icon

Podpora pri IVF a KET v októbri 2025

curlie
5. okt 2025

Ahojte dievčatá, zase otváram tému pre nás, ktoré prechádzame IVF/ET/KET v októbri. Ja som mala druhý KET (prvý negatívny) 1.10.2025. Myslela som, že nebudem to teraz tak riešiť a zapájať sa do diskusií, ale nedá mi to 🙉
Budem rada keď sa pridáte a môžeme sa spolu podporovať ❤️🍀

romankaaaaaaa
16. okt 2025

Ahojte
Som 10dpt. Mam bolesti v podbrusku a aj bolest prsnikov. Dnes test negativny. (Vcera slaba poz. ciarka)
Myslite ze mozem byt tehotna? 🙏🏼
Je to moj prvy KET. A beriem vecer Progesteron.
Hematologia, genetika, repro imunologia su OK.

majussska1
16. okt 2025
@romankaaaaaaa

Ahojte
Som 10dpt. Mam bolesti v podbrusku a aj bolest prsnikov. Dnes test negativny. (Vcera slaba poz. ciarka)
Myslite ze mozem byt tehotna? 🙏🏼
Je to moj prvy KET. A beriem vecer Progesteron.
Hematologia, genetika, repro imunologia su OK.

@romankaaaaaaa ahoj
Smerodajné je 14 deň keď pôjdeš na odber krvy. To je najistejsie. Ja som 8 deň po KET a test negatívny. No v centre hovoria , že ak nevydržíme a chceme test robiť doma, tak najskôr ten 12 deň. Výsledky z testov pred týmto dnom sú neisté a negatívny test na 6,8, či 10 deň znamená že v moci je malinko hcg hormónu . Ťažko je nerobiť si ďalší deň test už keď si začala , no potom žena je nešťastná že ma neg. Test a iné majú pozitívny že slabá čiarka . Ešte je rozdiel v testoch či žena podstúpila KET alebo ET . Pri KET sú pozitívne testy neskôr o dosť ako pri ET . No ja som bola zvedavá a skoro som testovala (chyba) a teraz mám kadejaké myšlienky či sa uhniezdilo či nie nakolko mi do kopy nič nieje ale ani nemôže byt , pretože aj lekari v centre hovoria že to je veľmi skoro na príznaky alebo na pozitívny test . Sú ženy čo skoro testujú pred 12 dnom a test negatívny a krv pozitívna na 14 deň. Tak už len čakať na krv. No ale keď začneš testovať tam sa ťažšie čaká tých pár dni . Držím palce

romankaaaaaaa
16. okt 2025
@majussska1

@romankaaaaaaa ahoj
Smerodajné je 14 deň keď pôjdeš na odber krvy. To je najistejsie. Ja som 8 deň po KET a test negatívny. No v centre hovoria , že ak nevydržíme a chceme test robiť doma, tak najskôr ten 12 deň. Výsledky z testov pred týmto dnom sú neisté a negatívny test na 6,8, či 10 deň znamená že v moci je malinko hcg hormónu . Ťažko je nerobiť si ďalší deň test už keď si začala , no potom žena je nešťastná že ma neg. Test a iné majú pozitívny že slabá čiarka . Ešte je rozdiel v testoch či žena podstúpila KET alebo ET . Pri KET sú pozitívne testy neskôr o dosť ako pri ET . No ja som bola zvedavá a skoro som testovala (chyba) a teraz mám kadejaké myšlienky či sa uhniezdilo či nie nakolko mi do kopy nič nieje ale ani nemôže byt , pretože aj lekari v centre hovoria že to je veľmi skoro na príznaky alebo na pozitívny test . Sú ženy čo skoro testujú pred 12 dnom a test negatívny a krv pozitívna na 14 deň. Tak už len čakať na krv. No ale keď začneš testovať tam sa ťažšie čaká tých pár dni . Držím palce

@majussska1 ahoj Majka
Dakujem Ti za odpoved.
Robila som si Clearblue s vyssou citlivostou. Zajtra rano skusim aj iny test.
Mate nejake odporucanie na konkretnu znacku?
V pondelok idem na kliniku na krv 🙏🏼 a verim ze tam nieco bude.
Myslim ze uhniezdenie bolo 8dpt.
Az potom mi zacali jemne bolesti v podbrusku. Citala som si ze to je normalne. Mate to take aj vy?

