icon

Podpora pri IVF a KET v októbri 2025

curlie
5. okt 2025

Ahojte dievčatá, zase otváram tému pre nás, ktoré prechádzame IVF/ET/KET v októbri. Ja som mala druhý KET (prvý negatívny) 1.10.2025. Myslela som, že nebudem to teraz tak riešiť a zapájať sa do diskusií, ale nedá mi to 🙉
Budem rada keď sa pridáte a môžeme sa spolu podporovať ❤️🍀

romankaaaaaaa
20. okt 2025
@emmitko

@mnavo ahoj ja mám tiež vklad vo štvrtok 🥰 tak sme v tom spolu 🙂 aj plánuješ testovať ?

Ahojte žienky
Prajem Vám všetkým veľa síl a pozitívneho myslenia ❤️
Nám to s bublinkou na prvý KET nevyšlo. Potvrdili mi to dnes aj z krvi.

katbog
20. okt 2025

Ahojte, gratulujem všetkým ktorým to vyslo ☺️🥳pridám sa aj do tejto skupiny, akurát beriem estradiol, a náš prvý a jediný vklad má čaká o 2 týždne. Robili ste niečo inak pred vkladom? Idem vyskúšať aj nejaku ženskú masaz vhodnú pred vkladom, tak uvidíme, aspoň si poviem že som pre to spravila maximum ☺️

ivananr
21. okt 2025

Ja som vydržala netestovať do 12. Dňa a dnes dve čiarky, jedna je ešte slabšia ako druhá, ale verím, že na krvi bude všetko okej 🙂🙂 držím palce ostatným ♥️

ivananr
21. okt 2025
@katbog

Ahojte, gratulujem všetkým ktorým to vyslo ☺️🥳pridám sa aj do tejto skupiny, akurát beriem estradiol, a náš prvý a jediný vklad má čaká o 2 týždne. Robili ste niečo inak pred vkladom? Idem vyskúšať aj nejaku ženskú masaz vhodnú pred vkladom, tak uvidíme, aspoň si poviem že som pre to spravila maximum ☺️

@katbog aj u nás to bol prvý vklad a snažila som sa len posledné dni trocha šetriť, že už žiadne hardcore cvičenie a tak, samozrejme nepila som alkohol. Ale inak som sa snažila viesť normálny život, bola som na masáži chrbta deň pred vkladom, prechádzala som sa... 🙂

dia127
21. okt 2025
@katbog

@katbog ahoj, ja som bola na dovolenke trošku vypnúť, ani trochu som na to nemyslela a nestresovala som sa, a známa mi odporučila 5 dni pred vkladom a 5 dni po brať bronelain, deň pred vkladom som bola ešte v práci a potom som sa dala na PN, dnes mám 7dpt občas mám bolesti v podbrušku a citlivé prsia, a dnes ráno na teste pod mikroskopom viditeľná čiarka 🤣 tak uvidíme či z toho niečo bude… prežilo mi len jedno jediné embryo takze ak to nevyjde tak znovu cely proces(čo sa modlim že vyjde lebo stimulácia bola fakt katastrofa myslela som že mi bije posledná hodina)

katbog
21. okt 2025
@dia127

@katbog ahoj, ja som bola na dovolenke trošku vypnúť, ani trochu som na to nemyslela a nestresovala som sa, a známa mi odporučila 5 dni pred vkladom a 5 dni po brať bronelain, deň pred vkladom som bola ešte v práci a potom som sa dala na PN, dnes mám 7dpt občas mám bolesti v podbrušku a citlivé prsia, a dnes ráno na teste pod mikroskopom viditeľná čiarka 🤣 tak uvidíme či z toho niečo bude… prežilo mi len jedno jediné embryo takze ak to nevyjde tak znovu cely proces(čo sa modlim že vyjde lebo stimulácia bola fakt katastrofa myslela som že mi bije posledná hodina)

@dia127 tak veľmi držím palce, daj vediet či čiarka silnie. Tak sme na tom podobne, my mame z 2 stimulácii iba jedno embryo čiže ak sa neuchyti tak budúci rok má čakajú ďalšie odbery.

