Príprava na KET v júli 2024: Podporme sa navzájom!
Ahojte baby, chystá sa niektorá z Vás na ket v júly? 🤗 Podporme sa.
@lenka5545 no to más ešte dobré .. ja som od vkladu len a len doma :D to bolo hrozné … preto uz som aj testovala od 4dpt
@nikadominikanika no ja mam to šťastie že robím pri počítači takže sa to dá 😊 no to verím že ťahalo aj mňa ťahá ale mňa trochu brzdí manžel aby sme boli trpezlivý a dohodli sme sa teda ze spolu otestujeme na ten 6.den potom odchadza na turnus tak uvidíme 😊😊
@lenka5545 držím palce 🤗🍀
@skrecok321 ahoj, no čo ako?
@nikadominikanika testovala som a silnejšie sa mi zdá 🙂
@skrecok321 nezdá sa ti to... Naozaj je silnejšia... Vyzerá to super 🤩
@skrecok321 zdá? 😂 však to čiarisko parádne 😄🤗🤗 skvelé, vidíš :D vravela som
@skrecok321 tak toto sa ti nezda, ono to tam naozaj je 😍 Super, gratulujem 😍
@natalka145
@nikadominikanika
@emn88
Dúfam a hlavne 🙂 nech už je piatok a mám po krvi a sone
@skrecok321 to ideš hned aj na sono?
@nikadominikanika mala by som ísť, tak mi povedali v centre - na 14 dpt krv a sono
@skrecok321 jooooj tak toto tíško závidím ❤️ ja sono až 31.7. :-/ takže zas len čakám a čakám
@nikadominikanika jej, v ten den idem aj ja na sono. To cakanie je hlavu uz 🤦🏻♀️
@skrecok321 tak to budes mat super, rychlo 👍
@skrecok321 do akého centra chodíš? Ak to nie je tajomstvo?
@natalka145 Helios v Banskej Bystrici
@emn88 ja si len hovorím, nech už je zajtra 😂😂 už chcem vidieť ako som na tom
@skrecok321 daj potom vedieť co ti povedali ako to celé prebehlo a aké máš výsledky 🖐️🤩😉
@natalka145 samozrejme napíšem 🙂
@jasmin_88 krásne čiarky ❤️
@jasmin_88 to je krása. Určite to nebude ako pred rokom a pol. Držím palce 🍀🥰
@skrecok321 vies uz nieco? Uz si bola?
No čaute baby 🤗 ako ste dnes dopadli? Jasmin aj škrečok .. vy ste mali dnes krv ne? ❤️
Aj mňa by zaujímalo ako dievčatá dopadli dnes u Dr... 😊
@nikadominikanika anoo ja som mala, ale estw nemam vysledok cakam z medirexu posielaju mailom poobede🙏🏼🙏🏼 mamatwst sa mi zdal ale rano o malo slabsi ako vcera ale dr max stmavol tak uvidime ake cislo pride 🙂
priam so. dopisala a prisla mi sms🤣🤣
tak 188hcg mam na 10dpt🫣

@nikadominikanika no chodím do práce a stále mi ujde myšlienka k tomu všetkému co sa deje :D a ten ultrazvuk ma teda pobavil :D 😂😂 skúsim no sa zamerať na niečo iné a v nedeľu na 6DPT by som chcela skúsiť prvý krát test 😊✊️