foroyar26
16. okt 2025

Ahojte, tak ja dnes 14.deň DPT a z krvi potvrdene, ze je to tam. Tesim sa ale velmi opatrne zatial.
@romankaaaaaaa ja som mala na 10.den len velmi slabeho ducha na Mamateste, nastvana som ho hodila do kosa a uz som neverila, ze to vyjde. Tak len aby som ta povzbudila🙂Drzim vsetkym palce🧡

romankaaaaaaa
16. okt 2025
@foroyar26

Ahojte, tak ja dnes 14.deň DPT a z krvi potvrdene, ze je to tam. Tesim sa ale velmi opatrne zatial.
@romankaaaaaaa ja som mala na 10.den len velmi slabeho ducha na Mamateste, nastvana som ho hodila do kosa a uz som neverila, ze to vyjde. Tak len aby som ta povzbudila🙂Drzim vsetkym palce🧡

@foroyar26 to mam radost. Prajem Ti vsetko dobre ❤️
Mamatest mavaju aj v drogerii?

foroyar26
16. okt 2025
@romankaaaaaaa

@foroyar26 to mam radost. Prajem Ti vsetko dobre ❤️
Mamatest mavaju aj v drogerii?

@romankaaaaaaa Dakujem🙂
Nie, myslim, ze len v lekarni.

majussska1
16. okt 2025
@romankaaaaaaa

@majussska1 ahoj Majka
Dakujem Ti za odpoved.
Robila som si Clearblue s vyssou citlivostou. Zajtra rano skusim aj iny test.
Mate nejake odporucanie na konkretnu znacku?
V pondelok idem na kliniku na krv 🙏🏼 a verim ze tam nieco bude.
Myslim ze uhniezdenie bolo 8dpt.
Az potom mi zacali jemne bolesti v podbrusku. Citala som si ze to je normalne. Mate to take aj vy?

@romankaaaaaaa ahoj Romanka Dr. Max lekaren a ich testy sú super. Majú dosť farbiva . Ja som v marci teraz mala mimomaternicove a v deň menzesu som mala krásne viditeľne čiarky . No ale iné je hcg za normál tehotenstvo v čase menzesu ako pri KET. Ja mám dnes 27DC a cyklus mavam 25 dňovi. Zato sa neskôr ma robiť test po KET. Vklad bol na 19 dc 5 dňové embryo . Ja mám KET .Ty mas KET či ET? Na 11 deň Ta volali na krvný test?

romankaaaaaaa
16. okt 2025
@foroyar26

@romankaaaaaaa Dakujem🙂
Nie, myslim, ze len v lekarni.

@foroyar26 dakujem ti. Skusim zajtra rano 🙂

romankaaaaaaa
16. okt 2025
@majussska1

@romankaaaaaaa ahoj Romanka Dr. Max lekaren a ich testy sú super. Majú dosť farbiva . Ja som v marci teraz mala mimomaternicove a v deň menzesu som mala krásne viditeľne čiarky . No ale iné je hcg za normál tehotenstvo v čase menzesu ako pri KET. Ja mám dnes 27DC a cyklus mavam 25 dňovi. Zato sa neskôr ma robiť test po KET. Vklad bol na 19 dc 5 dňové embryo . Ja mám KET .Ty mas KET či ET? Na 11 deň Ta volali na krvný test?

@majussska1 mala som KET 6.10. - 5 dnove embryo. A na krv idem v pondelok, to bude 14dpt.
Po OPU sa mi cely cyklus pomenil, najprv ohss, potom planovany KET zruseny kvoli vysokemu progesteronu.
A teda ked vysiel datum vkladu tak som sa dala na PN.
Nemam fyzicky narocnu pracu, ale skor psychicky. Tak ostavam v klude. A testik skusim aj zajtra rano 🙂

majussska1
16. okt 2025
@romankaaaaaaa

@majussska1 mala som KET 6.10. - 5 dnove embryo. A na krv idem v pondelok, to bude 14dpt.
Po OPU sa mi cely cyklus pomenil, najprv ohss, potom planovany KET zruseny kvoli vysokemu progesteronu.
A teda ked vysiel datum vkladu tak som sa dala na PN.
Nemam fyzicky narocnu pracu, ale skor psychicky. Tak ostavam v klude. A testik skusim aj zajtra rano 🙂

@romankaaaaaaa ja som si neuvedomila aký je deň 🤦‍♀️😆
Ja že zajtra je pondelok . Mozog mi už ,, neslúži,, 😀 ráno skúsim aj ja ale mám pocit že zas bude negatív. Že je to stále skoro pre mňa . Zajtra mám 9 deň. No len keď som začala testovať tak mi to už nedá počkať a nerobiť testy 🤦‍♀️aj ja som PN . Aspoň mame kľud obe , len ten stres z tých testov juj. Mešká Ti už menzes? Pocity nejaké? Mňa hlava zas dnes bolela a trochu bolesť v podbrušku ako keď mám menzes nič strašne , poležala som pri tv. Mne mešká 2 deň .

