Príprava na KET v júli 2024: Podporme sa navzájom!
Ahojte baby, chystá sa niektorá z Vás na ket v júly? 🤗 Podporme sa.
@klarka0002 no super ❤️ tiez sa ti to už kráti 🙂 .. beží to rýchlo .. o chvilu tu mame nase vytuzene babatka
@nikadominikanika Ahoj, už sa ti to veľmi blíži. Ako sa cítiš? Pocituješ poslíčkov alebo niečo podobného? Každý deň na teba myslím 🙂 ❤️
@nikadominikanika A v poradni sa ako vyjadrili co sa týka možného cisárskeho rezu? Neprehodnotili?
@klarka0002 ahoj 🙂 no buduci štvrtok ideme na plánovanú sekciu .. 37+5 a maly ma 4058g :D a otočeny panvou .. pred tyzdnom sme boli aj hospitalizovaní kvoli preeklampsii .. tak bohuzial ideme cisárskym .. okrem neskutočnylch bolestí panvy je to celkom ok, nebyt tej panvy tak sa to dá .. tebe sa ako darí? 🙂
@nikadominikanika Ojoj, tak bude bezpečnejšie ak malý pôjde von. Želám ti aby si už nemala ťažkosti a aby sa ti po cisárskom uľavilo. Budem ti držať palce. Ja sa mam dobre. Robí mi dobre pohyb tak stále niečo robím na záhrade. Akurát som nešťastná z mojich zubov. Dosť sa mi pocas tehu kazia tak zajtra idem do lekarne kúpiť nejaký doplnok. Inak všetko ok. Muža tam budeš mat nablízku v poridnici ?
@klarka0002 no tak to celkom závidim ten pohyb hh .. ja idem so psom iba na 5 minut a brucho jak v ohni :D ale to mam cele tehu takto :-/ .. no tehotnym sa zvyknu zuby kazit, dik pekne ked chyti nejaka bolest a ledva čo tehotna moze :( och .. drzim ti palce ❤️ uz aj tebe to raz dva zbehne .. ano bude so mnou takmer cely čas
@nikadominikanika Ahoj, zajtra na teba budem strašne moc myslieť a budem ti držať palce aby vsetko dobre dopadlo. Zajtra už budeš držať v náručí svojho synčeka ❤️ 🥰
@klarka0002 ďakujem krásne 🩵všetko je okay, tešíme sa 🙂 drzim palce aj tebe, o chvilku ťa to čaká 😉
@nikadominikanika Ahoj, teším sa s Vami 🙂 ❤️ konečne. Je to tak neuveritelné. Nechcem ti veľa vypisovať lebo predpokladám, že tieto prvé týždne máš čo robiť atď. Mne dr. vravela, ze ak sa malý nevypyta sam na svet, tak v 40 tt vyvolajú porod. Teda 10.aprila. vraj cukrovkarov nenechajú prenášať. Napíšem ti az sa nieco pohne. Užívajte si malého a aj dobre počasie. Konečne je tu už slnečná jar. Aspoň nebudeme mat depku ;)
@klarka0002 máme celkom času (zatial) hh .. malý je dobručký, veľa spinká 🩵 užívame si to .. je to skvelý pocit .. už aj dojčenie rozbehnuté na plno tak sa teším .. anko, uz je krásne .. my sme dnes začali aj malému otvárať okno aby si zvykal a pod potom ored kočíkovaním .. no švagrina prenášala s cukrovkou, tak neviem 🤷♀️ .. drzim palce, nech ti to uz rýchlo zbehne
@nikadominikanika Super ze veľa spinka 🙂 , aspoň máš čas zregenerovať sa. Ako fungujes po cisarskom? Som rada, ze aj dojčenie ti ide. Ja mam rešpekt pred tým dojčením. Dúfam, že mi to tiež pôjde dobre. Bola som na kurze a ta školiteľka chodí aj domov keby to nešlo.
@klarka0002 som aj zabudla odpísať :D prepáč .. po cisárskom to bolo v pohode .. všetko čoho som sa bála nebolo vobec take bolestive ako som si myslela - vpich, vstávanie a podobne .. dojčenie hlavne netreba vzdávať, zo začiatmu určite budu bolieť bradavky ale treba dobrú laktačnú nech pomoze a pojde to .. dolezity je kontakt koža na kozu a ponukat prsnik vzdy ked to babatko chce 🙂 a pojde to .. nic lepsie im dopriat nemozme ako materske mliečko .. tebe sa ako darí? Ides planovanou sekciou?
@nikadominikanika Ahoj, ja už som od včera v nemocnici. Dali mi balónik a teraz som otvorena na 4 cm. Dali mi tabletku na vyvolanie kontrakcií, tak uvidíme ci sa to rozbehne.
@klarka0002 waaau ❤️🤗🤗 tak drzim palce a prajem krasny porod
@nikadominikanika Huncút jeden ;) je to fešák. Blahoželám 🙂 obaja sú dokonalý . Nestíhala som odpisovať lebo sa k nám hnala rodina atď.kazdy bol zvedavý :D Veľmi si uzivame Viktora. Kojenie mam tiež plne rozbehnuté. Malý veľa papa a vela spinká, je to poklad. Malý zázrak. Užívajte si láskyplné spoločné chvíle ;)
@nikadominikanika Huncút jeden ;) je to fešák. Blahoželám 🙂 obaja sú dokonalý . Nestíhala som odpisovať lebo sa k nám hnala rodina atď.kazdy bol zvedavý :D Veľmi si uzivame Viktora. Kojenie mam tiež plne rozbehnuté. Malý veľa papa a vela spinká, je to poklad. Malý zázrak. Užívajte si láskyplné spoločné chvíle ;)
@klarka0002 no to poznám haha 🙂 tak držím palce, nech to ide takto aj nadalej ❤️ uzivajte si aj vy 🙂

@nikadominikanika Teraz som 32 ÷3 tt. Na 10.4.2025 mam termín.