Pomohla vam igamplia na zvýšene cytokíny?
Igampliu mi navrhli ako aleternativu za medrol - kortikoid. lebo som sa ho zlakla. prosím pomohla vam na zníženie cytokínov?
@majoranka24 ivf môžeš .. aj my sme ho dali skôr .. my mame za sebou a po výsledkoch transfer sk budú ok .. 🙏
@butterfly333 Aj ja od vcera. Tak uvidime, budeme si drzat palce.🙂
@majoranka24 aku dávku berieš? Ja 24mg
@butterfly333 Ja 20, potom 16 a 12.
@majoranka24 Uz aby som bola na tej najnizsej davke.🙏 Zatial v pohode, nic na sebe necitim.
@cilimata Len sa bojim toho, ze vsetko zaplatime, vsetko bude pripravene a vysledky kontroly by nedopadli dobre. Ze co potom... Ale treba verit. Tiez sa pustime do pripravy IVF co najskor. Este buduci tyzden cakam najake vysledky, tak potom.😊
@majoranka24 ja som so zlými cytokinmi normálne šla na stimulu. Že to s tým nemá nič .. ak nemáš problém s vajíčkami .. to nie je o tom. Len nemôžete ísť na vklad ale na mrazenie 🤷♀️
@majoranka24 tak ja 24 potom 20, 16 a 12
@majoranka24 tak to je super .. ani si nepribrala ? Koľko vážis ak sa smiem spýtať ?
@cilimata ako nemôže sa ísť na vklad? Mne dr nič nezakazala
@butterfly333 ak nebudes mat dobre výsledky tak nie .. veď sa ti 🐣neuchyti .. telo to odpudi ako niečo cudzie
@cilimata to viem ze sa nechuyti no dr mi stopli nedala. No aj tak kým bude vklad sa to dúfam upraví.
@butterfly333 Ja tiez verim tomu, ze kym budeme moct ist na vklad, ze sa to znizi. Inu moznost si ani nepripustam. To je ta moja dilema. Kedy zacat s pripravou na IVF. Keby som cakala na vysledky, o to dlhsie by som brala tie lieky. Preto chcem co najskor zacat. Doktorka povedala, ze veri, ze tie lieky zaberu, tak jej verim.
@cilimata Ja som pribrala z 1.IVF az 6kg a neviem sa ich zbavit.☹ Dala som postupne dole 3kg, 1 sa mi potom vratilo a teraz sa radsej ani nevazim. Snazim sa neprejedat a hlavne sa vyhybat sladkemu.
@majoranka24 my ideme 13.3 na tu prvú konzultáciu do Brna tak som zvedavá čo povedia.
@butterfly333 mi už máme prvú konzultáciu za sebou v Brne. Dr. vravela že budeme všetko mrazit a vklad až keď sa cytokíny upravia, inak to nemá význam ☹
@lydia86 a berieš medrol? Ako dlho
@butterfly333 už ho mám doma len obvodna doktorka mi povedala že v žiadnom prípade ho zatiaľ nesmiem brať keďže mám problémy so žalúdkom musím sa najskôr doliecit inak by mi medrol mohol spraviť veľké komplikácie. Mám ho brať 20, 16, 12.
@lydia86 aj ja mam problem zo zaludkom beriem noplazu na žalúdok. Ja mám 24,20,16,12
@butterfly333 noplazu už beriem mesiac keďže som skončila na 5 dní v nemocnici. Na imuno mi ju predpisala tiež, to dávajú skoro automaticky k medrolu aby ti až tak nedrazdil žalúdok. Ja som išla k obvodnej dr. na kontrolu a skoro ju piclo že či im na imuno hrabe že mi dali medrol keď nemám vporiadku žalúdok. Tak som sa zlakla a zatiaľ ho neberiem. Tie dávky predpokladam dávajú podľa váhy asi..🤷♀️
@lydia86 ja tie noplazu beriem na žalúdok už dlho snáď to pomôže.Este vapnik magnezium kolagen draslík aj železo na anemiu.
@lydia86 Ja mam davku presne ako ty. Ano, je to podla vahy.
@majoranka24 a ty už medrol berieš ako dlho?
@butterfly333 veru dúfajme že už konečne dačo zaberie aj nám 🙏
@lydia86 Nie, len teraz v stredu som ho zacala brat.

@majoranka24 no ja som dnes začala 6-8 týždňov tak pôjdem 22.4. Bože to je aká doba .. dlha