Podpora pre ženy počas KET a ET v roku 2024
Ahojte dievčatá niektorá ktorá absolvovala alebo ešte len čaká na sono/transfer/KET? Podporme sa ❤️
Ahojte ja idem vo stvrtok na vklad utorok na plazmu este🙂
@sjusiquatro ahoj, držím palce 😊😊
@sjusiquatro plazmu ? To čo je prosím m
Ahojte tak ja som bola dneskam na poslednej folikulometrii a v utorok má čaká môj prvý odber tak som zvedavá , koľko bojovníkov z toho bude
@simca115 https://gyncare.sk/c/uspesnejsie-tehotenstvo-a-...
Tu je to vysvetlene
Ja kvoli mojej sliznici
@cubos dakujem😊
My máme vklad tento utorok 🍀 mali ste alebo máte naplánované niake postupy čo idete inak? 🙂 rozmýšľam, že jeden deň si dám relax, a od ďalšieho normálne fungovať. Čítala som rôzne rady čo robiť alebo nerobiť, a už mám z toho takú veľkú hlavu 😔
@simonka3333 ahoj, ja som mala presne relax 1 deň, od ďalšieho dňa fungujem normálne, čo sa týka práce mám homeoffice, ale žiadna PN. Dávam si pozor aby som nezdivhala nič ťažké, ale normálne varím, upratujem, občas si odpočiniem ak sa dá a tak ;) .. či to bude úspešne neviem, zajtra je 9 deň od vkladu, pocity žiadne vynimocne..
@oldri83 a presne tak to mám naplánované 🙂) ďakujem a držím palčeky, este si testovala od 5teho dňa? 🙂
@simonka3333 v akom CAR podstupujete vklad? Ak to nie je tajne…
@oldri83 v Martine Helios 🙂
Ja sa pripojím ja som PN a do vkladu teda aj budem prvý vklad som mala dovolenku a chodila do práce ale teda bolo to ako naschvál šialenstvo skoro cely deň na nohách a vklad nevyšiel tak sme sa rozhodli tento skúsiť tak ze budem na PN mam skvelého vedúceho takže sa dalo 🙂 ale určite nebudem vylihovat budem fungovať ako som zvyknutá len teda určite nebudem dvíhať nič ťažké co v robote by som určite musela no 🙂
Niekde som aj čítala, že v ten deň večer niaka prechádzka, že je dobre keď sa všetko tam dole aj prekrví 🙂
@simonka3333 ja určite pôjdem s manželom a so psíkom aspoň na chvíľu na ľahkú prechádzku na čerstvý vzduch a zatiaľ mam bromelain mala som aj dva večeri dve deci červeného vínka a pijem grepovy Džús. 🙂
@sjusiquatro Mohla by si prosim napisat, kolko to stoji?
Ahojte ja som dnes 4 dni od KETu mam pokušenie urobiť si zajtra ráno test ale snáď ešte vydržím lebo zatiaľ necítim nič zvláštne len som taká nafúknutá ale to bude asi z toho utrogestanu. Tiež fungujem normálne každý deň na vzduchu v záhrade normálne všetky činnosti. Minulý týždeň som mala síce homeoffice ale od pondelka idem už do kancelárie ale tak mam len nenáročnú prácu. Tak len si držme palce
@simonka3333 hej, ale zatiaľ bielo… uvidíme 🙂
@oldri83 hah chápem tiež som si v deň vkladu povedala ze určite vydržím aspoň do 10teho dňa nech to mam naisto potom som si povedala ze snáď aj ôsmy deň už by bol v pohode skúsiť a teraz všade čítam ze duchovia sú už na piaty deň tak je to také lákavé ale myslím že vydrzim ešte. Rána sú u mňa také hektické snáď na to nebudem mat čas 😁

@monita25 ďakujem za mile slová ale každá jedna nech sa dočká tých vytuzenych "koľajníc" fakt ❤️