icon

Podpora pre ženy počas KET a ET v roku 2024

lenka5545
24. okt 2024

Ahojte dievčatá niektorá ktorá absolvovala alebo ešte len čaká na sono/transfer/KET? Podporme sa ❤️

zuza265
6. nov 2024

@fiha66 podla mna nic viac ako vacok by nemalo byt vidno. Este je skoro. Ja by som mala byt teraz 4tt+6 takze ja som bola uplne skoro a bola to este len taka bodocka fakt. A aky bol velky nevies? Podla mna ta zostresovala kus… hcg ti povedia dnes?

fiha66
6. nov 2024

@zuza265 neviem ani rozmer ona si to vytlačila že to bude konzultovať dnes a keby nejaka asi mala hodnota hcg vyšla ,že mi budú volať..ale ja ozaj mám posledné dni koľajnice,no a jedine ozaj povedala že kúsok väčší čakala že bude a že má taký atypicky tvar.Potom má ukludnovala..ja som 16 dní od transferu možno čakal že už bude zltkovy vidieť alebo nejaké embryo štruktúry..

cubos
6. nov 2024

@fiha66 ahoj, ja sa ťa pokúsim ukľudniť.
Sice som bola minule na 14DPT na hcg a Dr. mi vtedy povedal že keď chcem pozrie ma aj sonom, že možno sa bude už vidieť aj gestačný vak ale aj nemusí.
Ja som to chcela a bol vidieť iba gestačný vak, hcg som mala 1154 (podla mňa krásne).
Podľa mňa je všetko tak ako má byť a ver tomu aj ty.
Prajem ti nech ti tieto dva dni rýchlo ubehnú 😊
Ešte k tomu atypickému tvaru, povedala niečo bližšie?
Lebo asi ani jeden vak nie je krásny okrúhly.

fiha66
6. nov 2024

@cubos viesco nejak sa mi ten vak nezdal divný,možno trošku viac predĺžený,keď som sa jej pýtala či je to zle povedala že nie že to môže byť normálnej nález dôležité bude hcg a nález o 2 dní..ďakujem Ti nejak sa to budem snažiť prežiť tieto dni 😲😲😲aj ti bolo nejak zle?ako to nakoniec dopadlo či to teraz máš aktuálne tak?

cubos
6. nov 2024

@fiha66 bolo to pred dvomy rokamy 🙂
O dva tyždne na to už aj srdiečko bilo a tehotenstvo bolo v poriadku, máme zdravého synčeka.
Tak že podľa mňa je aj u teba všetko v poriadku.
Asi je každé tehotenstvo iné 🙂
Daj vedieť aké hcg na koniec máš ale donosili úspešne aj baby z nižším hcg 🙂
Ja verím tomu že to dopadne na koniec dobre😊

veso23
6. nov 2024

@fiha66 držím palce ale verím že všetko bude fajn keď je hcg v poriadku

veso23
6. nov 2024

Baby ja som došla domov z práce a mala som strašné nutkanie urobiť test tak som spravila digitálny poobede a bol pozitívny 🤗 som iba siedmy deň

fiha66
6. nov 2024

@veso23 wau❤️super gratulka veľká

fiha66
6. nov 2024

@cubos ďakujem ja si myslím že hcg mám dobré už pred týždňom mi ukazoval 2-3 a testy silneli každé 2 dní..uz to nejak prežiť iba..

zuza265
6. nov 2024

@fiha66 ja suhlasim s @cubos ze naozaj este nemuseli vidiet vobec nic. Takze, ked videli vak, tak je to len super ❤️ cize aj vysku hcg budes vediet az o 2 dni? Btw isto necakal struktury ani zltkovy🤗 na to je vazne skoro. Zltkovy tak o tyzden a mozno nieco viac ale to so srdieckom skor o 2 tyzdne.

