Príprava na IVF schválenie poisťovne a všetko okolo toho
Ahojte všetky.Je tu niekto v takej pozícii ako ja?/čakaáte este len na potvrdenie žiadosti od poisťovne/?Ako dlho sa čaká kým to poisťovna schváli?a čo potom?ako prebieha celá tá príprava na to všetko?dufam,že mi to poisťovna schváli,ale aj sa trošku bojím.Je to nevysvetlitelný pocit.Je tu niekto ako ja?????????????Ozvite sa........... 🙂
ahoj holky,
dnes obzvlášť zdravím cisielko a katti............zabajovaly jste holky super, ted už jen myslet na embroušky a za 3 dny na ET!!!!!!Huráá
Romy, proč máš posunuté vycházky a neptala jsi se náhodou, jestli se nedají dáti i neomezené??? Holky vČR po IVF mají neomezené vyxházky.....
Wodanka
s mnž jsme meli stejný systém, stále spolu, jen asi dvakrát byl mimo BB, tak jsem šla sama 😞
kajticko
tak krátký protokol, proč? nevíš????
dnes obzvlášť zdravím cisielko a katti............zabajovaly jste holky super, ted už jen myslet na embroušky a za 3 dny na ET!!!!!!Huráá
Romy, proč máš posunuté vycházky a neptala jsi se náhodou, jestli se nedají dáti i neomezené??? Holky vČR po IVF mají neomezené vyxházky.....
Wodanka
s mnž jsme meli stejný systém, stále spolu, jen asi dvakrát byl mimo BB, tak jsem šla sama 😞
kajticko
tak krátký protokol, proč? nevíš????
ahoj kuspi,
no jsem napjatá....stále se mi nechce verit, že jsem tehotná.
včera jsme meli to vánoční posezení, mela jsem nutkání to kolegum ríct,ale nakonec jsem to nerekla, vydržím do pondelí....to bych chtela nastoupit do práce....tak uvidím 😃 😃
a jak se dnes máte vy, co malá?????
no jsem napjatá....stále se mi nechce verit, že jsem tehotná.
včera jsme meli to vánoční posezení, mela jsem nutkání to kolegum ríct,ale nakonec jsem to nerekla, vydržím do pondelí....to bych chtela nastoupit do práce....tak uvidím 😃 😃
a jak se dnes máte vy, co malá?????
Dobré ránko 🙂
Denis...ďakujeme za pozdrav..bojujeme ako o život, neviem sa dočkať zajtrajšieho rána nech viem ako sa majú moji bojovníčkovia 😃 a čo ty, ako sa máš?drž sa v poradni a budeme čakať infošky 😉
Wodanka..aj my s mm chodíme spolu ale tiež ako Denis, dva krást sme spolu neboli..na tomto teste bol sám a aj ja som bola raz sama lebo bol mimo BB 😉
Kupsi...tak ako, Stanke alebo Kamilke sa ešte nechce ísť k maminke?
Denis...ďakujeme za pozdrav..bojujeme ako o život, neviem sa dočkať zajtrajšieho rána nech viem ako sa majú moji bojovníčkovia 😃 a čo ty, ako sa máš?drž sa v poradni a budeme čakať infošky 😉
Wodanka..aj my s mm chodíme spolu ale tiež ako Denis, dva krást sme spolu neboli..na tomto teste bol sám a aj ja som bola raz sama lebo bol mimo BB 😉
Kupsi...tak ako, Stanke alebo Kamilke sa ešte nechce ísť k maminke?
Denis..tak kolegovia šte nevedia, a čo rodina, oni vedia? ti verím, že by si to najradšej vykričala celému svetu, veď je to to najkrajšie čo môže ženu postretnúť a ešte keď tak bojuje 🙂 ja ešte neviem, asi len jedno..ale ak budú dvojkové tak dve..ty si dala koľko vložiť, máš aj mrazáčikov?
