Pomôže mi intrauterinná inseminácia, keď mám polycystické vaječníky?
Ahojte babule.. Ja mam PCO a anovulacny syndrom. 4roky sa snazime a nic. Teraz nam zacali planovat IUI. myslite ze to zaberie? Ake mate vy skusenosti? Dakujem za kazdu odpoved 🙂
Neteš sa dopredu. Ale keď sa to nepodarí ani nezúfaj. Aký máte spermiogram? V norme či slabšie spermijky?
Tak to by mohlo vyjsť, neboj 🙂 hlavne 3 dní pred iui nesexovat a po iui si zase zasexovat. Mne doki vravel ze to zvyšuje šancu na mimi
Heh neboj, vydržíte 😀 3 dni je boj ale dá sa to 😂
Ja budem rada keď sa ti podarí a ukazes mi prvú fotečku 👶
Hádam to pôjde aj normálne 😀
No samotný vklad rovných 100e plus lieky to takých +- 70e to neviem presne
Pregnyl, progesteron, clostyl, norethisteron to všetko dokopy. Pregnyl nieje taký dráhy
@annouchka idem sa spýtať pls...koľko sa pripraviť finančne na doplácanie za lieky pred iui? doma mám už clostil a duphaston, ktor beriem...viem že samotné iui stojí 100 e a koľko ešte lieky? rozhodujeme sa či teda ísť alebo neísť na iui, keďže teraz finančne je to trochu v nerovnováhe...dali nám na výber - plánovaný ps alebo iui...

Ale kdeže 😀 ja už po týždni som začala ale to boli také slabé čiarky že ledva ich bolo vidieť. Až presne na 14ty deň boli krásne dve čiarky ale tak všetko potvrdil až výsledok z krvi