Príprava na KET v júli 2024: Podporme sa navzájom!
Ahojte baby, chystá sa niektorá z Vás na ket v júly? 🤗 Podporme sa.
@jasmin_88 myslím si ze zajtra ráno bude určite ešte silnejšia 🍀🍀🍀
@nikadominikanika to je super 😍🥳
@skrecok321 super 😍 Ja som tiez testovala s dr max
Baby, tento mesiac je evidentne nejak plodny, velmi sa z vas tesi , ja idem v auguste na ket, tak hadam aj augist bude taky 🥹🫣
@jasmin_88 krásne ti ukazuje 🤗🤗 super
@nikadominikanika dakujeem😊 ty si uz netestovala? 🙏🏼 ja pojdem na krv na 13dpt az
@jasmin_88 testovala 🙂 je opäť tmavšia .. na zajtra zas ten opakovany odber
@nikadominikanika supeer! krasne silnie urcite aj krv bude vyssia, potom o 2tyzdne asi sono vsak?
@jasmin_88 áno presne tak 🙂
@nikadominikanika krasa 😍 Tak velmi pekne sa ti to teraz zvyraznuje 😍👍
Zajtra budu krasne vysledky 🫶
@jasmin_88 paradka, to je radosť takéto príspevky čítat... Som na vás hrdá dievčatá 😊
@nikadominikanika aj tebe sa krásne zvýrazňuje postupne tá čiarka. Daj vedieť ako dopadne zajtrajší opakovaný odber 😉 ale určite dobre
@natalka145 aj digitálny je už 2-3 🙂 ozvem sa
@nikadominikanika ja som ti vravela teda písala ze je to všetko ok a nemáš stresovať... 😁🤩
@natalka145 ešte hodinku a idem po výsledky krvi 🙂 mne sa nechce ani verit .. dufam aj krv ukaze peknú hodnotu a ja asi uverím až po sone 😂
@nikadominikanika daj vediet po vysledkoch. Ja mam dnes tiez krv za sebou a okolo obeda mam vysledky 🙏
Hcg dnes 793,5 ❤️
Ahojte dievčatá všetkým vám držím palce radosť pozerať a vy @nikadominikanika krásna správa len sa tak držte aj naďalej 😊❤️ my s manželom čakáme na rozmrazenie nášho embrya a ideme na to tak držte palce ✊️❤️❤️
@nikadominikanika super, gratulujem ❤️🫶
@lenka5545 držím prsty 🤞🤞🤞
@nikadominikanika krásna hodnota 🙂🙂
Ďakujem krásne baby 🙂 .. bola som prekvapená že až tak skočilo
@lenka5545 drzime palce lenka 🙂 hlavne nech ti po vklade rýchlo zbehne čakanie 😍 a samozrejme vytúžené dve čiarky ❤️
@skrecok321 ďakujem 🙂
Uz mam vysledky aj ja a je to potvrdene, hcg mam 3051 😍
@emn88
@nikadominikanika
Kočky veľmi ste ma potešili dnes s vašimi krásnymi výsledkami... Tento mesiac je úspešný...tak dúfam, že to stihnem ešte v July... 😉 Volala som dnes do car a na 22.jula my dali na 10ty deň cyklu kontrolu. Tak by som mala teoreticky stihnúť vklad na koniec júla 😊
@lenka5545 veľmi ti držím palce, aby ti to dopadlo len najlepšie ako môže 😉 a verím, že aj ty sa pridáš k týmto dvom šťastným žienkam 🤩
@skrecok321 tebe sa ako darí?
@emn88 waaau paráda 😍 a aké velke číslo :D a ja sa zľakla pri 700, či to neni dak veľa 😂

@jasmin_88 waaaaau 🥰🥰 super .. to vyzerá pekne