romankaaaaaaa
16. okt 2025
@majussska1

@romankaaaaaaa ja som si neuvedomila aký je deň 🤦‍♀️😆
Ja že zajtra je pondelok . Mozog mi už ,, neslúži,, 😀 ráno skúsim aj ja ale mám pocit že zas bude negatív. Že je to stále skoro pre mňa . Zajtra mám 9 deň. No len keď som začala testovať tak mi to už nedá počkať a nerobiť testy 🤦‍♀️aj ja som PN . Aspoň mame kľud obe , len ten stres z tých testov juj. Mešká Ti už menzes? Pocity nejaké? Mňa hlava zas dnes bolela a trochu bolesť v podbrušku ako keď mám menzes nič strašne , poležala som pri tv. Mne mešká 2 deň .

@majussska1 mne vychadza menzes az na vikend.
A na toto obdobie som sa zasobila s puzzle a knizkami, aby som sa nenudila. A hovorim si ze mi to preslo prilis rychlo.
A pocity? Uz tyzden ma bolia prsia a par dni aj tlak v podbrusku, hlavne v noci. Dnes cez den aj krize bolia.
Nemavam taketo ani pri menzes, tak si hovorim ze nieco sa deje.
Chvilkami si hovorim ze to robi Progestenalle, ale napriklad po IUI v januari mi takto nebolo 🙂

culaluca
17. okt 2025

@curlie ja som sa opat vrhla do stimulaciu. V pondelok ma caka odber tak uvidime kolko bude vajicok. Na KET potom buduci mesiac ak bude teda co vkladat.

curlie
autor
17. okt 2025
@culaluca

@curlie ja som sa opat vrhla do stimulaciu. V pondelok ma caka odber tak uvidime kolko bude vajicok. Na KET potom buduci mesiac ak bude teda co vkladat.

@culaluca držím všetky palce a labky ktoré doma máme, nech to vyjde 🤞 a ako sa cítiš v stimulke? Všetko ok?

cubos
18. okt 2025

Baby moje, u nás sa konalo biochemické tehotenstvo.
Dnešným dňom ukončujem testovanie. Boli to naše posledné embryjká, 9.KET. 😊

Držím palce všetkým a verím že sa raz každej podarí stať sa najlepšou maminkou na celom svete 😊❤️

curlie
autor
18. okt 2025
@cubos

Držím palce všetkým a verím že sa raz každej podarí stať sa najlepšou maminkou na celom svete 😊❤️

@cubos a je to takto už isté? 🥹 nepočkáme do tej krvi ešte? 🥹

cubos
18. okt 2025
@curlie

@cubos a je to takto už isté? 🥹 nepočkáme do tej krvi ešte? 🥹

@curlie ano, na 100%😊
Už som mala takéto testy, bolo to raz biochemické a raz Missed Abort v 11tt 🙂
Tak, pevne dúfam že to bude len biochemko 🙂

curlie
autor
18. okt 2025
@cubos

@curlie ano, na 100%😊
Už som mala takéto testy, bolo to raz biochemické a raz Missed Abort v 11tt 🙂
Tak, pevne dúfam že to bude len biochemko 🙂

@cubos je mi to veľmi ľúto 😪 a čo ďalej? Ešte skúsiš?

ivananr
18. okt 2025
@cubos

@cubos to má mrzí. 😔 Možno ešte môže všetko byť inak, krv ukáže, ale rozumiem, že ilúzie si robiť netreba....

ivananr
18. okt 2025

Dámy, sú tu aj také, čo vydržali netestovat? 🙂Ja som 9. Deň po Ket, ešte chcem vydržať aspoň deň. Ako sa cítite? Mňa boleli pár dní kríže, včera a dnes už ani nie. Tak to je jemne znepokojujúce, ale bolieť má mohli pre milión pricin. Som citlivejšia na pachy, ale nerobím si ilúzie, to moze byť aj podvedomá záležitosť, alebo to súvisieť s tým, že s dýchaním som mala kvôli dutinam problémy a teraz to viac vnímam.

cubos
18. okt 2025

@curlie už nie, teda zatiaľ nie 😊
Mali sme 17 embryí a z tých všetkých máme jedného synčeka 😊
Sme vďační aj za tento malý poklad. Trápenia za celý rok bolo už dosť.
Asi je čas sa venovať iným veciam, pozitívnejším a možno to príde samo, keď to budeme najmenej čakať 😊
Ale ďakujem za podporu a prajem všetkým ktorým sa to podarilo (aj tebe🥰) krásne tehotenstvá😊

majussska1
18. okt 2025
@ivananr

Dámy, sú tu aj také, čo vydržali netestovat? 🙂Ja som 9. Deň po Ket, ešte chcem vydržať aspoň deň. Ako sa cítite? Mňa boleli pár dní kríže, včera a dnes už ani nie. Tak to je jemne znepokojujúce, ale bolieť má mohli pre milión pricin. Som citlivejšia na pachy, ale nerobím si ilúzie, to moze byť aj podvedomá záležitosť, alebo to súvisieť s tým, že s dýchaním som mala kvôli dutinam problémy a teraz to viac vnímam.

