icon

Podpora pri IVF a KET v októbri 2025

curlie
5. okt 2025

Ahojte dievčatá, zase otváram tému pre nás, ktoré prechádzame IVF/ET/KET v októbri. Ja som mala druhý KET (prvý negatívny) 1.10.2025. Myslela som, že nebudem to teraz tak riešiť a zapájať sa do diskusií, ale nedá mi to 🙉
Budem rada keď sa pridáte a môžeme sa spolu podporovať ❤️🍀

zuzka2662021
10. okt 2025
@kvkvi

@zuzka2662021 ahojky, to je posledne 4 dni rano.. Dnes som 7dpt. No tiez len tak velmi opatrne. Moze sa vselico ešte stat.

@kvkvi paráda super gratulujem. Ver tomu,ze to dobre dopadne. Mma caka vklad na buduci mesiac

ivananr
11. okt 2025

@curlie ja som bola na mojom vôbec prvom KET v štvrtok, vidím, že baby pár dní po ket testujú, ja mám odhodlanie vydržať (takmer) dva týždne :D

curlie
autor
11. okt 2025
@ivananr

@curlie ja som bola na mojom vôbec prvom KET v štvrtok, vidím, že baby pár dní po ket testujú, ja mám odhodlanie vydržať (takmer) dva týždne :D

@ivananr ahoj, držím ti palce 🤞😊 ja som vždy nedočkavá a radšej si to odrevem skôr doma, ako potom u lekára a zbytočne sa to iba predĺži 😊 ale každej z nás sedí niečo iné, to je prirodzené😊

ivananr
12. okt 2025
@curlie

@ivananr ahoj, držím ti palce 🤞😊 ja som vždy nedočkavá a radšej si to odrevem skôr doma, ako potom u lekára a zbytočne sa to iba predĺži 😊 ale každej z nás sedí niečo iné, to je prirodzené😊

@curlie och no tak to chápem 😔u mňa je to ešte celé o čare neznalosti nováčika. Ja sa len bojím, aby výsledok nebol falošne negatívny, čo by mi rozhadzalo psychiku a nebolo dobré v prípade, že by som tehotná bola... Ale aj trocha variantu, že by bol veľmi skoro pozitívny ale nakoniec by z toho nič nebolo. Som uvažovala že ho spravím tak na 12. Deň, aj chatgpt podporuje tento nápad 😀ale iné baby evidentne majú relevantný výsledok už oveľa skôr

curlie
autor
12. okt 2025
@ivananr

@curlie och no tak to chápem 😔u mňa je to ešte celé o čare neznalosti nováčika. Ja sa len bojím, aby výsledok nebol falošne negatívny, čo by mi rozhadzalo psychiku a nebolo dobré v prípade, že by som tehotná bola... Ale aj trocha variantu, že by bol veľmi skoro pozitívny ale nakoniec by z toho nič nebolo. Som uvažovala že ho spravím tak na 12. Deň, aj chatgpt podporuje tento nápad 😀ale iné baby evidentne majú relevantný výsledok už oveľa skôr

@ivananr ešte som zabudla dodať, že ja som to ocenila pri tej krvi, kedy som už mala negatívne testy za sebou, takže už som si to odsmútila a jediné čo sa mohlo stať, že by ma príjemne prekvapili. Vtedy mi fakt dobre padlo, že už to mám za sebou..Ono sa vždy niečo môže stať, aj teraz, mám pozitívny, je to nádherný pocit ale je to ozaj krehké, vždy sa môže a nemusí niečo stať 🙂 Ale plne podporujem tvoju verziu a verím, že ti budú z krvi volať s krásnym výsledkom 🥰

ivananr
12. okt 2025
@curlie

@ivananr ešte som zabudla dodať, že ja som to ocenila pri tej krvi, kedy som už mala negatívne testy za sebou, takže už som si to odsmútila a jediné čo sa mohlo stať, že by ma príjemne prekvapili. Vtedy mi fakt dobre padlo, že už to mám za sebou..Ono sa vždy niečo môže stať, aj teraz, mám pozitívny, je to nádherný pocit ale je to ozaj krehké, vždy sa môže a nemusí niečo stať 🙂 Ale plne podporujem tvoju verziu a verím, že ti budú z krvi volať s krásnym výsledkom 🥰

@curlie ja hlavne tebe gratulujem a prajem už nech to len napreduje ❤️ ja uvidim, koľko vydržím, nevedela som, že tak rýchlo po pár dňoch už baby vidia výsledky, zvážim to 😇

anonym_db3083
12. okt 2025

Ahojte baby, len vas chcem podporiť a popriať veľa šťastia. ☺️❤️🍀🙏
Mam za sebou 4IVF, 10 vkladov a 1 dieťa a aj ked sme este chceli surodenca, sme šťastní aj za nasu jednu lásku a verim ze aj vam sa to podarí. ❤️☺️

curlie
autor
12. okt 2025
@anonym_db3083

Ahojte baby, len vas chcem podporiť a popriať veľa šťastia. ☺️❤️🍀🙏
Mam za sebou 4IVF, 10 vkladov a 1 dieťa a aj ked sme este chceli surodenca, sme šťastní aj za nasu jednu lásku a verim ze aj vam sa to podarí. ❤️☺️

