icon

Príprava na KET v júli 2024: Podporme sa navzájom!

nikadominikanika
30. jún 2024

Ahojte baby, chystá sa niektorá z Vás na ket v júly? 🤗 Podporme sa.

emn88
6. júl 2024

@nikadominikanika no, sama som zvedava. Urcite dam info 😉 dakujem 🫶

emn88
7. júl 2024

@nikadominikanika no, neviem ci tam toho mini dusika vidim len ja, alebo tam naozaj je 😂

nikadominikanika
autor
7. júl 2024

@emn88 vidieť ho áno ❤️❤️🙏🤗 tak vyzerá to dobre, snáď bude len a len silnieť 😍

nikadominikanika
autor
7. júl 2024

@emn88 zajtra skúsim aj ja, ale ešte je asi skoro 🙂 … pro ET som zacala testovat ani neviem kedy už .. ale tam som 2 dni mala ducha a potom zmizol .. ževraj sa prestalo vyvijat embryjko, ale mne vtedy vkladali morulu .. keby bola este v inkubatore tak by presne mozno z nej nich nebolo

emn88
7. júl 2024

@nikadominikanika dakujem ❤️, po uschnuti je tu ciarko vidiet silnejsie. Tak len dufam, ze ako si povedala, bude len silnejsia 😍

emn88
7. júl 2024

@nikadominikanika no, aj ja som et. V minulosti som mala tiez 1 et a 3x ket. Niekolko potretov mam za sebou, tak som uz opatrna, ale toto vidim po 6 rokoch 😍
Ano, kazda ta faza embryjka reaguje uplne inak v tom tele 😔
Tak teraz uz len skusit sa pretestovat o cca 2 ci 3 dni a uvidim.
Tebe drzim palce a daj vediet ako test 😍 Budes zajtra testovat?

nikadominikanika
autor
7. júl 2024

@emn88 jooj drzim ti silno silno palce 🙏 nech to vyjde 😍 určite tam tu druhu čiarku vidiet 🙂 verim že bude len a len silnejšia… ano testnem zajtra, ale to bude ešte len 5ty deň .. tak uvidime 🙂

emn88
7. júl 2024

@nikadominikanika dakujem 😍
Drzim palce aj tebe, nech sa uz zobrazi ciarka zajtra 😉

nikadominikanika
autor
7. júl 2024

@emn88 vyskúšala som sa testovať :D ale to je ešte velmi velmi skoro :-/ bohvie či to neni ovitrelle - dnes je 11. den od ovitrelle

emn88
7. júl 2024

@nikadominikanika ako druhu ciarku vidiet 😍.
Ovitrelle zanechava pozitivu? S tym nemam skusenost.

nikadominikanika
autor
7. júl 2024

@emn88 keď vyschlo tak vidieť lepsie … ževraj áno zabecháva, len neviem či aj tak dlho že už som 12 dní po ovitrelle a este by takto ukázalo

nikadominikanika
autor
7. júl 2024

@emn88 a zas na 4 den po ket mi pride silná .. uvidime dalsie dni, kiežby pan boh dal žeby silnela a nie je z ovitrelle

emn88
7. júl 2024

@nikadominikanika takto budes vidiet ci to slabne a je to ovitrelle alebo bude silniet a je to tam 😍🫶
Drzim palce, aby to neboli uz lieky

nikadominikanika
autor
7. júl 2024

@emn88 jaaaaj dufam ❤️ držme palce .. dufam nam to obom vyjde 🙏

nikadominikanika
autor
8. júl 2024

Tak už to asi nie je Ovitrelle, bola by podľa mňa slabšia

jasmin_88
8. júl 2024

@nikadominikanika juui drzim palce vyzera to nadejne🫶🏼aj ked mne sa ovitrelle svinucha minule drzal 15dni, preto radsej idem do vkladu bez nech ma to nestrestuje😁ale je to pidla mna na dobrej ceste ked urobis rovmaky zajtra rano a aj obden porovnas bude podla mna rozdiel🙏🏼

nikadominikanika
autor
8. júl 2024

@jasmin_88 ach, dúfajme kokšo 🤗 .. krv mam v piatok 🙏

jasmin_88
8. júl 2024

@nikadominikanika ja este len zajtra KET😁😁🙏🏼

nikadominikanika
autor
8. júl 2024

@jasmin_88 držím palce 🤗🤗❤️

emn88
8. júl 2024

@nikadominikanika suhlasim s @jasmin_88 Podla mna kedze nie je ti slabsie uz by to ovitrelle nemusel byt 🫶 Drzim moc palce 😍

emn88
8. júl 2024

@jasmin_88 drzim palce 😍

lenka5545
8. júl 2024

Ahojte dievčatá silno vám držím palce ja som sa dnes dozvedela že 15.07 budem mat KET tak verím ze sa tak čoskoro budem vytešovať s vami 😊😊❤️

natalka145
8. júl 2024

Ahojte dievčatá,žienky. Pridávam sa do klubu... Tento mesiac by som mala stihnúť svoje prvé KET a zároveň prvé ivf. Odber vajíčok som mala minulý týždeň v pondelok. Z 9 odobratých folikulov bolo 7 vajíčok. 6 vajíčok bolo vhodných na oplodnenie. Oplodnobali ich metódou icsi avšak oplodnili sa iba 2. Dali sme si predĺženú kultivaciu. Celý týždeň som bola ako na trnoch ci sa podarí našim dvom bojovníkom dôjsť do štádia blastocysty. V sobotu nám volali, ze mame dve emryjka na mrazenie. Jedno 3ab a druhe 4bb. Čakám teda kým príde mrška a snáď to všetko budeme mať šťastne za sebou do konca júla a už si budem len užívať tehu ❤️😉

emn88
9. júl 2024

@lenka5545 ahoj, drzim palce, to uz mas za par 😉

emn88
9. júl 2024

@natalka145 ahoj, ja mam tiez len 2 embryjka. Jedno mi vkladali a uz su prve vysledky. Ver im a ono to vyjde 😍

nikadominikanika
autor
9. júl 2024

@natalka145 ahooj :1) no my sme boli tak isto :D .. z 9 odobratych 6 oplodnenych .. 1 sa vlozilo na ET a 2 ostali AB a BB .. teraz som bola na vklad a vkladali exb BB

Prvy odber som však mala syndróm prázdnych folikulov - to bol šok baby. Prišla za nami embryologička a vraviˇ, že nemáme ani jedno vajíčko. Ja som myslela, že odpadnem 😳

Dnes som 6ty den po KET, zdá sa mi však že test nie je silnejší :-/

nikadominikanika
autor
9. júl 2024

@emn88 akoo? 🙂 testuješ? Mne sa zdá po úplnom vyschnutí tých testov že su slabé :-/

emn88
9. júl 2024

Mna prsty palili aj dnes a musela som 😂 Dnes som 8 dpt a vyzera to nadejne 😍❤️ Uz len vydrzat prve tyzdne u mna...

nikadominikanika
autor
9. júl 2024

@emn88 tak toto vyzerá skvele 🤗🤗🥰 juchú

nikadominikanika
autor
9. júl 2024