icon

Preimplantačná genetická diagnostika

radeonka
3. júl 2016

Ahojte, chcela by som sa spýtať, či máte skúsenosti s genetickým laboratóriom ReproGen v BA v rámci preimplantačnej genetickej diagnostiky?-alebo teda aj iných vyšetrení?-venujú sa aj otcovským testom, spermiogramom, atď..

Strana
z2
babusik85
6. dec 2016

@dena22 uz som ich mailom poziadala o zrusenie tych dvoch vysetreni.
ved to, ze ja som to neprestudovala tu na nete, a v Car viete ako vysvetlia... tak sme povedali, ze OK moze byt. dufam, ze sa to este da zrusit.
To Prague fertility center ani nepoznam. To je tiez taky centrum asistovanej reprodukcie?
My sa chystame do Reprofitu na konzultaciu.
jaj verim, ze to mate tazke. ja si myslim, ze tam velku rolu zahraju spermie... :/ Ty mas vsetko inak, inac?
My 2.IVf skusime pol na pol, aj s darcovskymi spermiami. A ked manzelove nebudu dobre, tak dame darcovske...

dena22
6. dec 2016

@babusik85 no, u mna hra hlavnu rolu vek, a spermie su skutocne väcsinou pricina, ze sa dalej embryjko prestane vyvijat, pripadne byva dovodom vcasnych potratov...ako vravim, mame jeden parik zamrazeny s nasimi este, ten skusime ako prvy a potom mame parik s darcovskymi...dufam, ze sa k nemu nedostaneme 🙂 a ze sa ujmu tie nase bobulky, ale vdacna som, ze sme vobec mali co mrazit...my sme doteraz mali vzdy len dve pouzitelne..

leticia22
30. máj 2019

@babusik85 ahoj prosím ťa podarilo sa ti vtedy zrušiť tie vyšetrenia drahé u černákovej, čo si mailom rušila? A prosím ťa pomohli vám jej vyšetrenia k bábu? Ďakujem pekne

dena22
31. máj 2019

@leticia22 vstupim, ak smiem do toho, v pohode sa da s Cernakovou dohodnut, to je jedna super vstriecna pani, a tie vysetrenia, ktore robi ona, navyse, tie nerobi nikto.

babusik85
2. jún 2019

@leticia22 ahoj,nie nevedela som zrusit. 'Nahodou" uz ich mala spravene,za den. Predtym vravela,ze tyzden bude trvat.
Ano,mame babo,ale nie kvoli tym vysetreniam. My sme odisli do Brna a tam nam pomohli.
Ale,mozu Vam pomoct aj tie vysetrenia,mozno na nieco pridu.
U nas vysetrila take veci,ktore ani neboli potrebne (lebo uz pred par rokmi nam robili tie inde).
Drzim palce

miskabaz
18. aug 2021

@babusik85 Môžem sa spýtať kde v brne ste boli?

Strana
z2