Podpora pre ženy počas KET a ET v roku 2024
Ahojte dievčatá niektorá ktorá absolvovala alebo ešte len čaká na sono/transfer/KET? Podporme sa ❤️
@rosavia 250e
@zuza265 tak my sme boli v rovnaký deň na vklad?❤️ja som dnes po 14 dňoch mala volať do centra a povedať výsledok testu a idem až v stredu krv,sono .Tak gratulujem Ti môžem sa tešiť že by mohlo už byť vidieť aspoň gestacny vak? potom ešte vraj pôjdem na kontaktu o 2 týždne..vy to ako máte v centre?
Mám po kontrole 17 vajíčok sa uchovalo štvrtok idem na odber . Cítim sa ako balón nafuknuta o bolesti ani nevravím 😂😂
Ahojte dievčatá hlásim že 11.11 o 11tej mam vklad 🫶😁❤️
Ďakujem už sám doktor vravel ze pekný dátum nám vychádza tak dúfam že sa to malé prcko ujme teda na druhy krát. 🙂
Ja som dnes bola na tej plazme..a o 2 dni vklad...aspon mi to trochu aj dilatovala lebo dostat sa dnu zase truchu problem🙈
@lenka5545 jeeej to je krásny dátum, same 11 ✊🏻 držím palceeee
Ja už mám po KET, embryo už sa vzliekalo z blastocysty, takže pripravené na implantáciu 🙂
Ahojte tak ja som dnes po odbere , podarilo sa odobrať 3 vajíčka z čoho som trosku nesvoja uvidíme ako zvládnu oplodnenie . A v sobotu by som mala ísť už na ET . Vkladali vam niektorej 4 dňové embryjko?
Ďakujem dievčatá dúfame že to prinesie šťastie 🫶🥰@miska5595 drzim palce nech sa podarí čo najviac a prečo budu vkladať už 4 dňové? Keď sa môžem opýtať...
Ahojte žienky som po vklade ET dnes mám 9den od vkladu a stále mám slabé špinenie včera som trochu krvi mala a mám sa obávať 😔test som ešte nerobila nemám odvahu a na krv idem 11.11 len či do vtedy vydržím 😁dnes už len zase slabé špinenie a špinim už od soboty od piateho dňa je to v pohode keď stále slabšie špinim je to môj prvý vklad ta neviem ako to chodí 😁
@zuza265 ahoj ja som teda bola dnes na ultrazvuku vychádza mi že 5+1tt mala som gestacny vacok ale len ten prázdny zatiaľ..povedala že možno je to ešte skoro no že trošku čakala že bude väčší a že taký atypicky tvar.. kontrola o 2 dní..brala mi hcg ..som z toho taká že ozaj neviem čo čakať čo teda malo byť na dobe vidno..vravela že to kľudne môže byť ok..

@zuza265 gratulujem🥰 no ja som zvedavá či sa pridám v piatok po krvi 🙈😀