Príbehy úspešného prirodzeného počatia po neúspešných pokusoch
Ahojte baby. Rada by som vedela informáciu či niektorej z Vás sa Vám podarilo po x-neúspechoch počať aj prirodzene. U nás sme to museli riešiť kvôli oligoastenozoospemii (ťažká porucha spermiogramu). Riešiť sme začali v CAR 11/2021- doteraz. Som po 5 vkladoch (hneď prvý vklad vyšiel, ale zamlcany potrat bol potvrdený v 6 týždni, ďalšie 4 vklady neúspešne - ani ťuk). Skúšate reproimuno, intralipidy, infuziu Kiovig, vlastnu plazmu do maternice pred vkladom, najnovšie idem na biopsiu endometria na NK bunky, pričom z krvi NK bunky vyšli v poriadku. Cyklus mam ako hodinky, žiadne polypy, myomy, nepriechody, totálne veľké nič. Ak mi zase zistia z biopsie "veľké nic" tak to znamená, že som v poriadku do frasa. Mam pocit, že zarábam a dostávam výplatu len na CAR. Už mi to ide pekne na nervy. Už mi je až ľúto mojej maternice koľko hormónov nabrala. Jedine vidím význam už iba asi v genetike? Mam chuť sa na všetko vytoto, takže preto sa chcem iba informovať, či sa niektorej z Vás podarilo aj počať prirodzene po tým všetkom čím ste si museli prejsť...amen, všetko dobré baby 🙂

@pabla99 ďakujem za info, a gratulujem kamoške k syncekovi. U mňa dnes výsledok uNK buniek: normálny nález. Takže záhada Dr. House, že sa to nechytá. Už ostáva iba genetika embryí. Zvyšok je potom už iba u Pan Božka.