvenickou. Taka rychlovecka
@natalka145 v piatok moja doktorka nerobí takže bud to dá na štvrtok alebo až v pondelok 🙂 no uvidíme som zvedavá a ďakujem za povzbudenie ja od vkladu mam oddychový režim takže dúfam ze sa to špinenie upokojí dnes si pridám ten progesteron a zajtra mam volať ak to neprestane ... a teda ja neviem co mam za dar ale ja málokedy viem pospať cez deň.... takže super ze si tak oddýchla a kolac by som si teda hneď dala mňam!!!😊😊🤤
@zuza265 ďakujem za opýtanie ráno som špinila zatiaľ sa to upokojilo na obed si zvýšim dávku progesteronu a som zvedavá na večer... ak budem špinit mam zajtra volať vôbec neviem co si mam o tom myslieť... takže oddychujem na gauči a uvidíme co prinesie čas ale myslela som ze embryo je už dávno uhniezdene ale sestrička mi povedala ze to môže byť podmienené aj tým tak ja už vážne neviem... a u teba ako? 🙂
No tak dievčatá dnes krv 4,5 hcg 😔 takže moje obavy sa potvrdili…..
Dievčatá, ja tiež už neviem.. 8.11 piatok hcg 93 + krvácanie, krvácanie prestalo, dalsi odber 11.11 v pondelok hcg 487, digi test ukázal 2-3 t, objednali ma na sono na 25.11… dnes som vyskúšala digi test s tým, že by tam malo byt 3+ lebo hcg by som mala mať cez 4000, ak počítam, ze sa zdvojnásobuje každé dva dni, ale teda bola som s tým ok, že aj 2-3 stále môže ukazat; no ale test ukázal 1-2. Testovala som poobede už som čo to vypila, myslite že to mohlo tak ovplyvniť že by zrazu bola koncentrácia hcg tak nízka? Neviem na čo som to robila, zbytočný stres navyše … :-/
@simonka3333 to ma mrzí, hlavu hore nabudúce to vyjde 🙏🏽.. je to veľmi náročné obdobie tieto cakacky, ale snáď sa dočkáme aj my niekedy
@oldri83
@simonka3333
Bože čo sa to deje a teda to krvácanie a ako to dopadlo ma dosť vystrašilo teda .... mne sa to nezlepšuje neviem ci znova nebudem volať do CARu dnes už nešpinim ale pri utreti mam krv 😪😪
@oldri83 aj doktorka mi vravela že na močové testy sa nemám upínať, keďže to záleží podľa toho koľko vypijes, koľko vycikas… dobre podľa skúsenosti vieme že aj veľa testov býva chybných… nestresuj sa koli jednému testu.. 🙏🏻🙏🏻 ak sa chceš ukludnit skús kúpiť ďalší a urobiť z ranného moču
Každopádne dievčatá je to veľmi ťažká cesta a dúfam, že sa nám to raz všetkým podarí… ja uvažujem či si dám pauzu alebo idem do toho znova, tento cyklus keďže telo je ešte plne hormonov a hovorí sa že po biochemickom je väčšia šanca ale bojím sa strašne sklamania 😣
@lenka5545 a už si testovala? V skupine niak nevidím … že veľa babám pri krvácaní nebledol test naopak tmavol a boli to len cievky

@fiha66 to mi je ľúto.
Keď lekár dal tomu ešte šancu tak daj aj ty a na sone sa uvidí.😌
Verím že si sklamaná, do vkladu ideme nabudené na 100% a potom keď aa to skomplikuje, nie je to príjemné.
Ja ti predsa držím palce stále a daj tomu šancu aj ty.❤️
@lenka5545 tiež som si myslela pri svojom prvom vklade že sa nam to podarý na prvý šup.
Potom prišla realita a zistila som že to tak nie je 😌
Teraz už do každého vkladu idem s tým že sa to fakt nemusí podariť lebo ten prvý vklad ma vtedy položil.
🙂