zuza265
6. nov 2024

@veso23 jeeej! To vyzera super😍

zuza265
6. nov 2024

@veso23 ale ak teda ides testovat dalej, tak by som uz skusala hlavne palickove klasicke. Toto kym sa pretukne z 2-3 (neskor ked uz budes mat) na viac je dlhsie … ❤️

oldri83
6. nov 2024

@macinka8 jaaj snáď budes mať pravdu, čím viac čítam tým viac nervozity vo mne je .. ale tak nejak to už len dopadne, pripravujem sa radšej aj na negatívnu verziu.

oldri83
6. nov 2024

@veso23 gratulujem 🥰 už len aby sa to potvrdilo, držím palce

miska5595
7. nov 2024

Dievčatá ja by som sa ešte chcela spýtať či ste mali bolesti po odbere a ako dlho asi ? Ďakujem ☺️

ivik1990
7. nov 2024

@miska5595 Ja som mala bolesti v den odberu a este aj ten nasledujuci deň, teraz je to uz fajn - som 3 deň po. Daj si nejake lieky od bolesti - panadol, novalgin. Co nájdeš doma 🙂

oldri83
7. nov 2024

@miska5595 ja som nemala žiadne bolesti, dokonca musím povedať, že sa mi po odbere uľavilo a bolo mi oveľa lepšie ako 1-2 dni pred, čo pripisujeme z toho tlaku vzhľadom na počet vajíčok. Ja som asi špecificky pripad, lebo necítim od začiatku nič, ani pri stimulácii, ani po odbere ani po vklade 🙈

fiha66
7. nov 2024

@zuza265 baby volala som si na ten výsledok tak 16 deň od transferu som mala 6000.A dnes som robila aj digitálny a skočil mi 3+ pred týždnom v stredu som mala 2-3tt

zuza265
7. nov 2024

@fiha66 noooo prosim❤️ nadherny vysledok

macinka8
7. nov 2024

@veso23 tak skúsim si aj aj večerom spraviť je to 9 deň ale mám strašný strach je to už moje 4 IVF vždy samé neúspechy alebo potraty tak sa už bojím všetkého.

miska5595
7. nov 2024

@ivik1990 a kedy ideš na vklad ?

ivik1990
7. nov 2024

@miska5595 mne ho odlozili mala som vysoky progeteron….talze az KET ak nieco bude schopne.

miska5595
7. nov 2024

@ivik1990 no mne hovorili že sliznica je pekná nasadili progesteron ráno večer a teda cez víkend bude asi ET ak dovtedy vydržia

ivik1990
7. nov 2024

@miska5595 drzim palce ❤️. Aj mne na sone vraveli ze sliznica pekna dokonca mi lieky predpisali ze v sobotu ET a pobede mi volali ze kvoli krvi sa to ruší. No čo už. Kolko mas zatial embryi?

miska5595
7. nov 2024

@ivik1990 mne veru ani krv nebrali , no odobrali iba 3 a oplodnili sa 2 a zajtra budeme mat ďalšie info ako sa majú. A ty ako si na tom ?

ivik1990
7. nov 2024

@miska5595 kazde centrum ma asi svoje postupy.Tak bodaj by vysli obe. Mne odlbrali 12 a 10 oplodnovali. Prvy den ich bolo 8 dnes uz len 5….

miska5595
7. nov 2024

@ivik1990 no ja som zvedavá je to dosť stresujúce keď ich je tak malinko

ivik1990
8. nov 2024

@miska5595 to cakanie je najhorsie. Mozme len pozitivne mysliet 🙂

monita25
8. nov 2024

@macinka8 ahoj chcem sa ta spýtať na tvoje 4IVF platila si celú sumu? alebo aj poisťovňa niečo? Lebo niekde som sa do čítala ze len pri 3ivf preplaca poisťovňa a aj vklad sa doplaca?ďakujem

macinka8
8. nov 2024

@monita25 áno už si všetko platíš sama a je to hruuza