@ivananr si zlatá, budem sa tešiť na tvoje správy 🥰

@anonym_db3083 ahoj 🥹 ďakujeme ❤️ 4 IVF, si hrdinka 🥹

monula333
13. okt 2025
@curlie

@monula333 ahaaa takže vy ste vyskúšali s tými darovanými? 🥹
Super, verím že vybrali to najlepšie 🥰 teším sa keď sa budeme spolu tešiť 🥹
Mám sa fajn, ďakujem za opýtanie 🥹 mám iba také pred ms bolesti...Čiarka neviem, mala som posledný test ten čo som fotila a tie, čo som objednala ešte neprišli 🙉 tak dúfam že prídu dnes aby som mohla oboznámiť budúceho otca so silnejšou čiarkou 🥹
A nemôžem sa už dočkať tej krvi, mám aj strach aby všetko bolo v poriadku a aj sa teším 🥹

@curlie nie nie nakoniec sme neskusali DV kedze ta fragmentacia nam vysla vysoka. Ja aktualne cakam na MS a ako naschval zase nie a nie prist inokedy vzdy dostanem skor. A kedy mas ist na krv ? Ja myslim ze toto uz bude tutovka 🥰

majussska1
13. okt 2025

Ahojte pripájam sa aj ja. Môj prvý vklad bol 8.10.

nairobi
13. okt 2025
@majussska1

Ahojte pripájam sa aj ja. Môj prvý vklad bol 8.10.

@majussska1 moj 10.10.a uz testujete?

curlie
autor
13. okt 2025
@nairobi

@majussska1
@nairobi
Ako sa cítite baby?

nairobi
13. okt 2025
@curlie

@majussska1
@nairobi
Ako sa cítite baby?

@curlie ja zatiaľ nijak,sem tam zaboli podbruško ako na menzes a zas je ticho,,, normálne chodím aj do práce,tak neviem ci z toho niečo bude

ivananr
13. okt 2025
@nairobi

@curlie ja zatiaľ nijak,sem tam zaboli podbruško ako na menzes a zas je ticho,,, normálne chodím aj do práce,tak neviem ci z toho niečo bude

@nairobi a prečo nie? Veď v takejto fáze žiadne veľké symptómy čakať nemožno. Aj mňa trocha ťahá v podbrušku, to môže byť aj dobré znamenie ale aj prejav hormónov, ktoré beriem. Aj ja chodím do práce, za mňa je to skôr lepšia cesta než byť doma celé dni a myslieť na to. Hoci by ma v tej práci mohli menej nasierať :D

curlie
autor
14. okt 2025
@nairobi

@nairobi pozri, ja som po prvom KET mala okamžite všetky tehotenské príznaky 😄 hneď ma začali bolieť kríže, brucho, pichalo ma tam. Bola som celý mesiac a pol na PN, už od stimulácie a odberu vajíčok a aj po KET, nakoniec negatívne testy a aj krv.
Druhý KET som nemala nič, okrem ms bolestí, pripisovala som ich tomu, že ozaj idem ms dostať, keďže už ozaj bol ten čas....No a už som nedostala 😄 A to chodím celý čas do práce, akurát po KET som si dala 2 dni dovolenku 🤭

majussska1
14. okt 2025
@nairobi

@nairobi dobre ranko
Ešte nie. To je skoro podľa mňa. Vy sa kedy chystáte?

majussska1
14. okt 2025
@curlie

@majussska1
@nairobi
Ako sa cítite baby?

@curlie ja mám trochu boľavé prsníky a sem tam v podbrušku mierny tlak ale nie celý deň . Ja som 6 dni po transfere. Ty?

nairobi
14. okt 2025
@majussska1

@nairobi dobre ranko
Ešte nie. To je skoro podľa mňa. Vy sa kedy chystáte?

@majussska1 asi týždeň po vklade vyskusam,teda teraz v piatok

majussska1
14. okt 2025
@nairobi

@majussska1 asi týždeň po vklade vyskusam,teda teraz v piatok

@nairobi tak držím palce aby boli 2 čiarky. Ja by som chcela v sobotu teda 10 deň po vklade ak vydržím 😄

ivananr
14. okt 2025
@majussska1

@curlie ja mám trochu boľavé prsníky a sem tam v podbrušku mierny tlak ale nie celý deň . Ja som 6 dni po transfere. Ty?

