Výsledky spermiogramu a úspešnosť IVF oplodnenia
Ahojte, prosim Vas mala by som zacat stimulovat zajtra ale podla MS. Partner bol na kontrolom spermiograme a dopadol zatial najhorsie ako mohol objem zo 43 mil na 13 mil, morfologia z 3% na 0.5% a fragmentacia z 24% na 30% prosim mali ste to niekto podobne a aj tak ste mali uspesne oplodnene vajicka ?
Dakujem
@anonym_autor samozrejme. Tie výsledky znamenajú že je tam stále pár miliónov dobrých, a aj keby bolo len 100 000 dobrých, oni predsa potrebujú na oplodnenie vajíčok len pár ks. Zlý spermiogram ta teraz nemusí už trápiť
@anonym_a0b03e dakujem krasne lebo uz sme predtym mali nejaku zastavu vo vyvoji tazko povedat ci dovod boli "len" spermie a ked sa to este zhorsilo mam strach:(
Ahojte dievčata rada sa pridam. viete mi poradit.chystam sa na ivf prave si pichavam injekcie na stimulaciu ale bojim sa že sa ne podari ked že spermiogram je dost zly.pridavam hodnoti spermiogram lebo sa ktomu ne vyznam v centre mi visvetlovali len tolko že spermie nie su velmi dobre že nie su v norme.prosim vaše skusenosti podarilo sa otehotniet takimto hodnotami?

@anonym_autor samozrejme. Tie výsledky znamenajú že je tam stále pár miliónov dobrých, a aj keby bolo len 100 000 dobrých, oni predsa potrebujú na oplodnenie vajíčok len pár ks. Zlý spermiogram ta teraz nemusí už trápiť