Kupsi..tak bolesti stále pretrvávajú a maličká stále nič..už to len nejako vydrž a to je dobrý nápad, že ideš von..apsoň trošku vypneš 😉
Kupsi..tak bolesti stále pretrvávajú a maličká stále nič..už to len nejako vydrž a to je dobrý nápad, že ideš von..apsoň trošku vypneš 😉
kuspi jasan, nezapomenu 😃 😃 😃
cisielko
dali jsme dve a máme dva snehuláčky, ale jen jednomunás zalíbilo...ješte v den ET cestou do MT jsme nevedeli , že kolik a potom pri sezení s krajkem a embriologičkou jsme dali dve jedno jedničkové a jedno jeden a pulkové, teda jako jedna mínus 😃 😃 , težko rící, které se uvrtalo u nás v domečku,ale je dobre , že se uvrtalo.
rodinka to ví, celá, jen kolegové ne a i má kamarádka odtud z BB to ví.....
cisielko
dali jsme dve a máme dva snehuláčky, ale jen jednomunás zalíbilo...ješte v den ET cestou do MT jsme nevedeli , že kolik a potom pri sezení s krajkem a embriologičkou jsme dali dve jedno jedničkové a jedno jeden a pulkové, teda jako jedna mínus 😃 😃 , težko rící, které se uvrtalo u nás v domečku,ale je dobre , že se uvrtalo.
rodinka to ví, celá, jen kolegové ne a i má kamarádka odtud z BB to ví.....
Denis..takže dve..no tak mi sme na tom podobne ako vy, tiež sa asi definitívne rozhodneme až na mieste...fakt neviem ale viac sa prikláňam k jednému ale všetko závisí od toho ako sa im bude dariť..kedy ideš dnes na kontrolu? dnes sa mi nedá, nechcem sa veľmi ukazovať na námestí, lebo som akože srašne chorá tak aby ma niekto nevidel =-)
Kuspi..takže bude Kamilka...kedy ste sa rozhodli?
Kuspi..takže bude Kamilka...kedy ste sa rozhodli?
cisielko
jasan chápu.....já byla celé IVF presvedčená, že si dám rozhodne jen jedno, potom tu den pred ET byla kámoška a ríká, že sourozencum je lépe, ona je jedináček, ukázala nám druhý pohled na vec a už jsme doma dumali.....a nakonec to dopadlo dobre...mám kolem sebe hodne holek a to i v rodine.....co si dali dve a mají jedno mimčo doma...
no kuspi
také nevím co si vlastneo pondelku myslím,ale aspoň na pár dní zmena...
jasan chápu.....já byla celé IVF presvedčená, že si dám rozhodne jen jedno, potom tu den pred ET byla kámoška a ríká, že sourozencum je lépe, ona je jedináček, ukázala nám druhý pohled na vec a už jsme doma dumali.....a nakonec to dopadlo dobre...mám kolem sebe hodne holek a to i v rodine.....co si dali dve a mají jedno mimčo doma...
no kuspi
také nevím co si vlastneo pondelku myslím,ale aspoň na pár dní zmena...
Kati..tak nielen mne hrabká, že nič mi iné nebehá o hlave len naši bojovníci..už mi z toho raidne zahrabáva..ja už chcema by bola sobota..vidíš, že už som hore ani spať sa mi nedá ]-(
Kuspi..tak takto ste sa rozholdi..to je zalté..t je celkom dobrý návod ako sa rozhodnúť, vlastne to prišlo samo 😃 do Helíku volám zajtra aj s Kati...toto čakanie je hrozné, ako ste to zvládali?
Denis...no tak to sa ani nedivím, že ste dumali..veď aj my dumáme a nevieme na nič prísť..ono je pekné dve ale po istých veciach čo všetko sa môže stať pri dvojičkách som zase ja začala pochybovať a bola som pred tým rozhodnútá pre dve ale potom som začala pochybovať ]-(
Kuspi..tak takto ste sa rozholdi..to je zalté..t je celkom dobrý návod ako sa rozhodnúť, vlastne to prišlo samo 😃 do Helíku volám zajtra aj s Kati...toto čakanie je hrozné, ako ste to zvládali?
Denis...no tak to sa ani nedivím, že ste dumali..veď aj my dumáme a nevieme na nič prísť..ono je pekné dve ale po istých veciach čo všetko sa môže stať pri dvojičkách som zase ja začala pochybovať a bola som pred tým rozhodnútá pre dve ale potom som začala pochybovať ]-(
Začni písať odpoveď...

Odošli
cisielko, katti gratulujem k peknej nadielke, to ste uz len krocik od // 😉
kajticko, tak to yacnes v obdobi kedy aj ja zacenm pichat druhe injekcie, ja tiez cakam mrchu v januari niekedy okolo 4.
co sa tyka Heliosu, tam som bola v stredu.. a proveru zacinam uzivat az buduci tyzden