miuchamoja
22. okt 2025

Ahojte dievcata, bola som na KET 16.10. expandovana blastocysta.18teho som mala cely den tzv menstruacne bolesti a odvtedy absolutne nic necitim.Co myslite? Ked uz nemam ziadne bolesti mam ocakavat negat vysledok? Test si mam robit 30.10.

ivananr
22. okt 2025
@miuchamoja

Ahojte dievcata, bola som na KET 16.10. expandovana blastocysta.18teho som mala cely den tzv menstruacne bolesti a odvtedy absolutne nic necitim.Co myslite? Ked uz nemam ziadne bolesti mam ocakavat negat vysledok? Test si mam robit 30.10.

@miuchamoja vôbec nič by som z toho nesudila. Aj ja som to tak mala, že práveže prvé dni som mala príznaky a potom vymizli. Vraj je to normálne, embryo sa implantuje, čo niekto môže cítiť v podbrušku už pár dní po ket, následne ak sa prichytí, telo môže mať zvláštne reakcie kvôli hormónom a potom sa na to adaptuje. Mne prakticky všetky príznaky zmizli a mala som pozitívny test 🙂 ešte nekrićim hop, zajtra idem na krv...

miuchamoja
22. okt 2025
@ivananr

@miuchamoja vôbec nič by som z toho nesudila. Aj ja som to tak mala, že práveže prvé dni som mala príznaky a potom vymizli. Vraj je to normálne, embryo sa implantuje, čo niekto môže cítiť v podbrušku už pár dní po ket, následne ak sa prichytí, telo môže mať zvláštne reakcie kvôli hormónom a potom sa na to adaptuje. Mne prakticky všetky príznaky zmizli a mala som pozitívny test 🙂 ešte nekrićim hop, zajtra idem na krv...

@ivananr super 🙂 tak nech vsetko dobre dopadne a hcg len krasne stupa

mnavo
23. okt 2025
@emmitko

@mnavo ahoj ja mám tiež vklad vo štvrtok 🥰 tak sme v tom spolu 🙂 aj plánuješ testovať ?

@emmitko ahoj. Držím palce. Áno,ja som z tých čo naháňajú ducha už 3tí deň🤣🤣

dia127
23. okt 2025
@katbog

@dia127 tak veľmi držím palce, daj vediet či čiarka silnie. Tak sme na tom podobne, my mame z 2 stimulácii iba jedno embryo čiže ak sa neuchyti tak budúci rok má čakajú ďalšie odbery.

@katbog ahoj dnes som bola na krv a je to negatívne 😪

katbog
23. okt 2025
@dia127

@dia127 veľmi má to mrzí 😞

ivananr
23. okt 2025

Ahojte baby, veľmi ma mrzí, keď to niektorým z vás nevyšlo. Ešteže sú tu vždy možnosti, ako ivf opakovať, ale rozumiem, že človeka to mrzí... Aj smútok si treba dovoliť, nie sme z ocele. Ostatné chcem povzbudiť, lebo som si za posledné dni prešla rôznymi pochybnosťami a stresom a dopadlo to dobre. Jednak mi na pár dní zmizli všetky príznaky... Za druhé, urobila som si prvú test z moču 12.-ty deň, druhá čiarka tam bola, viditeľná, ale určite nie taká ako tá kontrolná. Dobre teda, všade sa píše, zopakujte test o dva dni, dôležité je, že čiarka silnie a v 14. Deň po Ket už musí byť "riadna". Dnes je ten deň, ranný moč, čiarka nebola vôbec silnejšia, nanajvýš rovnaká alebo o 1% tmavšia. Urobila som si rovno aj iný test, oba dr. Max len typ iný, tam čiarka ešte slabšia. Samozrejme, vravela som si, že to je dosť blbé znamenie, videla fotky jak to babám tmavlo každým dňom. Šla som dnes na krv a hcg 611 (!!). Taktiež chcem povedať, že mám za sebou po rôznych stránkach nie úplne jednoduché dva týždne, nevedela ok úplne eliminovať ani stres z práce, ani z niektorých iných veci mimo nášho IVF, niektoré dni sa mi nepodarilo vôbec spat 7+ hodin, zrejme aj preto, že jemný stres a myšlienky robia svoje. A vidíte, telo to dokáže, je to lotéria, obcas robiť všetko dokonale a nevyjde to, ale chcem povzbudit každú, ktora môže mať pocit, že či ak veci nerobí dokonale, testy nie sú také ako u iných a pod. vsetko môže byť ok ❤️