@majussska1 aj sa ti to stupňuje, prosím, či? Za mňa je to haluz, som 5 dní po ket a už cez víkend jemný tlak v podbrušku, ale dnes je to dooost citeľné. Neviem ani, načo sa pýtam, väčšina príznakov môže a vôbec nemusí znamenať tehotenstvo a aj žiadne príznaky ho môžu znamenať 🙂 ale tak, som vo fachu nová, je to môj prvý ket a teda aj ten priebeh po 🙂

emmitko
14. okt 2025

Baby moc sa s vami teším ❤️ ja mám ešte len vo štvrtok kontrolu pred Ket, že ako na tom som. Ešte ma čaká infúzia Omegaven a uvidíme. Akože ja som mala úplne prvý ket úspešný, ale nakoniec to skončilo ako biochemické v 5+3tt. Odvtedy ani jeden vklad nič a pocity som mala rôzne. Teraz už máme posledný pokus, tak snáď 🍀🙏🏻

dia127
14. okt 2025

Ahojte, som po svojom prvom KET. Prosím vás akú ste mali kvalitu vloženého embrya? A kedy si môžem urobiť prvý test?

majussska1
15. okt 2025
@ivananr

@majussska1 aj sa ti to stupňuje, prosím, či? Za mňa je to haluz, som 5 dní po ket a už cez víkend jemný tlak v podbrušku, ale dnes je to dooost citeľné. Neviem ani, načo sa pýtam, väčšina príznakov môže a vôbec nemusí znamenať tehotenstvo a aj žiadne príznaky ho môžu znamenať 🙂 ale tak, som vo fachu nová, je to môj prvý ket a teda aj ten priebeh po 🙂

@ivananr ahoj ja mám tiež prvý vklad . Ja stále rovnako . Do kopy žiadne príznaky , včera bolesť hlavy , trosku prsníky ale od spodu pri tlaku bolia mierne. Podbrusko ok bez bolesti . Dnes ráno test negatívny to som 7 deň po . Držím palce
Ty ideš kedy testovať?

curlie
autor
15. okt 2025
@majussska1

@ivananr ahoj ja mám tiež prvý vklad . Ja stále rovnako . Do kopy žiadne príznaky , včera bolesť hlavy , trosku prsníky ale od spodu pri tlaku bolia mierne. Podbrusko ok bez bolesti . Dnes ráno test negatívny to som 7 deň po . Držím palce
Ty ideš kedy testovať?

@ivananr je to úplne normálne, že sa pýtaš, si v komunite žien ktoré zažívajú to isté 🥰 hlavne keď je to tvoja prvá skúsenosť a nevieš, čo k čomu môžeš pripisovať🤍

@majussska1 ja mám tlak neustály mám pocit a dnes aj bodavé kŕče, dúfam, že to bude okej 🥹

@emmitko držím moc palce ❤️
@dia127 ja kvalitu neviem a testovala som sa každý vklad od 4 dňa, tento druhý som mala slabú čiarku až šiesty dpt 😊

@majussska1 verím že sa ešte ukáže ❤️

kvkvi
15. okt 2025

Dievcata tie co maly vklad uz skor, uz ste testovali? Ja dnes 12 dpt a test pozitivny ❤️❤️❤️

romankaaaaaaa
15. okt 2025
@kvkvi

Dievcata tie co maly vklad uz skor, uz ste testovali? Ja dnes 12 dpt a test pozitivny ❤️❤️❤️

@kvkvi
Ahoj, gratulujem ti k pozitivnemu testu.
Ja som bola na svojom prvom vklade 6.10. Dnes som 9dpt. Urobila som si rano clearblue ultra vcasny test a objavila sa mi slabulinka druha ciarka. Moc sa bojim ducha. Skusim test aj zajtra.

ivananr
15. okt 2025
@majussska1

Ty ideš kedy testovať?

@majussska1 radila som sa s chatgpt aká je miera pravdepodobnosti správneho výsledku a vychádza mi to, že budem testovať v pondelok. To bude 20.10. a na ket som bola 9.10. uvidíme, či vydržím. Nechcem, aby to veľmi skoro ukázalo negat výsledok a ja som bola celá mimo z toho, smutná, stres... A nakoniec by išlo o tehot. Ale ja by som si tým stresom len uškodila. Stačí mi stres posledné dni, ja beriem kopu hormónov a nejak ma to rozhadzuje celé. Nie Ket samotný, že by som sa bala výsledku, ale celkovo veci okolo mňa, práca, manžel a pod...

ivananr
15. okt 2025
@kvkvi

@kvkvi jeej, gratulujem 🙂)

ivananr
15. okt 2025

Posielam analýzu, ktoru mi urobil chatgpt, ak niekomu pomôže. 🙂)

romankaaaaaaa
15. okt 2025
@ivananr

Posielam analýzu, ktoru mi urobil chatgpt, ak niekomu pomôže. 🙂)

@ivananr dikicko 😉 budem pokracovat v testovani. Mame za sebou dlhu cestu a este som nikdy nemala pozitivny test