Príprava na KET v júli 2024: Podporme sa navzájom!
Ahojte baby, chystá sa niektorá z Vás na ket v júly? 🤗 Podporme sa.
@nikadominikanika juuu, to je krásne
@nikadominikanika tak veľmi sa tešiiiim ❤️❤️❤️ super len tak ďalej ❤️❤️❤️
@nikadominikanika zajtra drž palce .... Ja idem zajtra 🍀
@anika02 budem 🍀 nech to dopadne len a len výborne 🙂
@nikadominikanika kontrola dopadla dobre ❤️ všetko je v poriadku a už aj ja idem vysádzať pomaly lieky 🙏
@anika02 no paráda 🥰🥰🙏 super .. fotečku nemáš? ❤️ .. ty si v koľkom tt?
@nikadominikanika hovoril.ze začiatok 7tt máme 4,5mm ❤️
@anika02 aha 🙂 ja dnes už 10tt zacinam ❤️ .. buduci tyzden už zbehnem k svojmu sa o všetkom porozprávať .. lebo z Car nemam dosť info mám pocit
@nikadominikanika kedy si mala vklad?
@anika02 3.7.
@nikadominikanika ja 11.7 ja ani neviem ako to oni počítajú. Mne lekár vysvetľoval aj ohľadom ultrazvuku, aj ohľadom liekov , že čoskoro na vyšetrenie do KE alebo PO na choroby atď ... Veľmi bol zlatý 😉
@anika02 počíta sa to od poslednej MS a cyklu 🙂 .. jj ten ultrazvuk velky čaká aj mna o chvilku v Ke .. a odporucaju aj trisomy, nift testy tak uvidim či si to dám spraviť
No čaute 🙂 tak ako sa Vám darí? Ja som sa dnes hlásila už u svojho dr., veľa toho nenarozprával 😄 .. 2.9. mám prísť opäť a dá mi už aj knižku ak bude všetko ok a vypíše ma na rizikové na PN
@nikadominikanika dnes prve sono po vklade, už aj srdiečko klepe odušu 😀, tak sa už naozaj tešim.
@nikadominikanika dnes som bola na kontrolu, tak strašne som sa bála, či malé bude v poriadku, nakoľko som v piatok ráno krvácala a v nemocnici mi povedali, že vidia čiastočne odlúčenie plodoveho vačku a je to 50 na 50. Normálne mi slzy vybehli, keď som dnes počula ❤️, mám nariadení prísny kľúdový režim
@skrecok321 fasa ty kks, tak si si riadne tiež zažila .. ja som v nedelu zas špinila tiež .. pojdem na rizikové .. ak bude všetko ok tak 9 mesiacov doma ma asi aj dzigne 😳 neviem si to predstavit
@monicazbb no super ❤️ tak to sú dobré správičky
@nikadominikanika ja idem od štvrtka na PN, kdeže ešte si čerpám dovolenku, mne doktorka povedala , že na PN budem do konca 12 týždňa a potom sa uvidí... radšej budem celé tehotenstvo doma ako byť v práci a báť sa , že v práci niečo od detí chytím
@skrecok321 no ja posledný týždeň doma .. budúci týžden pojdem a od 2.9. tak isto PN .. ale som prekvapena, taky dobry vztah sme mali s riaditelkou, sama ona sa vždy modlila aby nám to už vyšlo a teraz keď sa dozvedela že budem PN tak je nasratá že v hodine 12tej musí zháňať záskok
@nikadominikanika fuu to ma mrzí, že to tvoja riaditeľka moc dobre neprijala, ja som pred 2 týždňami oficiálne informovala, že som tehotná a to z dôvodu, že nemôžem učiť cvičenie a akurát sa robi rozvrh, a dnes som ju informovala o PN a zobrala to v pohode
@skrecok321 to že my sme malotriedka na dedine .. takto na poslednú chvilu verim že sa tazko niekto najde ale tak nevymyslela som si situáciu a urcite mi je teraz tehotenstvo prednejsie
@nikadominikanika presne tak, malé je teraz prvoradé a všetko ostatné ide bokom
@skrecok321 veru .. dúfam len bude všetko v poriadku už na furt a šťastne donosíme
Ja som tiez uz bola u svojho dr a tiez tuk-tuk vsetko v poriadku. Mne uz knizku dal, drobec je o cca 2 az 3 dni vacsi podla sona a mier oproti poslednej ms a vkladu. Ale o to lepsie 😍
Super, drzim nam paste nech sme vsetky ok a mame krasne tehu 😍❤️

@monicazbb super ze mali lebo mne to vzdy museli objednavat :/