emmitko
23. okt 2025
@mnavo

@emmitko ahoj. Držím palce. Áno,ja som z tých čo naháňajú ducha už 3tí deň🤣🤣

@mnavo aj ja ti moc držím palce 🙏🏻❤️ dúfam že sa nám to podarí 🍀🙏🏻

romankaaaaaaa
25. okt 2025
@dia127

@dia127 ahoj Dianka. Velmi ma to mrzi. Prajem vela sil.
Aj mne tento tyzden oznamili tuto spravu.
Nevzdavame sa ❤️‍🩹
Mate este embryjka? Chystate dalsi vklad tento rok?

dia127
25. okt 2025
@romankaaaaaaa

@dia127 ahoj Dianka. Velmi ma to mrzi. Prajem vela sil.
Aj mne tento tyzden oznamili tuto spravu.
Nevzdavame sa ❤️‍🩹
Mate este embryjka? Chystate dalsi vklad tento rok?

@romankaaaaaaa ahoj, áno aj mna veľmi mrzí tvoja strata, ja som to zažila prvý krát tak to bolo o to horšie že som proste mala úplne iné pocity, aj ducha som mala čo nechapem ako to mohlo byť lebo hcg som mala úplne že 0 že sa to tam proste ani neprichytilo. Embryjko som mala iba jedno takze tento rok neviem či to stíham… každopádne sa idem dať vyšetriť : hematologia, reproimunologia, genetika… sú nákladné tieto vyšetrenia ale môžu pomôcť takže idem do toho a popritom chcem rovno aj stimulovať. A ešte idem chudnúť neviem ako keďže mám rezistenciu + PCOS ale idem na to aj keby som nič jesť nemala. Do ktorého centra chodíš? Ja do Gyncare NR

romankaaaaaaa
25. okt 2025
@dia127

@romankaaaaaaa ahoj, áno aj mna veľmi mrzí tvoja strata, ja som to zažila prvý krát tak to bolo o to horšie že som proste mala úplne iné pocity, aj ducha som mala čo nechapem ako to mohlo byť lebo hcg som mala úplne že 0 že sa to tam proste ani neprichytilo. Embryjko som mala iba jedno takze tento rok neviem či to stíham… každopádne sa idem dať vyšetriť : hematologia, reproimunologia, genetika… sú nákladné tieto vyšetrenia ale môžu pomôcť takže idem do toho a popritom chcem rovno aj stimulovať. A ešte idem chudnúť neviem ako keďže mám rezistenciu + PCOS ale idem na to aj keby som nič jesť nemala. Do ktorého centra chodíš? Ja do Gyncare NR

@dia127
Ahoj. Posielam vela sil.
Chodime do BA reprofit.
V lete som mala prve OPU a po neuspesnych IUI som sa rozhodla pre vysetrenia este pred KET (mam za sebou parovu genetiku, parovu repro imonologiu, hematologiu). Zistili mi len substituciu vitaminu D.
Mala som aj tazky stupen inzulinovej rezistencie (mozno preto nevysiel vklad). No nechcela som viac liekov, nastudovala som si knihu Protokol prirodzenej plodnosti od Bajera + denne 15tis krokov a upravilo sa to. BMI mam 23,9.
Snazim sa nevzdavat sa 🙏🏼 modlim sa aby bol dalsi vklad uspesny.