@ivananr ahoj ja som dnes 10 deň test negatívny a spinim

curlie
autor
18. okt 2025
@cubos

@curlie už nie, teda zatiaľ nie 😊
Mali sme 17 embryí a z tých všetkých máme jedného synčeka 😊
Sme vďační aj za tento malý poklad. Trápenia za celý rok bolo už dosť.
Asi je čas sa venovať iným veciam, pozitívnejším a možno to príde samo, keď to budeme najmenej čakať 😊
Ale ďakujem za podporu a prajem všetkým ktorým sa to podarilo (aj tebe🥰) krásne tehotenstvá😊

@cubos ❤️

ivananr
18. okt 2025
@majussska1

@ivananr ahoj ja som dnes 10 deň test negatívny a spinim

@majussska1 ach... To ma mrzi... ale sú aj ženy, čo v 10. Deň majú negatívny test a sú tehotné...

culaluca
18. okt 2025
@curlie

@culaluca držím všetky palce a labky ktoré doma máme, nech to vyjde 🤞 a ako sa cítiš v stimulke? Všetko ok?

@curlie ❤️ ďakujene.
Citim sa fajn mala som teraz iny protokol. Takze sme sli pomalsie aby vsetky vajicka dozreli.

majussska1
19. okt 2025
@ivananr

@majussska1 ach... To ma mrzi... ale sú aj ženy, čo v 10. Deň majú negatívny test a sú tehotné...

@ivananr volala som do car a že spinenie mám slabo hnedé a ružové tak mi kázali kúpiť Ascorutin 2-2-2 užívať . Že to spinenie / krvácanie je bežne / časté že to je zahniezdivanie. Tak povedala . A test že je vykonaný skoro povedala. A že ak bude viac krvy mám volať že mi zvýšia dávku progesteronu. Mám 200 mg na večer vkladať iba.

ivananr
19. okt 2025
@majussska1

@ivananr volala som do car a že spinenie mám slabo hnedé a ružové tak mi kázali kúpiť Ascorutin 2-2-2 užívať . Že to spinenie / krvácanie je bežne / časté že to je zahniezdivanie. Tak povedala . A test že je vykonaný skoro povedala. A že ak bude viac krvy mám volať že mi zvýšia dávku progesteronu. Mám 200 mg na večer vkladať iba.

@majussska1 jasné, často sú začiatky náročné ale dopadne to dobre. A kedy podľa nich už nie je skoro na test z moču ? Ja som po dlhšej analýze dospela k tomu, že to otestujem na 12. Deň, to by už malo byť spoľahlivé. Ale tiež som rozhodená, lebo príznaky čo boli v zásade vymyzli. No nič, treba čakať. A zvládneš to, dobre bude, uvidíš 🙂)

kvkvi
19. okt 2025

Ja dnes takto 16dpt ❤️

mnavo
19. okt 2025

Ahojte
Ak môžem pridám sa k vám do skupiny ❤️
Vo štvrtok sa chystám na vklad. Toto je moje 3 ivf. Z predchádzajúceho mám syna. Ale strašne si želal brčkatú sestričku černošku🤣🤣 čo asi nezariadim úplne😎😎 ale o brčkaté bábo sa môžem pokúsiť❤️

romankaaaaaaa
19. okt 2025
@kvkvi

Ja dnes takto 16dpt ❤️

@kvkvi gratulujem Ti a vela zdravicka.
Ja som dnes 13dpt. Zajtra idem na krv. 10dpt som mala negat test doma. A potom som uz netestovala.

emmitko
19. okt 2025
@mnavo

Ahojte
Ak môžem pridám sa k vám do skupiny ❤️
Vo štvrtok sa chystám na vklad. Toto je moje 3 ivf. Z predchádzajúceho mám syna. Ale strašne si želal brčkatú sestričku černošku🤣🤣 čo asi nezariadim úplne😎😎 ale o brčkaté bábo sa môžem pokúsiť❤️

@mnavo ahoj ja mám tiež vklad vo štvrtok 🥰 tak sme v tom spolu 🙂 aj plánuješ testovať ?