Podpora pre ženy počas KET a ET v roku 2024
Ahojte dievčatá niektorá ktorá absolvovala alebo ešte len čaká na sono/transfer/KET? Podporme sa ❤️
Ach, ja som dnes 4 dni po KET, a ráno som mala negatívny test 😔 keď vidím, že toľkým ženám už aspoň slabá čiarka vyskočila na štvrtý deň, asi strácam nádej, ani jeden príznak, ešte som aj chorá bola na druhý deň vkladu 🥹😖
@simonka3333 presne toto je dovod, preco som testy nerobila. Zbytocne to stresuje 🙏🏼 ak by tam ciarka aj bola, tak zas stres ci silnie, ci silnie dostatocne, mam bolesti ale mam ciarku atd. Je este velmi skoro na 4 dpt. Niektore maju prvu ciarku az na 10 dpt. Na 7 zvykne uz byt castejsie.
@simonka3333 neboj to je ešte skoro. Ja som na piaty nemala nič tiež
Ahojte baby, ja sa iba hlásim že som dnes bola na vklade dvoch embryí.✌️
Začínajú sa dva dlhé testovacie týždňe 😂🙈
@cubos držím palčekyy ✊🏻✊🏻
@zuza265
@simonka3333
Ďakujeeem 🥰
Ahojte ja sa tiež pripájam dneskam som bola na prvom vklade tak verím že bude úspešný ☺️☺️
@macinka8 ahoj, krv pozitívna, ale nízke hcg a plus presne v piatok ráno ako som sa zobudila a išla na krv som zacala krvácať, akože celkom dosť.. zvýšili mi prolutex a mám ísť opäť zajtra na krv. Krvácať nekrvacam, bolo to len ten piatok, testy stále jasne pozitivne…takže ešte nič vyhrate, možno to skončí aj ďalším KET
Dievčatá co ste boli na vklade, držím palce ✊🏼
@simonka3333 nezúfaj, ja som ducha, fakt že ducha mala na 9dpt.
@oldri83 je nižšie ale keď to bude riasť tak to fakt môže dopadnúť dobre ❤️
Držím teda palce moc nech rastie.
Pred dvomy rokmy som bola na vklade z jednou babou ktorá mala hcg na 14.dpt 120.
Zo začiatku tiež ako ty , upravovali jej progesterón ale donosila bábo a rodila až po termíne 🙈
Tak este raz, držím palce a daj vedieť 😊❤️
@cubos si zlata, pozitivne slova vždy potešia 🫶🏼 ďakujem 🙂 .. hovorím si sama sebe, že keby to bolo biochemické asi by tie testy slabli a už dupľom po tom krvácaní (keďže biochemické som mala už 2 krát pri prirodzenom a hneď na druhy deň test negatívny), zároveň keby mimomaternicove asi by som mala bolesti.. takže naozaj neviem, som pripravená radšej aj na negatívny výsledok, ale múdrejší budeme zajtra
Dievčatá všetkým vám držím palce nás čaká vklad zajtra som zvedavá ako to dopadne mam neskutočny rešpekt a trochu som sklamaná že doktor nepodporil moju myšlienku vkladu dvoch embryi ale verím ze sa už aj na nás konečne usmeje šťastie 🍀
@lenka5545 držím palce😊😊
Mne včera robila vklad zastupujúca doktorka lebo môj ból na kongrese.
Keď videla že sa vkladajú dve tak hneď povedala že je ona odporca toho a keď sa uchytia dve a ešte aj rozdelia ona sa k tomuto vkladu neprizná 😁
Veď to sú naše embryá a keď žena chce a nie je žiadna kontraindikácia tak prečo nie (len môj názor).
V krajine z ktoréj pochádzam sa npr embryá nemrazia (čo je nevýhoda) ale preto robia vklady aj troch embryí.
Toto zas nepodporujem ale tie dva si myslím že nie je AŽ také hrozné 😊
@lenka5545 u nás v centre tiež nepodporujú dve embrya naraz 🙂 vravia, že väčšia šanca je opakovane vklady ako naraz viac 🙂 tak držím zajtra palceky 🍀
@oldri83 nakoniec sa maly duch ukázal včera večer a už aj dnes ráno na piaty deň ✊🏻✊🏻✊🏻 tak už len držím palceky nech pekne silnie
No @cubos mne nepomohlo ani keď som povedala ze sme okej s dvojčatami ale @simonka3333 ďakujem to som ani netušila ze sú také "štatistiky" 🙂 už to nejako dopadne snáď dobre bol by to krásny darček na prichádzajúce sviatky 🙂 a držím palce nech čiarka silnie teda 😊😊

@oldri83 ahoj ako si dnes dopadla na krvi? Ja som si robila test a že vôbec nič takže opäť to nevyšlo.