Prehnaná stimulácia a nábeh na OHSS
Ahojte, vytváram skupinu aby ste sa zapojili, tie ktoré boli počas stimulacie prestimulovane, koľko ste mali vajíčok, či vám kvôli tomu odložili vklad a museli ste ísť až na KET. Pripadne tie ktoré OHSS prekonali. Píšte rady skúsenosti. Ja som včera bola 8 deň stimulacie aj mi ju ukoncuju, lebo som mala 26 folikulov. Bolia ma vaječníky keď si sadám alebo vstávam, najmä večer, ale už aj pri chôdzi a to ešte budem mat výber až na 12 deň. Do soboty kedy bude výber to bude zaujimave a aj v sobotu ešte viac ak chytím syndróm. Mam sa v každom prípade pripraviť aj na najhoršie. Na druhej strane mi povedali, že ak by sa do plánovaného vkladu s tým telo vysporiadalo, mohla by som ísť na vklad, ale to pochybujem pri takom počte....
som aj na vklad, ale pochybujem pri takom pocte
@siska266 budem drzat palce ✊ urcite nam to obidvom vyjde 🍀 je to cesta trnista, ale verim, ze dosiahneme svoj ciel ❤
@michaela55555 Ďakujem moc, aj tebe držím 👊No a možno pôjdeme naraz, ak sa tiež niečo vyskytne u mňa. Ja už nič neplánujem, lebo vždy to vypáli úplne inak...
@siska266 presne, uz som zufala, lebo stale cakam, ze sa k niecomu dopracujeme a stale stop 😢
@michaela55555 Dúfam, že sa aj my konečne dočkáme a prejdeme túto trnistu cestu do úspešného cieľa.
@siska266 Ja mam kongenitalnu adrenalnu hyperplaziu late onset formu-nepravidelne cykly,pravdepodobne bez ovulacie,obraz polycystickych vajecnikov a vyssiel mi aj vyssi AMH.Stimulovali ma od 3.dna cyklu Gonalom 125 jednotiek,po 5dnoch na kontrole mi davku znizili na 87,5 jednotiek pretoze som mala velmi vela dozrievajucich folikulov,pocitovo mi nebolo vobec nic.Davku mi teda dali privysoku aj napriek polycystickym vajecnikom a moznej hyperstimulacii..Potom som pichala od 8.dna cyklu aj Cetrotide 4 dni,stale bez subjektivnych problemov a 11.den cyklu vecer Ovitrelle.Na druhy den poobede mi uz zacalo byt dost zle,stupnovalo sa to,taka akoby nevolnost,unava,divna bolest v podbrusku.Na 13.den rano som sla na punkciu oocytov,tak ma boleli vajecniky ze som sa ani pohnut nemohla.Citila som ich ako tenisove lopty,stale mi bolo horsie a horsie.Tusila som ze to nebude moc dobre a modlila som sa nech folikuly neprasknu a nedostanu sa z vajecnika von,doteraz nechapem ako som to mohla vydrzat tolke hodiny cakat na punkciu,bolesti som mala riadne a folikuly zostali vo vajecnikoch a podarilo sa ich pekne odobrat.Odobrali mi 25,zrelych bolo 20,oplodnilo sa 17 a do 6.dna do stadia blastocysty zostalo 12.Ku ET nedoslo kedze som samozrejme mala OHSS,vsetky embrya zmrazene.Bola som mimo asi 10dni,prve 4dni celkom ok ale na 5.den sa mi vyplavili dalsie dozrete folikuly aj s tekutinou a bola som uplne odrovnana,stazene dychanie,unava,bolesti.Kazali mi pit 5l vody denne a velmi mi pomohlo jest vela bielkovin,tiez Nutridrink.Prve KET biochem.tehotenstvo,po 2.Ket mame syna.

@michaela55555 Fuha to fakt to mi je luto 😪, no aj ja som zvedavá co bude na kontrole,ja idem o týždeň a tiež mam obavy.Uprosila som ich aby som išla tento cyklus, lebo chceli tiež to odložiť a s liekmi ísť sa báli OHHS.Ale nič mi nebolo. Tak povedali ze skúsime teraz bez liekov a podla krvi a kontroly. A potom už s liekmi ma nastavia.