Príprava na IVF schválenie poisťovne a všetko okolo toho
Ahojte všetky.Je tu niekto v takej pozícii ako ja?/čakaáte este len na potvrdenie žiadosti od poisťovne/?Ako dlho sa čaká kým to poisťovna schváli?a čo potom?ako prebieha celá tá príprava na to všetko?dufam,že mi to poisťovna schváli,ale aj sa trošku bojím.Je to nevysvetlitelný pocit.Je tu niekto ako ja?????????????Ozvite sa........... 🙂

•
26. okt 2009myslím, si že určite ano, bylo to minule super!
0
cisielko nepamatam sa kam chodis ale v heliku to vedia, v kazdom pripade by som to na tvojom mieste skusila - zavolaj tam, v najhorsom ta neobjednaju ku koordinatorke a ak aj pojdes na pohovor, a nebudes mat tu ziadost, aspon ti nehrozi ze v dalsom cykle by si to nestihla lebo by nemali volny termin
kajticko u nas dava koordinatorka recept na lieky, vysvetli cely postup pri IVF a nauci nas ako si pichat a co robit v pripade nejakych problemov ci nejasnosti. Ona potom vola kazdej babulke ze ako dopadla krv a kedy ma prist na dalsiu kontrolu a aj informuje ci sa ma zmenit davka a pod. Vsetko urobi a nemusime si nikam volat a nic vybavovat ani sa nikde objednavat.
Kajtičo..si ma normálne vystrašila, že lekárovi...mne to poradila Katka z onej témy, tiež som nevedela komu sa treba objednať...akú máš positovňu?
Romy..ešte, že ťa tu mám..už som mylsela, že som zle volala 😎 takže takto to funguje..a je to v poho, že dva dni pre 16DC?nevadí to, že je to skoro už tak blízko toho 16DC?
Romy..ešte, že ťa tu mám..už som mylsela, že som zle volala 😎 takže takto to funguje..a je to v poho, že dva dni pre 16DC?nevadí to, že je to skoro už tak blízko toho 16DC?
ciselko je to v pohode aj ja som tak bola a to som ani netusila ze kedy sa zacina - mala som šťastie že som to neprešvihla. A su baby co mali pohovor na 16ty den a este v ten isty den zacali stimulkovat
kajticko kazde centrum moze mat iny system - mozno to u vas vsetko ide cez lekara, u nas tam na to maju pani koordinatorku. Samozrejme ze prva konzultacia sa u nas robi tiez s lekarom no ked uz je podana ziadost potom to kociruje koordinatorka
kajticko kazde centrum moze mat iny system - mozno to u vas vsetko ide cez lekara, u nas tam na to maju pani koordinatorku. Samozrejme ze prva konzultacia sa u nas robi tiez s lekarom no ked uz je podana ziadost potom to kociruje koordinatorka
kajticko toto sa stava kazdej co sme tu, z toho si nesmies nic robit, Ver ze ked sa ti to podari že si to tehulkovanie a vsetko okolo toho budes vychutnávat milionkrat viac ako kamoska, viem to podla seba. Len musis byt optimista, maj stale dobru naladu a nenechaj sa zlomit takymito vecami.
posielam ti virusiky, je načase aby si ich začala pravidelne užívať 🙂
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
posielam ti virusiky, je načase aby si ich začala pravidelne užívať 🙂
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
Romy..ta super...tak užlen vydržať do zajtra a veriť, že teta z positovne ma milo prevapí a pvie mi tú super psrávu, že už to mám schválené..a kde sa potomide po lieky, normálka do lekárne?
Kajtičko...aj u manje to tak..každý okolo je tehu ale už to neriešim..teším sa z toho, že aj ja raz tak budem nato a iný zase budú pozerať na mňa 😃
Kajtičko...aj u manje to tak..každý okolo je tehu ale už to neriešim..teším sa z toho, že aj ja raz tak budem nato a iný zase budú pozerať na mňa 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli