Pomôže mi intrauterinná inseminácia, keď mám polycystické vaječníky?
Ahojte babule.. Ja mam PCO a anovulacny syndrom. 4roky sa snazime a nic. Teraz nam zacali planovat IUI. myslite ze to zaberie? Ake mate vy skusenosti? Dakujem za kazdu odpoved 🙂
No ja budem tiez nedockava.. Ale mam obavy aby som sa zbytocne netesila
Neteš sa dopredu. Ale keď sa to nepodarí ani nezúfaj. Aký máte spermiogram? V norme či slabšie spermijky?
Morfologia je slabsia ale pocet a rychlost je nad priemer
Tak to by mohlo vyjsť, neboj 🙂 hlavne 3 dní pred iui nesexovat a po iui si zase zasexovat. Mne doki vravel ze to zvyšuje šancu na mimi
No neviem ako tie tri dni vydrzime.. Hee
Heh neboj, vydržíte 😀 3 dni je boj ale dá sa to 😂
Ja budem rada keď sa ti podarí a ukazes mi prvú fotečku 👶
Fuu no uvidime... Ty to uz mas zs sebou.. Uz len cakat a rast 🙂
Toho rastu sa bojím 😀 hádam prejdem cez dvere hih
No bokom mozno..heee
Hádam to pôjde aj normálne 😀
No samotný vklad rovných 100e plus lieky to takých +- 70e to neviem presne
Myslis ten pregnyl?
Pregnyl, progesteron, clostyl, norethisteron to všetko dokopy. Pregnyl nieje taký dráhy
Ale tak okrem norethisteronu si tie ostatne nebrala dlho...ci?
Len ten progesteron do 12tt. Inak nič
Aha... Ako si na fb?
Píšem ti správu
Poslala som ziadost
@annouchka idem sa spýtať pls...koľko sa pripraviť finančne na doplácanie za lieky pred iui? doma mám už clostil a duphaston, ktor beriem...viem že samotné iui stojí 100 e a koľko ešte lieky? rozhodujeme sa či teda ísť alebo neísť na iui, keďže teraz finančne je to trochu v nerovnováhe...dali nám na výber - plánovaný ps alebo iui...
@nanuska123
Ja som platila za progesteron a pregnyl tak +- do 50e

Ale kdeže 😀 ja už po týždni som začala ale to boli také slabé čiarky že ledva ich bolo vidieť. Až presne na 14ty deň boli krásne dve čiarky ale tak všetko potvrdil až výsledok z krvi