Príprava na IVF schválenie poisťovne a všetko okolo toho
Ahojte všetky.Je tu niekto v takej pozícii ako ja?/čakaáte este len na potvrdenie žiadosti od poisťovne/?Ako dlho sa čaká kým to poisťovna schváli?a čo potom?ako prebieha celá tá príprava na to všetko?dufam,že mi to poisťovna schváli,ale aj sa trošku bojím.Je to nevysvetlitelný pocit.Je tu niekto ako ja?????????????Ozvite sa........... 🙂
Ano voskem...jinak to asi nemá cenu v prípade mé predispozice chlupatosti opičky 😃 😃 😃 😃 A cukotka..nemám k nemu daleko fakt,že ne......nekdyse desím , kam se až dostanu do porodu!!!!! 😃 Ale nevadí, to potom pri kojení pujde dolu 😃 😃 😃 😃
Quinny je fajn, jen je to trojkolka a nedá se otáčet sedačka ve smeru a protismeru a to mne vadí....kámoška co rodí jakojá si ho ted kupila.....
Quinny je fajn, jen je to trojkolka a nedá se otáčet sedačka ve smeru a protismeru a to mne vadí....kámoška co rodí jakojá si ho ted kupila.....
No to je v podstate sedačka,která se polohuje najednou zádička a najednou i nožičky,nedosáhneš tam úplného lehu,teda 80 stupňu,ale jen neco kolem 150stupnu a mimčomá stále jako kdyby skrčené nohy, ríká se tomu francouzský sed! Má to hodne kočárku v součastnosti, hlavne ty které mají otočnou sedačku jako i tento!
uff tak to neviem, pozerám to na internete ale nerozumiem tomu 😞 toto som našla: Ergonomické sedátko – poskytuje ideální dokonalou podporu komfortu vašeho miminka/batolete.
Jídelní židle a kočárek – vaše miminko / batole může sedět vysoko u stolu
4 odpružená kola s možností aretace – poskytují velmi pohodlnou jízdu různým terénem. Návštěva rušného velkoměsta, procházky v parku nebo písečné pláže.
Nastavitelná výška rukojeti – pro vysoké i drobnější, pro táty i mámy do 2 metrů.
Nastavitelná podpěrka nohou – roste s vašim batoletem až do věku 36 měsíců (přibližně).
Dokonalé skládání – kočárek Joolz se velmi lehce skládá, do minimální velikosti; velmi šikovný pro skladování
Jídelní židle a kočárek – vaše miminko / batole může sedět vysoko u stolu
4 odpružená kola s možností aretace – poskytují velmi pohodlnou jízdu různým terénem. Návštěva rušného velkoměsta, procházky v parku nebo písečné pláže.
Nastavitelná výška rukojeti – pro vysoké i drobnější, pro táty i mámy do 2 metrů.
Nastavitelná podpěrka nohou – roste s vašim batoletem až do věku 36 měsíců (přibližně).
Dokonalé skládání – kočárek Joolz se velmi lehce skládá, do minimální velikosti; velmi šikovný pro skladování
V piatok sme dopadli dobre,trošku sme o 3 dni menšie mame 1332g,ale je to v norme.Mame viac jest tak za chvilu sa budem kotulat :-N tym našim kopčekom 😃
Mala bola akčná ako vždy píšem,ale v spánku 🙂 dokto. vravím aka je aktívna a on aj bruškom triasol aby sa nam usmiala a Sárinka nič podriemkavala,zívala,jazyk nam vyplazila 🙂 a nakoniec aj trošku očko pootvorila.Takže ked aj býva táka aktívna je to v spánku vraj mame kľudne dievčatko :-N tak uvidime x-)
Deniska a vykladáš si nohy na stoličku?
Mala bola akčná ako vždy píšem,ale v spánku 🙂 dokto. vravím aka je aktívna a on aj bruškom triasol aby sa nam usmiala a Sárinka nič podriemkavala,zívala,jazyk nam vyplazila 🙂 a nakoniec aj trošku očko pootvorila.Takže ked aj býva táka aktívna je to v spánku vraj mame kľudne dievčatko :-N tak uvidime x-)
Deniska a vykladáš si nohy na stoličku?
Vierka...tak to je super a tri dny není nic a víc teda maminko papej,aby Sárinka dorostla 😃 😃 😃
Vierka a nohy mám stále nekde vyložené,ale kdyžjdu s manžou na procházku a vrátime se po hodince domu, tak nohy odteklé, ne dokonale,ale jsou podstatne lepší.
Nedal ti Grochál i fotečku????
Vierka a nohy mám stále nekde vyložené,ale kdyžjdu s manžou na procházku a vrátime se po hodince domu, tak nohy odteklé, ne dokonale,ale jsou podstatne lepší.
Nedal ti Grochál i fotečku????
Začni písať odpoveď...

Odošli
Joolz je stále môj favorit, ale neviem zistiť ako je sklopná tá športová časť kočíka. A zvažujem aj Quinny, čítala som tu na neho samé dobré recenzie. Ja mám od kamošky Quinny šporťák už.
Podľa mňa máš od vorvaňa ďaleko.