icon

Príprava na KET

johana_kamenska
30. nov 2025

Ahojte dievčatá, aké lieky ste prosim brali pred KET ktorý dopadol úspešne? Nejaké vitamíny prosim poraďte pre zvýšenie úspešnosti...ďakujem 🙏

anonym_9fe2f7
30. nov 2025

Vitamíny nezvýšia úspešnosť, všetko je o kvalite spermií a vajíčka, oplodneného vajíčka, pripravenosti tvojho organizmu a prírody

anonym_b7cde9
30. nov 2025

Toto kombo pár dní pred vkladom až do cca 8.tt, potom som to nahradila femibionom. Pred úspešným vkladom som mala aj Sanakin. Aspirín som brala kvôli syndrómu lepivých doštičiek (+fraxiparín od vkladu). Čo z toho pomohlo a čo nie, neviem, ale nedávno som porodila. Predtým dva vklady sa nepodarili (neužívala som žiadne vitamíny).

really8
30. nov 2025

@johana_kamenska nebrala som nic. Nevidim zmysel v tom aby som do seba cpala 15 tabletiek

johana_kamenska
autor
30. nov 2025
@anonym_b7cde9

Toto kombo pár dní pred vkladom až do cca 8.tt, potom som to nahradila femibionom. Pred úspešným vkladom som mala aj Sanakin. Aspirín som brala kvôli syndrómu lepivých doštičiek (+fraxiparín od vkladu). Čo z toho pomohlo a čo nie, neviem, ale nedávno som porodila. Predtým dva vklady sa nepodarili (neužívala som žiadne vitamíny).

@anonym_b7cde9 ďakujem, a prosim kde si podstúpila Sanakin ? Na ktorej klinike?

anonym_5aabcc
30. nov 2025

Ja len Femibion 1. Práveže sa neodporúča brat navyše nejaké vitamíny aj v tehotenstve môže to byť viac škodlivé ako prospešné.
Takze ja len Femibion 1 a 5 dni pred a 5 dni po som pila 100% ananásovu stavu a nič viac.

anonym_b7cde9
30. nov 2025
@johana_kamenska

@anonym_b7cde9 ďakujem, a prosim kde si podstúpila Sanakin ? Na ktorej klinike?

@johana_kamenska Helios Banská Bystrica

johana_kamenska
autor
30. nov 2025
@anonym_b7cde9

@johana_kamenska Helios Banská Bystrica

@anonym_b7cde9 vďaka a bola si pri tom v narkóze? Alebo pri vedomí? Cítila si bolesť?

anonym_b7cde9
30. nov 2025
@johana_kamenska

@anonym_b7cde9 vďaka a bola si pri tom v narkóze? Alebo pri vedomí? Cítila si bolesť?

@johana_kamenska pri vedomí, to nebolí. Sanakin je vlastne aplikácia krvnej plazmy do maternice. Ráno mi zobrali krv, poslali ma preč a okolo obeda som sa vrátila. Vyskočila som na kozu, doktorka to takou tenkou pipetou aplikovala, poležala som si 10 minút potom a hotovo.

johana_kamenska
autor
30. nov 2025
@anonym_b7cde9

@johana_kamenska pri vedomí, to nebolí. Sanakin je vlastne aplikácia krvnej plazmy do maternice. Ráno mi zobrali krv, poslali ma preč a okolo obeda som sa vrátila. Vyskočila som na kozu, doktorka to takou tenkou pipetou aplikovala, poležala som si 10 minút potom a hotovo.

@anonym_b7cde9 ďakujem 🙏 a prosím ake lieky si brala pred vkladom a po vklade ? Myslím predpísané lekárom, utrogestan napr. ?

anonym_b7cde9
1. dec 2025
@johana_kamenska

@anonym_b7cde9 ďakujem 🙏 a prosím ake lieky si brala pred vkladom a po vklade ? Myslím predpísané lekárom, utrogestan napr. ?

@johana_kamenska Estrofem pred aj po vklade, potom Progestanelle, Prolutex a až do konca tehotenstva som si pichala Fraxiparin. Držím palce, nech ti to víde❤️

majka2022
1. dec 2025

@johana_kamenska ja som brala okrem liekov ktoré predpísal car 4 dni pred vkladom a potom do potvrdenia tehotenstva Bromelain - je to výťažok z ananásu a podporuje uhniezdenie….drzim palce ✊🙏

anonym_57784b
2. dec 2025

@johana_kamenska ja som sa pýtala v CAR, tiež mi povedali, že nič nejako zásadne nepomôže. Samozrejme, kyselinu listovú jesť treba, ale nezvyšuje úspešnosť. Z toho, čo som čítala, je dôležité mať dostatočnú hladinu D-čka, ale to vopred, nezachráni to človek pár tobolkami Dčka pred transferom. Mne AI odporučila argininín na lepšie prekrvenie sliznice, neviem, či je to pravda. KET mi vyšiel, ale skončilo to potratom. Hranolky z mekača sú mýtus, rovnako ako pohár vína, ale aj placebo poteší. Reálne sa naopak kvôli prekrveniu a zníženiu zápalových procesov neodporúča procesovane jedlo, vyprážané veci, sladkosti, polotovary... A neodporúča sa alkohol a veľmi veľa kávy, lebo to všetko prekrvenie zníži. Ale sú baby, čo neriešili nič a vyšlo to, sú baby čo jedli aj nemožné a nevyšlo to.

johana_kamenska
autor
2. dec 2025
@majka2022

@johana_kamenska ja som brala okrem liekov ktoré predpísal car 4 dni pred vkladom a potom do potvrdenia tehotenstva Bromelain - je to výťažok z ananásu a podporuje uhniezdenie….drzim palce ✊🙏

@majka2022 ďakujem 🙂 a aké lieky si mala prosím predpísané?

johana_kamenska
autor
2. dec 2025
@anonym_57784b

@johana_kamenska ja som sa pýtala v CAR, tiež mi povedali, že nič nejako zásadne nepomôže. Samozrejme, kyselinu listovú jesť treba, ale nezvyšuje úspešnosť. Z toho, čo som čítala, je dôležité mať dostatočnú hladinu D-čka, ale to vopred, nezachráni to človek pár tobolkami Dčka pred transferom. Mne AI odporučila argininín na lepšie prekrvenie sliznice, neviem, či je to pravda. KET mi vyšiel, ale skončilo to potratom. Hranolky z mekača sú mýtus, rovnako ako pohár vína, ale aj placebo poteší. Reálne sa naopak kvôli prekrveniu a zníženiu zápalových procesov neodporúča procesovane jedlo, vyprážané veci, sladkosti, polotovary... A neodporúča sa alkohol a veľmi veľa kávy, lebo to všetko prekrvenie zníži. Ale sú baby, čo neriešili nič a vyšlo to, sú baby čo jedli aj nemožné a nevyšlo to.

@anonym_57784b ďakujem 🙂 do ktorého car si chodila prosím?

anonym_57784b
3. dec 2025
@johana_kamenska

@anonym_57784b ďakujem 🙂 do ktorého car si chodila prosím?

@johana_kamenska chodila som do reprofitu v BA. Okrem vitamínov som mala aj lieky, ale pýtala si sa na vitamíny v otázke. Lieky ti aj tak nepovedia veľa, že aké mali iné baby, lebo to vie len lekar, či nejaké potrebuješ, aké a koľko. Ak telo robí všetko ako má, netreba moc zásahy liekov. Ja nemám ani normálnu ovuláciu, takže som sa musela napchávať Estrofemom a potom si dávať progesterón vaginálne, ale to je individuálne.