Príprava na KET v júli 2024: Podporme sa navzájom!
Ahojte baby, chystá sa niektorá z Vás na ket v júly? 🤗 Podporme sa.
Ahojte, žienky, uživate Femobion? Dobrala som 1 a idem si kupovať Femobion 2. Kym budem v 13 tt tak minam obyčajnu kyselinu listovu čo mi ešte ostala.Len Femobion 2 mi pride drahy, okrem toho koluju informacie že sa rodia veľke deti.Rozmyšlam ze ak to budem uživat obdeň, bude to mať tiež účinok?
*Femibion
@monicazbb ja užívam denodenne už dlhodobo femibion a nemienim ho vysadiť .. podla mna obsahuje všetko čo treba … po tých sumách v car je femibion ako zadarmo 😄
Je daný na dennodenné užívanie tak neviem .. snád hej .. ale ten vynechani den si daj aspon kyselinu alebo si kup aj zv´ast omega a to
Ahojte, aj ja som ešte tu 🙂 V stredu budem 11 tt a idem na 3d ultrazvuk tak vám sem potom pridám nové foto. Ja som stále ospalá, hladná a taktiež je mi stále na grcku ale inak sa babo drží pekne z čoho sa nesmierne tešíme🙂
@babushkaem Držím palce 🙂
@nikadominikanika dobrý deň môžem sa spýtať ako je to cenovo dostupné koľko vás to vyšlo?
@lilly2015 2 odbery vajíčok, 2 vklady spolu s liekmi cca 4000€
@klarka0002 suppeer, ja reku už zmizol každý 😂 ja už pomaly 14tt .. to budeš mať zážitok 🙂 bolo to krásne .. nám akurát vyšlo, že mal otec vyšetrenie v KE mama kadernicku a mme vyšlo sono, tak sme boli spolu .. dokonca sestrička zavolala dnu aj ich 😂 boli sme jak v kine 🙈
@nikadominikanika To je pekné 🙂 hej, videla som tvoju fotku, je krásne vidieť cele babo. Už aj vieš čo to bude? My sme boli na genetike tak nám hneď povedali ze to bude chlapec. Mame ešte 1 embryo zmrazené a to ma byt tiez chlapček.
@klarka0002 áno, budene mať chlapčekq 🩵 my tiež ešte máme jedno zmrazené tak snáď babu 😄
@nikadominikanika Krásna tvárička, och...určite sa nevieš vynadívať.
@klarka0002 no zatial mi príde ako mimozemštaník 😄😄 ale rak v tomto štádiu je to nornalne 😄
@nikadominikanika ahoj, ano, dlho som tu nebola. Nastastie super, drobec rastie, dokonca sme sa posunuli v termine o tyzden skor, ako rastieme 😍
Uz konecne prestali tie pocistocne stavy ked mi bolo faaaakt, ze zle 😔
Ale stale sa snazim oddychovat a relaxovat. Do prace chodim, nezvladla by som asi byt cele dni doma a nic nerobit. Zacinam si to pomaly uzivat 😍
Tak nam/vam vsetkym drzim silno paste aby bolo vsetko poriadku ❤️
Inak supeeeer, gratulujem ku chlapcekovi 😍❤️ My este nevieme, drobec bol na poslednom sone velmi aktivny, tak bol rad, ze ho zmeral 😂 Snad nablizsiu kontrolu budeme vediet aj my
@klarka0002 ten hlad prepadava stale aj mna 😂
@emn88 nooo ahoooj :D že sa aj ozveš 🤣 supeeeer, tak sa teším ❤️ no ja som stále doma na PN a aj budem už do konca .. snáď zvládnem, ale idem sa asi prihlásiť do školy tak zbehne čas pri písaní práce :D nech efekticne vyuzijem ten čas doma .. držím Ti palce 🩵🩵
@klarka0002 tak to je super foto ❤️
@nikadominikanika ja som pracovne v jednom kolotoci. Aspon mi to zamestnava hlavu a neriesim sama seba tak velmi 😂 Len ked dojdem domov z prace, som uplne odpisana, ale zase aspon mi tie dni rychlo ubiehaju 👏 Ale okrem prace som hrozne "leniva" teraz uplne na vsetko 😂
Ostavas teda PN? Aspon si oddychnes 😉 Aj to niekedy treba.
Skolu? Fuha, to klobuk dolu, ze sa ides na to dat 👍
@emn88 to kus aj závidim, urcite bežia tie dni rýchlejsie ked chodis do práce .. ano PN uz dokonxa radšej, predsa som ucitelka deti chodia chore do školy, nervy z nich no a večne som mala špinenie, bolesti a pod. .. no školu jak školu - rigorózne konanie plánujem nech zabijem čas :D
@nikadominikanika ano, je to pravda, ze v praci to ubieha rychlejsie. Ale aj ma to dost unavuje 😂 Domacnost na bode mrazu 😂
Jej, tak to drzim palce s tym rigoroznym 😍 urcite to zvladnes 👍
Ano, deti su stale chore, takze to uplne chapem, ze je lepsie aby si ostala doma. A dokonca teraz na jesen to je najhorsie podla mna.
@emn88 no a zas ma vypuknúť covid, tak istota je gulomet … joj neboj sa :D ja som doma a nemam vyriadene jak som zvykla 😄
Ďakujem pekne
Aj u mňa je domácnosť hore nohami, o záhrade ani nehovorím. Spravím to najnutnejšie a hneď sa tak unavím ze až. Ja našťastie môžem pracovať z domu ale najradšej by som šla na PN. Blížia sa Vianoce a vtedy máme najviac práce. Nejak to musím vydržať do konca februára. Tak to cca vychadza ze by som vtedy mala ísť na materskú. Držte sa aj vy 🙂
Ahojte. Chcela by som sa vás opýtať či ešte uživate nejaké hormony? Ja som v 13+4tt a mam ešte na 4 dni utrogestan. Potom už doktorka vravela ze nič netreba. Ako to máte vy?
@klarka0002 ahoj .. tiež som do nejakeho 13tt brala amelgen kvoli špineniu .. odvtedy neberiem nič
Ako sa Vám darí baby? 🙂
@nikadominikanika a tak priberám 😁, ale je to lepšie, konečne nič nepichám a už ma tak pomenej kadečo bolí, pichá...
Inak vitajte v 2 trimestri ❤️
@nikadominikanika Už oveľa lepšie, už aj celkom vládzem porobiť dačo v domácnosti. Tak sa teším
Už nevraciam, takže tak. A ty sa ako cítiš?
@nikadominikanika ja idem zajtra na uvz, testy mam stale silne...

@monicazbb no fasa .. ta len zvýšiť vitamin C, vela pit a oddychovat