icon

Podpora pre ženy počas KET a ET v roku 2024

lenka5545
24. okt 2024

Ahojte dievčatá niektorá ktorá absolvovala alebo ešte len čaká na sono/transfer/KET? Podporme sa ❤️

lenka5545
autor
2. nov 2024

@monita25 ďakujem za mile slová ale každá jedna nech sa dočká tých vytuzenych "koľajníc" fakt ❤️

sjusiquatro
2. nov 2024

Ahojte ja idem vo stvrtok na vklad utorok na plazmu este🙂

cubos
2. nov 2024

@sjusiquatro ahoj, držím palce 😊😊

simca115
2. nov 2024

@sjusiquatro plazmu ? To čo je prosím m

miska5595
2. nov 2024

Ahojte tak ja som bola dneskam na poslednej folikulometrii a v utorok má čaká môj prvý odber tak som zvedavá , koľko bojovníkov z toho bude

lenka5545
autor
2. nov 2024

@miska5595 ahoj držím palce nech to zvládneš čo najlepšie po odbere veľa oddychu a nech je bojovníkov co najviac ❤️

zuza265
3. nov 2024

@monita25 mas pocit, ze zosilnel alebo? Daj si trosku cas. Doktor to podla mna len odhadol kedy cca moze prist ms. 🙏🏼 narocne cakanie, chapem.

ivik1990
3. nov 2024

@miska5595 Aj ja som bola vcera na kontrole a odber bude v pondelok…tiež som zvedavá ako dopadnem. Držím ti palce 😉

simca115
3. nov 2024

@ivik1990 ja tiež idem na kontrolu zajtra nafúknutá som ako balón po injekciach plus brucho dosť boli tak snáď injekcie zabrali

monita25
3. nov 2024

@zuza265 tak pocit som mala že stále rovnaki test bol, a us dnes ráno prišla návšteva pravde podobné biochemické, som stoho veľmi smutná a sklamana 😞😥 a tie baby co sa chystajú na na vlad ale bo us boli prosím Pana Ježiša aby vám všetko dobre dopadlo ❤🍀🍀🙏🙏🙏

ivik1990
3. nov 2024

@simca115 ja som mala ten pocit nafuknutia a aj ma bolelo podbruško od 3 do 5 dna stimulacie…potom to z ničoho nič prestalo. Vcera som dala posledne injekcie a dnes uz zase citim tlak ale to je zrejme z toho že som davala uz aj tie ukoncovacie…

sjusiquatro
3. nov 2024

@simca115 https://gyncare.sk/c/uspesnejsie-tehotenstvo-a-...
Tu je to vysvetlene
Ja kvoli mojej sliznici

sjusiquatro
3. nov 2024

@cubos dakujem😊

simonka3333
3. nov 2024

My máme vklad tento utorok 🍀 mali ste alebo máte naplánované niake postupy čo idete inak? 🙂 rozmýšľam, že jeden deň si dám relax, a od ďalšieho normálne fungovať. Čítala som rôzne rady čo robiť alebo nerobiť, a už mám z toho takú veľkú hlavu 😔

oldri83
3. nov 2024

@simonka3333 ahoj, ja som mala presne relax 1 deň, od ďalšieho dňa fungujem normálne, čo sa týka práce mám homeoffice, ale žiadna PN. Dávam si pozor aby som nezdivhala nič ťažké, ale normálne varím, upratujem, občas si odpočiniem ak sa dá a tak ;) .. či to bude úspešne neviem, zajtra je 9 deň od vkladu, pocity žiadne vynimocne..

simonka3333
3. nov 2024

@oldri83 a presne tak to mám naplánované 🙂) ďakujem a držím palčeky, este si testovala od 5teho dňa? 🙂

oldri83
3. nov 2024

@simonka3333 v akom CAR podstupujete vklad? Ak to nie je tajne…

simonka3333
3. nov 2024

@oldri83 v Martine Helios 🙂

macinka8
3. nov 2024

@oldri83 ahoj zvládla si neurobiť si test? Čítala som že si si na 5 deň skúšala. Ja som tiež teraz piaty deň dosť ma bolia prsia mám strach že je to prilis skoro na nejaké bolesti. Tak zajtra či si urobiť už test alebo je to ešte skoro

lenka5545
autor
3. nov 2024

Ja sa pripojím ja som PN a do vkladu teda aj budem prvý vklad som mala dovolenku a chodila do práce ale teda bolo to ako naschvál šialenstvo skoro cely deň na nohách a vklad nevyšiel tak sme sa rozhodli tento skúsiť tak ze budem na PN mam skvelého vedúceho takže sa dalo 🙂 ale určite nebudem vylihovat budem fungovať ako som zvyknutá len teda určite nebudem dvíhať nič ťažké co v robote by som určite musela no 🙂

simonka3333
3. nov 2024

Niekde som aj čítala, že v ten deň večer niaka prechádzka, že je dobre keď sa všetko tam dole aj prekrví 🙂

lenka5545
autor
3. nov 2024

@simonka3333 ja určite pôjdem s manželom a so psíkom aspoň na chvíľu na ľahkú prechádzku na čerstvý vzduch a zatiaľ mam bromelain mala som aj dva večeri dve deci červeného vínka a pijem grepovy Džús. 🙂

rosavia
3. nov 2024

@sjusiquatro Mohla by si prosim napisat, kolko to stoji?

veso23
3. nov 2024

Ahojte ja som dnes 4 dni od KETu mam pokušenie urobiť si zajtra ráno test ale snáď ešte vydržím lebo zatiaľ necítim nič zvláštne len som taká nafúknutá ale to bude asi z toho utrogestanu. Tiež fungujem normálne každý deň na vzduchu v záhrade normálne všetky činnosti. Minulý týždeň som mala síce homeoffice ale od pondelka idem už do kancelárie ale tak mam len nenáročnú prácu. Tak len si držme palce

oldri83
3. nov 2024

@simonka3333 hej, ale zatiaľ bielo… uvidíme 🙂

oldri83
Autor odpoveď zmazal
oldri83
3. nov 2024

@lenka5545 keby mám taku prácu, kde by hrozilo zdvíhanie ťažkých veci pripadne byt stále na nohách a pod, asi tiež by som bola PN, ten klud človek asi potrebuje 🙂

oldri83
3. nov 2024

@veso23 mám asi najmenej čo hovoriť🙈ale s testom by som asi pockala ešte.. no chápem to nutkanie, preto som to aj ja robila.

oldri83
3. nov 2024

@macinka8 skúšala som včera, 7mi deň ale bez zmeny… aj mňa boleli prsia brutálne, teraz to je také miernejšie no stále ich cítim..čo sa týka testu, sama viem že to je asi skoro a vidíš testovala som lebo mi to nedalo 😀..

veso23
3. nov 2024

@oldri83 hah chápem tiež som si v deň vkladu povedala ze určite vydržím aspoň do 10teho dňa nech to mam naisto potom som si povedala ze snáď aj ôsmy deň už by bol v pohode skúsiť a teraz všade čítam ze duchovia sú už na piaty deň tak je to také lákavé ale myslím že vydrzim ešte. Rána sú u mňa také hektické snáď na to nebudem mat čas 😁