Prečo ste sa rozhodli pre Reprofit Brno?

4. aug 2020

Baby, prečo ste sa rozhodli ísť do tohto centra, prečo nie na Slovensku. Co vás k tomu viedlo? Budem rada, keď mi sem napíšete vaše skúsenosti a ci ste sa práve tu dopracovali k dieťatku.

krisbar
4. aug 2020

Presne preto, preco pojdem aj rodit (ako covid da) do ciech....lebo su vo vsetkom min o 5 rokov vpredu.

princess59
4. aug 2020

My sme absolvovali aj ivf aj na SVK aj v Brne. Menili sme kôli genetike embryí ktorú slov.labaky nerobili a báli sme sa porusenia pri prenose ale nakoniec sme.to nedávali...musím povedať že sme boli spokojný aj tu ale keď sme.prisli do Brna to je ako iný svet... sú tam ďaleko v predu... Dieťa zatiaľ nemáme ale ak by sa posledný vklad nepodaril tak určite pôjdeme do ivf zase v Brne.

e1i
5. aug 2020

Po spg vyšetrení na SK a rečiach typu nikto vás nebude nútiť platiť co nechcete (viem ze využijú neznalosť ľudí a natlacia kaleráby co všetko treba a je nutné) ma to odradilo skúšať ivf na SK. Išli sme na konzultáciu iba do reprofit (po prečítaní recenzií a ich webu-všetko pekne vysvetlene), prvy dojem úžasný a prístup celkovo top. Máme dceru z et z 2 ivf a ešte 7 mraziacikov. Aj hysteroskopiu napr ako doplňujúce vyšetrenie po 2 abortoch z prvého ivf som absolvovala u nich, poisťovňa všetko preplatila bez problémov - co napr na SK niektoré baby co som čítala doplacali ešte za to.

nila1111
6. aug 2020

Nuz napriklad preto ze su dopredu a hodne, komunikacia , vybanenie, intimita...
a zdoraznujem diskretnost ( ved na slovensku inzimne veci vybavuju priam pred inymi klientami, karty s menami klientiek pohodene po stoloch , dokonca som zazila vysetrivaci stol oproti oknu! ...inde pri odbere vajicok sa skrze skrytu miestnost pozeraju medici ( halo suhlas ?)
A v neposlesnom rade skusenosti, plus mnohe medikamnety nie su na slovensku registrovane ... a zabudla som ,nie vsade sa na slovensku robi 7 dni v tyzdni ... v cechach opakovane odber vysiel na vikend ... nehovorim ,ze sa neda uspiet aj tu , aj tu je par sikovnych lekarov... je to zial hodne o stasti :(
Kamoska ma od RF prve babo v 40 , prve ivf ... dalsie dve neskor uz nevysli

lenka2203
19. aug 2020

v BA som absolvovala 2 IVF cykly s maximalou stimulaciu, pritom na moju diagnozu je vhodna prave nizkohormonalna stimulacia, co sa aj ukazalo ako pravda pri dalsich 4 soft cykloch v Brne. Vtedy som sla do Brna, lebo v BA vobec nerobili soft IVF, dalsi rok zacali ale aj tak som rada, ze som nebola za pokusneho kralika, na ktorom sa budu ucit.
Navyse, ked som zacala chodit do Reprofitu (predty gyn-fiv) bola som prekvapena, ze gyn vysetrenia a zakroky sa daju robit v tak prijemej atmosfere.
Celkovo moj dojem aj skusenosti v Reprofite: idu proste na istotu. Nevlozia mi (navyse nekvalitne) embryo na 3. den, nezamrazia vsetko ale len to, co ma potencial sa rozmrazit. Takisto uspesnot ICSI skvela...
V zasade som nemala nejaky problem v centrom v BA ale ako uz napisal niekto vyssie, ked som prisla do Brna, tak som sa citila ako v inom svete (dalo by sa tu pisat o detailoch ale bolo by to na dlho)

nila1111
20. aug 2020

@lenka2203 presne ako vravis, ale najhorsie je , kazdy pokus kzory je od zaciatku nanic...( myslim Slovwske centra) ta obera o sily , zdravie a aj o Vajicka !
Keby to nebolo take intimne mam sto chuti sa stazovat!

zuzumajko
6. sep 2020

Ahoj 🙂 tak ja som bo 7 neuspesnych tehotenstvach. Skusila som jedno ET a jeden KET v BA a otras pristup, komunikacia...vsetko. Napokon ma kamarat presvedcil na Brno, lebo im sa zadarilo. A priatup 100 a 1. Zle som znasala v Ba stimulovanie, takze ma moj gynekolog hned vypisal ked sme zacali v Brne. Omnoho lepsi pristup, aj mam pocit ze kvalitnejsie zhodnotenie liecby, lepsie sledovanie.. po odbere mi teda bolo fakt zle. Nezaberali zoadne utlmovaky, v Brne uz nevedeli co mi maju v ten den dat. Napokon zabrali az na ceste domov a celu som prespala. Naozaj aj vklad bol uzasny, cele to bolo omnoho intimnejsie, sukronnejsie, take ze "prr vas nech je to o vas". Nelutujem ani cent. Mame krasnu dcerku ❤

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre