icon

Posledné týždne pred umelým oplodnením

mirka135
8. jan 2014

Ahojte dievcence chcem sa spytat co ak ste nemali dobre predoperacne vysledky?ako sa to riesilo? Ja mam zle pecenove testy je to problem? Dakujem

magdus999
8. jan 2014

@mirka135 ahoj, neviem ako s pečeňou, ale mne napr.prišli na nejakú vadu na srdci, dokonca tam doktor napísal, že neodporúča, kým sa neurobia všetky vyšetrenia. Riskla som to, šla som tam aj s takým papierom a v pohode ma uspali. Mala som tam viac doktorov ako iné baby a všetko vyšlo tak ako malo, bez problémov. Držím palce.

mirka135
autor
8. jan 2014

@magdus999 jaj mam obavy bo sa mi vsetko kazi este aj chora som a neviem ci si mozem dat nejake lieky alebo co mam robit.

magdus999
8. jan 2014

@mirka135 kľudne zavolaj do centra, že či môžeš nejaké lieky, ale osobne si myslím, že nejaké klasické voľnopredajné môžeš. Kým nemáš teplotu, je to dobré. Kam chodíš do centra? Ja chodím do Heliosu a ak som si nebola niečo istá, zavolala som koordinátorke a všetko sme poriešili cez telefón. Napr. som si pichala injekcie večer a šli na koncert Robbieho Williamsa (lístky kúpené rok doma) a proste nebolo možné si tam pichnúť injekciu a výrazne upozorňovali, že sa musí pichať v rovnakú hodinu. Tak som zavolala, vysvetlila a hneď vymysleli ako to mám spraviť 🙂 hlavne sa nestresuj, všetko bude dobré

lilitela
8. jan 2014

@mirka135 ja by som to neriskovala, je to operacia, anesteza, su tam rizika. Ak uz stimulujes a nechces prist o cyklus a peniaze tak im skus zavolat ci sa to neda v lokalke alebo epiduralke. To by ma celkom zaujimalo.

mirka135
autor
8. jan 2014

@lilitela prepac nejak nechapem reagujes na to ze mam zle predoperacne vysetr ci??

lilitela
8. jan 2014

@mirka135 Tak teraz ja nechapem. Znova som sa pozrela na nadpis a otazku... ci??

mirka135
autor
8. jan 2014

@lilitela 🙂 asi sa nechapeme 🙂 moja otazka bola ci je problem ze mam zle predop.vysetr.teda pecenove testy myslim ze to je tym ze som brala antibiotika.tak zato nechapem tu epiduralku 🙂

lilitela
8. jan 2014

@mirka135 ale problem vzhladom na co? Predoperacne sa robia kvoli tomu, aby si mohla ist na operaciu, takze som odpovedala v suvislosti s operaciou. Neviem, ci mas na mysli iny problem - vseobecne si myslim, ze zle pecenove testy naozaj nie su "dobre", ani keby si na operaciu nesla. Pecen je tovaren tela - nie som lekar, takze je mozne, ze mozes absolvovat operaciu v celkovej anesteze bez problemov. Ale ak by nie, tak aby si neprerobila peniaze za stimulaciu, tak som navrhla radsej investovat peniaze este do epiduralky, alebo lokalky, za podmienky, ze tato sa v peceni nemetabolizuje. A to je to co by ma zaujimalo - ci je to mozne. Ale to si uz najdes aj v googli.