dia127
25. okt 2025
@romankaaaaaaa

@dia127
Ahoj. Posielam vela sil.
Chodime do BA reprofit.
V lete som mala prve OPU a po neuspesnych IUI som sa rozhodla pre vysetrenia este pred KET (mam za sebou parovu genetiku, parovu repro imonologiu, hematologiu). Zistili mi len substituciu vitaminu D.
Mala som aj tazky stupen inzulinovej rezistencie (mozno preto nevysiel vklad). No nechcela som viac liekov, nastudovala som si knihu Protokol prirodzenej plodnosti od Bajera + denne 15tis krokov a upravilo sa to. BMI mam 23,9.
Snazim sa nevzdavat sa 🙏🏼 modlim sa aby bol dalsi vklad uspesny.

@romankaaaaaaa veľmi ti držím palce, a posielam nádej a lásku 🩷

katbog
27. okt 2025

Ahojte, som po kontrole, sliznica 7mm, vklad má čaká budúci pondelok, vo štvrtok začínam s utrogestanom a Ovitrelle mám so sebou priniesť na vklad 🥹 pýtala som sa na Sanakin, sama neviem či do toho ísť, doktorka má nejak neprehovarala, ani mi k tomu moc nepovedala, stojí to 330e, samotný vklad 400e a embryoglue okolo 150€ takze sa zaobidem asi aj bez toho.

fausti9
27. okt 2025

Ahojte. Pridám sa k vám, prvý krát na modrom koníkovi 🙂. 2.5 roka snaženia. V zahraničí diagnostikované zablokované vajíčkovody (oba) a nízke AMH (posledné testy na slovensku ukazali 0.7). Mám 29 rokov. Rozhodli sme sa pricestovať na Slovensko - chodíme do Heliosu v Košiciach ako samoplatcovia. Dnes je 8. Deň krátkeho protokolu stimulácie, začali sme 150iu meriofertu, potom zvýšili na 225 a dnes povedali že mám dávať 300. Zo začiatku mi pichal injekcie manžel, teraz to už robím sama, je to pre mňa psychicky lepšie (ale ani neviem prečo). Veľmi som sa toho bála ale tie injekcie nie sú také hrozné, skôr to miešanie roztoku. Musím povedať že sa mi veľmi páči prístup a starostlivosť sestričiek a doktorov v Heliose, sú veľmi milé, priateľské a trpezlivé. Mala som veľkú cystu na celý jeden vaječník, spravili mi punkciu a vyzerá že sa vaječník prebral a mám v ňom 3 vajíčka 🙂 Dnes na ultrazvuku videli asi 9 vajíčok dokopy v oboch, sestrička povedala že použiteľné by mali byť 5-6, tak uvidíme. Držím nám všetkým palce nech nám to vyjde!

janka1188
1. nov 2025

Ahojte žienky ja do ďalšej stimulacie nejdem a ostali mi diphereline 6ks , meriofert 4 ks 75IU a cetrodite 3 ks striekačky a ihly ak by mala niektorá zaujem rada posuniem ďalej. A ospravedlňujem sa ak je to nevhodný príspevok ked tak ho vymazem ...

curlie
autor
1. nov 2025
@janka1188

Ahojte žienky ja do ďalšej stimulacie nejdem a ostali mi diphereline 6ks , meriofert 4 ks 75IU a cetrodite 3 ks striekačky a ihly ak by mala niektorá zaujem rada posuniem ďalej. A ospravedlňujem sa ak je to nevhodný príspevok ked tak ho vymazem ...

@janka1188 Janka si zlatá že chceš pomôcť iným ženám, no je to protizákonné 🥹 Asi len odovzdať v lekárni 😊

romankaaaaaaa
2. nov 2025
@katbog

Ahojte, som po kontrole, sliznica 7mm, vklad má čaká budúci pondelok, vo štvrtok začínam s utrogestanom a Ovitrelle mám so sebou priniesť na vklad 🥹 pýtala som sa na Sanakin, sama neviem či do toho ísť, doktorka má nejak neprehovarala, ani mi k tomu moc nepovedala, stojí to 330e, samotný vklad 400e a embryoglue okolo 150€ takze sa zaobidem asi aj bez toho.

