Príprava na KET v júli 2024: Podporme sa navzájom!
Ahojte baby, chystá sa niektorá z Vás na ket v júly? 🤗 Podporme sa.
@emn88 aha, ja 3.7. som mala vklad .. no uvidime v stredu, či bude ❤️ .. oddychujme a budme v klude 🙂
@emn88 tiez na riedenie krvi, ja som mala aj ten aj anopirin a urobili mi viac skody tak preto sa pytam. Tiez som krvacala a vlastne mi to sposobili lieky na riedenie krvi, ktore mi vlastne vobec nebolo treba davat a mala som ich vela a urobili mi hematom.. tak len teraz oddychovat! Drzim palce nech ide vsetko ako ma 🍀
@emn88
@nikadominikanika
Jaj baby baby... Co sa to deje posledné dni... Vylozte nohy a oddychujte v chládku. Nerobte stresy. Držím palce a verím ze bude všetko ok
@natalka145 dakujem 😍
@natalka145 ďakujeme 🙏 .. snáď to bude ok
Ahojte, pridavam sa k Vam 😀, 23.7 som mala už treti vklad po dlhsom case, prve dva neuspesne. Davam do toho vsetku nadej bo uz iba jedno embryo mame v mrazaciku. Zaujima ma kde chodite do CARu?
@monicazbb ahoj 🙂 vitaj .. držíme palce, aby to bolo úspešné .. ja konkrétne chodím do Gyncare Košice
@ev1ta1989 ano ja som mala jeden vklad aj anopyrin aj fraxi a fuuurt som apinila az nakoniec hematom a v 10tt som potratila lebo hematom sa odlucil a stiahol so sebou aj plod🫣a pootm povedali ze ked bola dvojkombinacia liekov, tak teraz mam len fraxi rano a zatial nic klop klop🍀🍀🙏🏼
tak drzim palce aj vam vsetkym oddychujte🫶🏼
@monicazbb ahoj. Ja chodím do NR Gyncare 😊
@emn88 a zistili ti niečo dnes z krvi?
@nikadominikanika ano, hcg mi stuplo nieco cez 50tis. Musela som sa spytat ci som pocula dobre, ked ag take vysoke 😂
Cize tuk-tuk-tuk, drzime sa 😍❤️
Tebe ako je? Uz sa to zastavilo uplne?
@emn88 jaj že kvoli hcg brali krv jo? .. ano už krv nemam vobec, tak snad
@nikadominikanika ano, kvoli hcg. Lebo mne chceli zobrat len krv, ale trvala som na tom, ze chcem aj sono.
Jej, potesila si ma, ze uz to prestalo 💪
No, ja som od obeda bola uz ok, ale teraz zase 😔 Tak uvidim, aka bude noc a rano
@emn88 držím ti palce 🙏 a dali ti lieky .. ja beriem 3x denne ascorutin a 2x denne dicynone
@emn88 mne práve naopak .. krv vobec, bo vsak čo z jedneho odberu? .. a pozrela ma kliešťami a aj sono spravila
@emn88 no ahoj, no čo? 🙏
@nikadominikanika presne to iste dali aj mne.
Mne vcera tu krv brali a sono robili.
Dnes na stastie lepsie. Uz len take tie zostatky boli rano. Takze ten Dicynone pomohol ❤️
Ale snazim sa co najviac lezat a oddychovat.
Ty ako? Ako ti je?
@emn88 no tak chvalabohu 🙏❤️ ja som už tiež ok, ani náznak krvi či špinenia chvalabohu .. no povedala som si, že do stredy kym mi nepotvrdi sono že je všetko ok, tak budem oddychovať .. snáď už bude srdiečko
Čo to vlastne také krvácanie môže vyvolať? 😳
@nikadominikanika ja som citala, ze to moze byt henotom, ak sa beru lieky na roedenie krvi, alebo tym, ze je maternica prekrvena a embryo sa ,,zabara” do nej, tqk sa stane ze nejaka coevka praskne
@babushkaem aha .. no snáď sa to len nevrati .. boelsti ako pred Ms mám stále, ale to ja už od takého 7dpt .. niekedy viac niekedy menej
@nikadominikanika tak su baby, co ani nevedia o tom, ziadne bolesti nic, kamoska ked otehotnela povedala, ze ona v zivote ani pri ms take bolesti nemala ako pri implantacii vajicka, niektore maju krce ako pri ms lebo ved maternica uz, neviem od coho to zavisi. Podstatny je vysledok o 9 mesiacov 🤣🥳
@babushkaem veru, hlavne aby to vydržalo a mohli sme sa konečne tešiť na ten zázrak života 🙏🥰
@nikadominikanika no, to by aj mna zaujimalo. Lebo sa mi urobil hematom a asi ten sa postupne rozpusta. Ale z coho sa urobil?
A lekarka sa ma ako prve pytala ked som povedala, ze som zacala krvacat ci beriem Anopiryn, ze to on moze sposobovat 🤦🏻♀️

@nikadominikanika presne rano to aj mna napadlo, ze co sa toto deje 😔...
Dnes som 25.den po vklade ( bol 1.7.)
Mne dali kontrolu buduci piatok a tiez klud a oddychovat.
Ale nastastie bolo vsetko v poriadku, tak dufam, ze este aj krv to potvrdi, ale uz to sono a srdiecko ma ubezpecilo.