Príprava na IVF schválenie poisťovne a všetko okolo toho
Ahojte všetky.Je tu niekto v takej pozícii ako ja?/čakaáte este len na potvrdenie žiadosti od poisťovne/?Ako dlho sa čaká kým to poisťovna schváli?a čo potom?ako prebieha celá tá príprava na to všetko?dufam,že mi to poisťovna schváli,ale aj sa trošku bojím.Je to nevysvetlitelný pocit.Je tu niekto ako ja?????????????Ozvite sa........... 🙂
dakujem baby..do rana urcite vydrzim ,len sa veeelmi bojim 😞 som to podcenila..fakt ho mam velmi napuchnute...upne trci ...ako v 4.mesiaci minimalne...😞a aj ho mam napnute..a citim akoby sa mi tam prelievala voda |-| asi som jasna..uvidim zajtra dam vam vediet..
a este chcem pozdravit vsetky snazilky ,tehulky,cakatelky a prajem pekny zaciatok noveho tydzna 😉
a este chcem pozdravit vsetky snazilky ,tehulky,cakatelky a prajem pekny zaciatok noveho tydzna 😉
pekne predpoludnie vsetkym.. tak holky uz zarezavate v praci, tak to vam fakt nezavidim, i ked mozno tam budem musiet aj ja dnes zbehnut..
inak uz som doma z Heliku, folikulov je ako hub po dazdi - cca uz 30 a odber budem mat v stredu.. dokina sice cosi podotkla o tom, ze som mohla vydrzat aj do svtrtka, ale ze ked ma to brucho boli, tak co uz so mnou..
inak uz som doma z Heliku, folikulov je ako hub po dazdi - cca uz 30 a odber budem mat v stredu.. dokina sice cosi podotkla o tom, ze som mohla vydrzat aj do svtrtka, ale ze ked ma to brucho boli, tak co uz so mnou..
Začni písať odpoveď...

Odošli
figurka tak to mas super ,ze necitis brusko ani po 6.pichnuti,iba sem-tam.ja mam pocit ,ze nemozem sa ani zohnut...vystriet...idem prasknut 😞