icon

Podpora pre ženy počas KET a ET v roku 2024

lenka5545
24. okt 2024

Ahojte dievčatá niektorá ktorá absolvovala alebo ešte len čaká na sono/transfer/KET? Podporme sa ❤️

oldri83
4. nov 2024

@zuza265 gratulujem🥰 no ja som zvedavá či sa pridám v piatok po krvi 🙈😀

sjusiquatro
4. nov 2024

@rosavia 250e

fiha66
4. nov 2024

@zuza265 tak my sme boli v rovnaký deň na vklad?❤️ja som dnes po 14 dňoch mala volať do centra a povedať výsledok testu a idem až v stredu krv,sono .Tak gratulujem Ti môžem sa tešiť že by mohlo už byť vidieť aspoň gestacny vak? potom ešte vraj pôjdem na kontaktu o 2 týždne..vy to ako máte v centre?

zuza265
4. nov 2024

@cubos @oldri83 dakujem krasne dievcata☺️

zuza265
4. nov 2024

@fiha66 anoo ja som ta tu sledovala. Len teda som sa nezapajala😂 mne bolo vidno taky ozaj malinky este, takze ano je to mozne, ze uvidia❤️ u nas je 14 den sono a krv a teraz pojdem zas o tyzden na kontrolu… dala som si ale az utorok, lebo v pondelok mam hematologiu este

simca115
4. nov 2024

Mám po kontrole 17 vajíčok sa uchovalo štvrtok idem na odber . Cítim sa ako balón nafuknuta o bolesti ani nevravím 😂😂

fiha66
4. nov 2024

@zuza265 tak super to sa teším z teba ozaj...nech ide všetko pekne hladko veď budeš písať..ja som sa veru zľakla lebo som na 8 deň jemno mala spinenie, chvalabohu sa to neopakovalo a testy silneli tak verím ,že nás zle obišlo.

lenka5545
autor
5. nov 2024

Ahojte dievčatá hlásim že 11.11 o 11tej mam vklad 🫶😁❤️

veso23
5. nov 2024

@lenka5545 super, tak verím že to vyjde na jednotku, všetko tomu nasvedčuje 🙂

veso23
5. nov 2024

@simca115 držím palce, ja som paradoxne do odberu bola úplne v pohode, a to mi ich vzali 28, ale potom týždeň po bol náročný, veľa vody a bielkovín treba, ja som aj na injekcie chodila lebo som mala OHSS ale taký že som to doma zvládla našťastie, snáď to tvoj prípad nebude

simca115
5. nov 2024

@veso23 no mne odložili transfer kvôli tomu že je vysoká šanca na ten syndróm

veso23
5. nov 2024

@simca115 áno ja som tiež bola až na KET, pri ET vravel že to by som skončila v nemocnici, treba si dať po tom odbere pauzu nech sa telo spamätá ;)

oldri83
5. nov 2024

@lenka5545 ahoj, tak to je nejake znamenie už teraz dopredu 🙂 ja som tak mala vklad v deň mojich narodenín 🙃

lenka5545
autor
5. nov 2024

Ďakujem už sám doktor vravel ze pekný dátum nám vychádza tak dúfam že sa to malé prcko ujme teda na druhy krát. 🙂

zuza265
5. nov 2024

@lenka5545 silno drzim palce❤️ znamenie je znamenie🙏🏼 nadherny datum aj cas. Tie cisla to isto stastne podporia😍

sjusiquatro
5. nov 2024

Ja som dnes bola na tej plazme..a o 2 dni vklad...aspon mi to trochu aj dilatovala lebo dostat sa dnu zase truchu problem🙈

simonka3333
5. nov 2024

@lenka5545 jeeej to je krásny dátum, same 11 ✊🏻 držím palceeee
Ja už mám po KET, embryo už sa vzliekalo z blastocysty, takže pripravené na implantáciu 🙂

miska5595
5. nov 2024

Ahojte tak ja som dnes po odbere , podarilo sa odobrať 3 vajíčka z čoho som trosku nesvoja uvidíme ako zvládnu oplodnenie . A v sobotu by som mala ísť už na ET . Vkladali vam niektorej 4 dňové embryjko?

lenka5545
autor
5. nov 2024

Ďakujem dievčatá dúfame že to prinesie šťastie 🫶🥰@miska5595 drzim palce nech sa podarí čo najviac a prečo budu vkladať už 4 dňové? Keď sa môžem opýtať...

macinka8
5. nov 2024

@oldri83 tak predsa👏👏ja sa hrozne bojím urobiť si test. Dnes je siedmy deň ak nerátam deň KETU.Nic mi nieje žiadne zmeny na sebe necítim. Ty už nejaké zmeny pociťuješ?

veso23
6. nov 2024

@macinka8 ahoj ja mam dnes siedmy deň tiež, a robila som si test na piaty deň a nič ale snáď je to skoro moc, teraz chcem vydržať a zajtra by som si spravila ale tiež nepocitujem žiadne zmeny jedine tak čudne spim veľa sa budím v noci ale to sa možno len moc pozorujem 🙈

miska5595
6. nov 2024

@lenka5545 no ja som si myslela že ten prvý deň keď je odber sa berie ako 0 ale keďže ideme metódou ICSI tak to vychádza že to bude 5 dňové . Volala som pre istotu do centra aby v tom bolo jasno

lenka5545
autor
6. nov 2024

@miska5595 tak 5 dňové je super 🙂 žiadny strach všetko dobre dopadne ... a dievčatá držím palce nech sa objavia čiarky na testoch veľa trpezlivosti prajem pred testovaním 👊

oldri83
6. nov 2024

@macinka8 tiež žiadne zmeny, teda nič čo by som považovala za nejakú zmenu .. v piatok idem na krv, tak už sa uvidí až tam. To čakanie je hrozne 🙈

macinka8
6. nov 2024

@oldri83 myslím že keď už test ukázal tak už to bude isté neboj. Daj vedieť. Ja si v piatok urobím teda s malou dušičkou.

nika5588
6. nov 2024

Ahojte žienky som po vklade ET dnes mám 9den od vkladu a stále mám slabé špinenie včera som trochu krvi mala a mám sa obávať 😔test som ešte nerobila nemám odvahu a na krv idem 11.11 len či do vtedy vydržím 😁dnes už len zase slabé špinenie a špinim už od soboty od piateho dňa je to v pohode keď stále slabšie špinim je to môj prvý vklad ta neviem ako to chodí 😁

lenka5545
autor
6. nov 2024

@nika5588 možno sa len embryo uhniezduje v maternici nemusí to byť hneď zle znamenie... držím palce nech je všetko okej ☺️✊️

nika5588
6. nov 2024

@lenka5545 ďakujem ste ma trošku ukľudnili 😉 že to môže aj tak dlhšie sa zahniezdovat no verím že všetko bude dobré a držím tiež nám všetkým čakateľkam palce ✊😁

schoconut
Autor odpoveď zmazal
fiha66
6. nov 2024

@zuza265 ahoj ja som teda bola dnes na ultrazvuku vychádza mi že 5+1tt mala som gestacny vacok ale len ten prázdny zatiaľ..povedala že možno je to ešte skoro no že trošku čakala že bude väčší a že taký atypicky tvar.. kontrola o 2 dní..brala mi hcg ..som z toho taká že ozaj neviem čo čakať čo teda malo byť na dobe vidno..vravela že to kľudne môže byť ok..