@katbog
Ahoj Katka
Ako sa citis po vklade?
Ja idem na vklad v piatok. Na kontrole bolo vsetko v poriadku. Od dnes zacinam s progesteronom 2-0-2.

romankaaaaaaa
2. nov 2025
@dia127

@romankaaaaaaa veľmi ti držím palce, a posielam nádej a lásku 🩷

@dia127
Dakujem velmi pekne. A Tebe vsetko dobre. Ako pokracujete? Pojdes na OPU?
Ja idem na vklad v piatok 🙏🏼

katbog
2. nov 2025
@romankaaaaaaa

@katbog
Ahoj Katka
Ako sa citis po vklade?
Ja idem na vklad v piatok. Na kontrole bolo vsetko v poriadku. Od dnes zacinam s progesteronom 2-0-2.

@romankaaaaaaa ahoj Romi, vklad má čaká zajtra doobeda, myslite na mna. Čítam vsade že to neboli ale pri hysteroskopii mali problém prejsť cez môj krčok, boli pri mne dvaja lekári, tak sa obavám že nebudem jedna z tých ktorá to nebude cítiť. Snažím sa vybaviť aby tam mohol byt manžel somnou, už začínam stresovať 😆 a tiež mám progesteron (utrogestan) 2-0-2 a musím povedať že je to veľký hnus, dnes ho mám 4ty deň a neviem si predstaviť si ho dávať niekoľko týždňov. Keby nemám doma ďalšie 3 krabicky tak by som išla do tých injekcii. 4 tablety denne, a všetko tam ostáva, nie som nadšená 🤣

majka2022
2. nov 2025
@katbog

@romankaaaaaaa ahoj Romi, vklad má čaká zajtra doobeda, myslite na mna. Čítam vsade že to neboli ale pri hysteroskopii mali problém prejsť cez môj krčok, boli pri mne dvaja lekári, tak sa obavám že nebudem jedna z tých ktorá to nebude cítiť. Snažím sa vybaviť aby tam mohol byt manžel somnou, už začínam stresovať 😆 a tiež mám progesteron (utrogestan) 2-0-2 a musím povedať že je to veľký hnus, dnes ho mám 4ty deň a neviem si predstaviť si ho dávať niekoľko týždňov. Keby nemám doma ďalšie 3 krabicky tak by som išla do tých injekcii. 4 tablety denne, a všetko tam ostáva, nie som nadšená 🤣

@katbog tie inekcie sú veľmi drahé - v jednom balíku je 7ks ampuliek a to stojí okolo 48 eur - celé uhrádzas ty ….

katbog
2. nov 2025
@majka2022

@katbog tie inekcie sú veľmi drahé - v jednom balíku je 7ks ampuliek a to stojí okolo 48 eur - celé uhrádzas ty ….

@majka2022 aj som si myslela 🥹

curlie
autor
2. nov 2025
@katbog

@katbog ja už sa tiež teším až ho doberiem, to je tak niečo nepohodlné 😮‍💨

katbog
2. nov 2025
@curlie

@katbog ja už sa tiež teším až ho doberiem, to je tak niečo nepohodlné 😮‍💨

@curlie ako ti je? V ktorom si týždni? Veľmi ti gratulujem, tie Vianoce budú nenahraditeľné 🥹

curlie
autor
2. nov 2025
@katbog

@curlie ako ti je? V ktorom si týždni? Veľmi ti gratulujem, tie Vianoce budú nenahraditeľné 🥹

@katbog aj ten Estrofem práve dobrávam ale ten nie je tak nechutný ako Utrogestan🤦🏼‍♀️
Ďakujem ti 🥰 Teraz som v siedmom a úprimne? Cítim sa ako 💩 a aj tak vyzerám 😀 najviac som sa tešila ako priberiem ale zatiaľ som kilo a pol dole, furt mi je zle a vypijem 2L coly denne, to je zatiaľ jediné čo mi pomáha 😊 stojí to za to, to je jasné, som šťastná ale aj absolútne nepoužiteľná🤭