Podpora pre ženy počas KET a ET v roku 2024
Ahojte dievčatá niektorá ktorá absolvovala alebo ešte len čaká na sono/transfer/KET? Podporme sa ❤️
@zuza265 neviem ani rozmer ona si to vytlačila že to bude konzultovať dnes a keby nejaka asi mala hodnota hcg vyšla ,že mi budú volať..ale ja ozaj mám posledné dni koľajnice,no a jedine ozaj povedala že kúsok väčší čakala že bude a že má taký atypicky tvar.Potom má ukludnovala..ja som 16 dní od transferu možno čakal že už bude zltkovy vidieť alebo nejaké embryo štruktúry..
@fiha66 ahoj, ja sa ťa pokúsim ukľudniť.
Sice som bola minule na 14DPT na hcg a Dr. mi vtedy povedal že keď chcem pozrie ma aj sonom, že možno sa bude už vidieť aj gestačný vak ale aj nemusí.
Ja som to chcela a bol vidieť iba gestačný vak, hcg som mala 1154 (podla mňa krásne).
Podľa mňa je všetko tak ako má byť a ver tomu aj ty.
Prajem ti nech ti tieto dva dni rýchlo ubehnú 😊
Ešte k tomu atypickému tvaru, povedala niečo bližšie?
Lebo asi ani jeden vak nie je krásny okrúhly.
@cubos viesco nejak sa mi ten vak nezdal divný,možno trošku viac predĺžený,keď som sa jej pýtala či je to zle povedala že nie že to môže byť normálnej nález dôležité bude hcg a nález o 2 dní..ďakujem Ti nejak sa to budem snažiť prežiť tieto dni 😲😲😲aj ti bolo nejak zle?ako to nakoniec dopadlo či to teraz máš aktuálne tak?
@fiha66 bolo to pred dvomy rokamy 🙂
O dva tyždne na to už aj srdiečko bilo a tehotenstvo bolo v poriadku, máme zdravého synčeka.
Tak že podľa mňa je aj u teba všetko v poriadku.
Asi je každé tehotenstvo iné 🙂
Daj vedieť aké hcg na koniec máš ale donosili úspešne aj baby z nižším hcg 🙂
Ja verím tomu že to dopadne na koniec dobre😊
Dievčatá ja by som sa ešte chcela spýtať či ste mali bolesti po odbere a ako dlho asi ? Ďakujem ☺️
@miska5595 ja som nemala žiadne bolesti, dokonca musím povedať, že sa mi po odbere uľavilo a bolo mi oveľa lepšie ako 1-2 dni pred, čo pripisujeme z toho tlaku vzhľadom na počet vajíčok. Ja som asi špecificky pripad, lebo necítim od začiatku nič, ani pri stimulácii, ani po odbere ani po vklade 🙈

@fiha66 podla mna nic viac ako vacok by nemalo byt vidno. Este je skoro. Ja by som mala byt teraz 4tt+6 takze ja som bola uplne skoro a bola to este len taka bodocka fakt. A aky bol velky nevies? Podla mna ta zostresovala kus… hcg ti povedia dnes?