Pripravujete sa na KET v decembri 2023?
Ahojte, chystá sa niekto na KET v decembri? 🙂
Baby tak ja sa tiež s vami lúčim , nevyšlo to , biochemické tehotenstvo 😢😢 musím sa vyplakať a sústrediť sa na další vklad , myslela som že budem mat najkrajšie Vianoce a budú tie najhoršie 😢
Všetkým vam držím palce veľmi vam to každej prajem a budem šťastná za každú dobrú správu budem to čítať 🍀🍀🍀🍀 ahojte ❤️
@emi_emi159 to ma mrzí že vidím ďalší neúspech, žiaľ viem ako sa cítiš ešte takto pred sviatkami 🥺 .. veľa síl a pozitívnej energie do ďalšieho vkladu ti želám a takto o rok pod stromčekom už ten najkrajší darček 👩🏻🍼💝 🙏🏽🍀
No žiaľ sa obávam najhoršieho, urobila som si ráno ešte test a len taka jemná čiarka už
Myslim si ze biochemické
Aj keď bolo vidno gestacny vak v utorok
Neviem co si mam myslieť idem na odbery
@susan12345 ahoooj drzim mooooc palce ✊🏼✊🏼✊🏼 aby to dobre dopadlo !!!!!!!!
@veeev modlila som sa cely večer aby tomu dal šancu ten hore, nrhc proste urobí zázrak a porastie to pekne
LE RÁNO TESR m a úplne zneiytil
@susan12345 uvidíš, možno len chybný test
@nivea777 veľmi dúfam ze ano
@emi_emi159 Opustam skupinku aj ja, test na 11 den dnes rano biely ako lalia.
Verim, ze sa tu najdu aj pribehy so stastnym koncom. Drzim.vam.palce.
Takže lúčim sa hcg len 90
Dievčatá 😢 čo sa to tu rozbehla aká vlna nešťastia 😢😢 je mi to ľúto, prajem Vám všetkým veľmi veľa síl, nevzdavajte sa svojho sna a bojujte ďalej, aj keď je to veľmi ťažké. Ja som dnes 3 dni po, takže som zvedavá. Narozdiel od prvého vkladu sa zatiaľ citim veľmi dobre, sem tam citim len také jemne pichnutia, inak ani nič. Tak uvidíme, či je to dobre znamenie, budem sa modliť 🙏
Lúčim sa s vami.... dnes krvácanie 8 deň od KET, v nemocnici HCG negatívne. Držím vám palce ✊
@sedmickasedem Ja vidiim 🥰 uz nech len tmavne , to budu krasne vianoce 😊
@kristiinaz normálne tomu nemôžem uveriť, po zaschnutí je pekne vidieť 😍 a to som bola smutko, lebo včera bola taká strašne slabucka a dnes ráno slabšia ako včera a toto mi ukázalo teraz o jednej 😊 to by boli tie najkrajšie 🥰🤍
@sedmickasedem Super velmi ti to prajem 🥰 budes testovat aj zajtra ? 😊
@kristiinaz ďakujem krásne ❤️ určite budem aj zajtra, mám také lacné testy z AliExpressu, kde ich bolo 20, nech sa vysantim 🤣 potom pridám fotku. Ty sa ako cítiš? Čo nového? ☺️
@sedmickasedem Slusna zasoba 😁 uplne si viem predstavit co teraz prezivas , tiez by som testovala stale 😅😁 citim sa dobre az na tie nevolnosti 😁 no napriek tomu si to uzivam a velmi sa tesime 😊
@sedmickasedem držím palceky nech sa to podarí 😍
Ja zajtra mám krv, robila som si test iba jeden na 6ty deň a bol negat po Tom už nie lebo ma to len vystresovalo tak uvidím ako to dopadne ale cítim že to bude negat ale stále verím no 😊
@janys161 to bolo skoro možno .. tak daj vedieť ako si dopadla 🙂🙂..
@sedmickasedem super, nech len tmavne ☺️
Ahojte dievčatá, neviem čo si mám myslieť. Dnes ráno som si robila test a čiarka slabšia ako včera. Bola som na toalete a mala som ružový výtok, bolo ho dosť, aspoň sa mi tak zdalo. Čo si o tom myslite? Skúsim testnut ešte poobede 😞
@janys161 daj potom vedieť, ako si dopadla, držím palčeky 🍀
@sedmickasedem nemohol byť včerajší test pozostatok liekov?
@nivea777 akých liekov? Lebo nepichala som si Ovitrell 🤷♀️
@sedmickasedem ruzovy vytok moze byt aj z uhniezdovania,lenze v tom pripade nemoze byt test pozitivny ked vajicko este nie je uhniezdene a neprodukuje hcg..
@nivea777 ja som mala po pozitívnych testoch v prvom tehotenstve ružové spinenie. Môže byt, keď sa embryo hlbšie zavrta, tak býva spinenie. Ale teraz si nedávam ružové okuliare, lebo ma mätú tie testy. Neviem, čo si o tom myslieť 😞
@sedmickasedem hlavne kľud stresom si nepomáhaš, vyskúšaj o 2 dni a uvidíš. Keď nebude silnejšia tak to mአjasné 😉
@sedmickasedem ahoj , myslim , ze ruzove spinenie na zaciatku tehotenstva nie je nic nezvycajne 🙂 ale skusila by som iny test , predsa je to test z aliexpressu
@kristiinaz poviem drahému, nech mi dnes kúpi cestou z práce.. toto je hrôza..
@nivea777 nie je to ľahké, ale pokúsim sa, ďakujem 😊

Dievčatka držte palce aj sa pomodlite nech to zajtra dopadne dobre 🙏