Príprava na KET v júli 2024: Podporme sa navzájom!
Ahojte baby, chystá sa niektorá z Vás na ket v júly? 🤗 Podporme sa.
@monicazbb Ahoj, mne to lekár vyslovene zakázal. Aj sa toho držím. Aj my sme teraz na wellnes pobyte a vody sa vyhýbam. Kamoška dostala takto zo spodu infekciu kvôli čomu musela v tehotenstve brat antibiotiká a nevie sa úplne ci to ma súvis ale spustila sa jej po týždni Aj plodová voda. Ja už tých pár mesiacov radšej vydržím.
@nikadominikanika Prekrásny ❤️ 🙂
@klarka0002 dnes u mňa bola aj pôrodná asistentka .. vedeli ste, že union prepláca v plnej výške tieto asistentky? 🙂
@nikadominikanika To je pre mňa novinka. Ja som v dôvere. A co u teba robila? Co poskytuje? Nejaké poradenstvo?
@klarka0002 bude ma pripravovat na porod - cvicenie panvovho dna, dychacie cvicenia .. dava mi kadejake rady aj čo sa stravy týka, vybavi mi doktora na porod .. bude pri porode, pomoze s dojčenim a tak .. proste akokeby zdravotna asistentka na ceste k porodu, pri porode a po porode 🙂
@nikadominikanika a co stoji taka sranda?
@babushkaem neviem, všetko si rieši s unionom, ktory to prepláca
Ako sa máte baby? 🙂
@nikadominikanika ja dobre, uz som zacala 4 mesiac, cakam na vysledky trisomy testov, ty???
@babushkaem super 🙂 tak ti drzim palce .. dobré správy 😍 .. ja som už 6 mesiac, všetko v poriadku .. malý kope ako ďábel 😄 celkom to beží .. ani sa nenazdáme a máme ich tu 🙏🙏
Kvoli čomu si si dávala trisomy? Ja som šla radsej ku grochalovi na morfologicky, nedavala som si trisomy
@nikadominikanika neviem mne gynekologicka kvoli ivf, ale asi by som aj sama na ne sla, neviem. ku grochalovi idem tiez, v januari
@babushkaem ta či gyn s nimi nemá zmluvu, aby lákala .. mne to prišlo zbytočné, radšej som kúpila drahší kočik 🙈 .. radšej poriadny morfologicky ultrazcuk .. tak budeš mať zážitok u Grochalu 🙂 ja som k nemu cestovala 200km ci beka
@nikadominikanika ja idem zo satelitu od BA, tiez si pocestujem, ale termin mam 7.1. To hadam budu este kludne cesty 😀 asi ma zmluvu, ale hovorim, asi by som si to dala aj sama
@babushkaem nám sa malý skrýval u Grochalu :D ani fotky nemám, iba jednu haha .. kýval mi bruchom snažil sa ho otočil ale mal to krpec na saláme 😄
@nikadominikanika hadam aj ja budem mat fotky 😀
@babushkaem snaží sa aj o to na konci pán doktor .. pretáčal ma, horom dolom tlacil na brucho .. no bohužial maly nechcem :D
Celkom nám to beží 🙂 už aj nakupuješ nejake veci?
@nikadominikanika este niec lebo pohlavie budeme vediet az na Vianoce 😀 takze kym neviem pohlavie, tak som kukala take blbosti ako owlet a ako vymyslieť kúpanie, keďže do kúpeľne sa mi cely prebaľovací pult nezmestí 🥹😀
@babushkaem no mne pohlavie povedali uz v 12tt na morfologickom :D ale tiez keby neviem tak by sme nic nekupovali .. ánko, owlet uz mam doma kedze boli black friday tak som objednala .. aj video pestunku .. s oblečením šalejú babky tak to ani ne, ale kočik mi vypredávali čo sa mi páčil, tak sme kúpili (posledný kus toho modelu 🙈) .. tak som rada
Ani tie take prenosne, skladacie sa ti nezmestia?
Ahojte dievčatá chcem sa opýtať sledujem vás tu už dlhšie idem si možno po radu možno pocit kľudu... s manželom sa nám podaril 2.KET momentálne som v 5tt+6 včera som začala masívne krvácať tak ma hospitalizovali v nemocnici zajtra by som mala začať 6tt mali by robiť kontrolný odber hcg a usg či je nejaký posun včera gestačny a žĺtkový vak hcg 14.den 401.9 včera 22 deň niečo ponad 4000... čo si o tom myslite mame ešte s prckom šancu? Už chcem ísť domov oddychovať na gauč... 😪😪 každopádne ďakujem za každú odpoveď aj za prečítanie
@lenka5545 ja si myslim, že je to ok, ja som mala to iste, ale hcg som mala nižšie. srdiečko už bolo?
@babushkaem nie zatiaľ bol iba ten vak a žltkovy vačok... krvácať som prestala tak som zajtra ci bude na usg posun vy ste už mali akciu srdiečka 6tt?
@lenka5545 nie, ja so mala az 6+2 a vtedy som aj krvacala, trvalo to den, navysili mi progesteron a o tyzden uz bolo normalne vidiet aj bejby aj srdce aj vsetko co malo
@babushkaem ja som od 16tej do večera dnes sa to upokojilo už nemám ani pri utreti krv povedali že ak bude zmena na usg alebo zdvojnasobenie hcg a keď nebudem krvácať čerstvou krvou tak že to už nieje potom v ich rukách a asi pôjdem domov ... tak dúfam ze tam bude nejaký pokrok oficiálne som mala mat usg v CARe až na 7tt ale tak sa toho teda skomplikovalo skôr
@babushkaem tak ja som doma na ultrazvuku bol gestacny aj zltkovy vak to bolo okej ale bolo len mierne zvýšenie hcg odber bol robený po nejakých 32 hodinách nie po 48 ale hcg sa zdvihlo len malinko z 4600 na 5100..doktor povedal ze sa podľa neho nebude vyvíjať ďalej.... 🥺🥺 čo si o tom myslíš? Je to stratené a mam sa pripraviť na najhoršie? V stredu mam ďalšiu kontrolu..
@lenka5545 obavam sa, ze ma pravdu. robili ten test v rovnakom case? kolko hodin je medzitym rozdiel?
@babushkaem v utorok večer okolo 19tej a včera ráno o 6:00

@ev1ta1989 veď toto...ale tie tampony kupim