Podpora pre ženy počas KET a ET v roku 2024
Ahojte dievčatá niektorá ktorá absolvovala alebo ešte len čaká na sono/transfer/KET? Podporme sa ❤️
@simonka3333
@oldri83
@veso23
Baby ja som mynule mala ducha na 3DPT 😁
Tak môžete kľudne testovať 😁
Ja som testovacia maniačka tak že sa testovalo veselo od 2DPT a bude sa aj teraz 🙈
@cubos nemusis mi hovoriť dvakrát :D a zrobim aj na 3 deň 🤣🤣 ja som tiež maniacka a celkom ma to aj baví 😀 jedine čo ma brzdí, že teraz sú také testy čo ti spravia ducha aj keď žiadne HCG v krvi nie je 😀
@simonka3333 😂 môžeš aj pred transferom kľudne lebo aj toto som robila😁
Samozrejme len nech si odsledujem vyplavenie ovitrelle a potom už viem na isto či sa to podarilo alebo nie 😁
Baby mali aj zlé recenzie na mamatest a dr.max test ale mne zatiaľ nikdy neurobili falošného ducha tak sa na ních celkom spolieham 😁
@cubos mne sluníčko urobilo krásne čiarky a HCG 0 😀😀😀 som im aj sťažnosť pisala, to iste aj pepino táto šarža úplný škandál.
ja ovitrell nemám, takže si myslím že už na 4-5 deň budem robiť prvý test, uvidíme 😀 Livsane sú spoľahlivé nerobia duchov žiadne zbytočne nádeje a dokonca majú aj viac farbiva. Mám doma aj krvné testy ale na tie som moc dobre recenzie nečítala
@simca115 noo tak ťa obdivujem 🙈 ja by som to nedala 😁
@simonka3333 to fakt? 😌 zatiaľ som toto fakt nemala na štastie a ani sťažnosti som nemusela písať 😂 aj ti niečo odpísali? 😁
@cubos hej :D distribútorovi som pisala, a odpísal mi, že bude kontaktovať výrobcu a da mj vedieť 🤣🤣🤣 zatiaľ nedali.
@simonka3333 ja odpadnem 😂 dobre, tak aspoň si im tu dala recenziu a v tejto skupine stratili zákazníčky😁
@cubos ty máš kedy naplánovaný vklad? 🙂
@simonka3333 na sobotu 09.11 😊
tak ja som teda neodolala a dnes ráno som si urobila test ale podľa mňa ešte nič nebolo vidno, i keď v istom uhle pri prižmúrení oboch očí by som si mohla nahovoriť že tam taká priesvitná čiarka bola :D ale už to nechám až na nejaký ôsmy deň nech je to jasnejšie
Baby ja som vas zatial iba poctivo citala. Totiz bala som sa, ze ma zlaka testovat atd. Aj ked slo mi to uzasne a s lahkostou. Pravdupovediac menej stresu ako ked som v lete testovala. Dnes 14 dpt hcg viac ako 1100 a malilinka bodecka na uktrazvuku❤️ boze nech to takto ide dalej🙏🏼

Haha ja tiež už teraz viem, že určite nevydržím a budem už na piaty deň testovať 😃 niektorým už na piaty deň ukázal aj digitálny test