Pripravujete sa na KET v decembri 2023?
Ahojte, chystá sa niekto na KET v decembri? 🙂
@kristiinaz ďakujem ti za podporu, moc si to vážim 🙏 dnes som 6dpt. Sama neviem, veď aj ráno mi menej ukáže ako takto na obed 🤷♀️
@kristiinaz Bola som teraz na wc a vyšlo zo mňa také hnedé, tak som sa zľakla a spravila som si test, veď ich mám milión 🤣 a pozri, čo na mňa vykuklo 🥰 posledný som teraz robila ❤️
@sedmickasedem No vyzera to super, drzim palce 🥰 zajtra uz tam bude krasna ciarocka 😊
Ahojte ... Ja som 7 ddt zatial nic 🙂
@sedmickasedem Ahoj , tak ako dnes ? 😊
@kristiinaz ahoj, tak robila som si dnes tých cinakov zase, ráno úplne slabá čiarka, potom tiež taká slabšia a na obed kúsok silnejšia, ale aj tak niečo podobne ako včera. Tak som sa naštvala a po práci som išla do lekárne a tu je výsledok 🥰 tak som plakala od radosti ❤️❤️❤️ale mám jemne hnedé spinenie, nie moc, ale mám. Mala si aj ty také?
@matula26 ahoj, nič nie je stratené, každej sa ukáže duch v iný deň 😊 ja som si dnes robila digitálny a negatívny ráno a teraz poobede som si robila dva klasické a pekne čiarky😊 takže nádej je vždy 🙏
@sedmickasedem Nádhera 😍 tak teraz uz to je jasne 😊 velmi sa tesim s tebou 😊
@sedmickasedem Ja som nespinila vobec 🤷🏼♀️ Ale citala som vela krat , ze sa to stava 😊
@kristiinaz tak dúfam, že to bude všetko v poriadku. Lebo mne to začalo včera tým ružovým spinenim, odvtedy ma aj boli podbrusko a dnes som mala hnedé, teraz poobede trošku. Ale tak snad sa to týka uhniezdenia 😊 veľmi sa teším aj ja, aj tebe to veľmi prajem, nech ste len zdraví 🙏 ❤️teraz máš kedy kontrolu? Ako si vlastne postupovala po krvi, kedy ti kázali prísť na ďalšiu kontrolu? 😊
@kristiinaz ale vieš, čo je zaujímavé? Doobeda bol digitálny negatívny 🤷♀️ ale to bola 25tka
@sedmickasedem Určite bude vsetko v poriadku hlavne oddychuj 😊
Ja som bola na krvi u svojho gynekologa a po pozitivnom vysledku krvi mi naplanoval sono to som bola v 5tt a v 6tt uz mi potvrdil akciu srdiecka 🙂 v car mi povedali , ze o 3 tyzdne od vysledku krvi mozem prist na potvrdenie tehotenstva ,ale ze nemusim uz chodit , ze je to na mne 🙂 teraz idem az 12.1 .
Hm to je zaujimave ze digitalny bol negativny 🤔 ale na ostatnych mas pekne ciarky tak by som to asi neriesila , proste je menej citlivy 🙂
@kristiinaz snažím sa, aj keď stále je čo robiť 🙈ja som taká neposedna. Zajtra ráno sa chystám taký mini predvianočný nákup spraviť, navarím a potom práca. Ale aspoň pracujem z domu, takže mám oddych 😊 ty sa aj teraz viac šetríš? Chodíš do práce?
Ahaaa, zaujímavé. Ja idem na krv tento štvrtok, povedali, že už kľudne môžem prísť, to budem 9dpt vlastne. Tak asi hodnoty nebudú nejaké vysoké. Ty si mala koľko na krvi? 😊
No mala som digitálny DrMax, neviem, zatiaľ som ho ešte nemala, vždy som mala Clearblue a ten ukázal vždy pravdivo. Ale tento mi doniesla včera polovička. Jaaaaj stále tomu nemôžem uveriť, to budú krásne Vianoce 🥰
Tak samozrejme ze najpodstatnejšia je krv aj ked pred tym mam respekt...lebo viem ze dve čiarky nezaručia vysoke hcg
Naposledy som mala 5 den krasne ciarky a nedopadlo to dobre
@sedmickasedem Nie do prace nechodim som na pn kvoli neskutocnym nevolnostiam a zvracaniu inak doma vykonavam vsetko ako pred tehotenstvom. Ja som bola na krv 13dpt hcg 1040.
S digi testom dr max nemam skusenost ale myslim , ze s tymi ciarkami na teste mozes byt kludna 😊
@sedmickasedem Ahoj 🙂 ako sa citis ? 😊 ciarka tmavne ?
Ahojte, tak u mňa z toho nič nebude bola som na krvi na 12ty deň, sice vyšla pozitívne lebo nad 5 je pozitívna ale ja som mala len 14 😔 dnes som bola zase tak uvidím teda nečakám dobrý výsledok lebo to je ozaj male HCG
Ale zas aspoň prvýkrát v živote som videla // tak aspoň niečo pozitívne 🙂
Dievčatá pichať si niekto prolutex?
@kristiinaz ahoj 😊 ciarocka ja pekná a pred chvíľkou mi potvrdili tehotenstvo z krvi ❤️🙏 moc moc sa teším, že po tolkom trápení som sa aj ja dočkala. Dnes som 9dpt a HCG cca 210. O týždeň mám prísť znova na krv, čoho som sa trošku zľakla, tak som sa pýtala, či je to malo a sestricka povedala, že to nie je malo. Tak snáď bude všetko v poriadku 😊 ty si mala akú hodnotu?
@sedmickasedem Super 😊 tesim sa s tebou 🙂 ja som mala 13dpt 1040 🙂 tiez som bola 2x na odbere krvi ci sa zdvojnasobuje , asi normalny postup 🙂
@kristiinaz ďakujem z celého ❤️ za podporu. Som rada, že nám to obom takto úžasne dopadlo a môžeme si užívať sviatky. Nášmu malému sa splnil sen o bábätku, už len, aby sme to v zdraví dotiahli do konca obe 😊 tebe takto býva zle? Kedy ti to asi začalo? Ja som pri malom vôbec nezvracala, ale uvidíme, čo bude. Hovorí sa, že každé tehotenstvo je iné. ☺️
@susan12345 ahoj ja si picham prolutex
@sedmickasedem Od 6tt mi zacali nevolnosti a bolesti hlavy a v 7tt zvracanie niekedy mi je zle cely den , niekedy len doobeda 🙂 akurat zacinam 9tt tak dufam , ze uz sa to zlepsi 🙂
@susan12345 ahoj aj ja si picham prolutex
Krásne vianočné sviatky zienky, prežite v zdraví, šťastí a láske v kruhu najbližších. ✨🎄 všetky, ktoré Vás čaká vklad, prajem Vám, nech sa Vám v novom roku splní ten najkrajší sen, veľmi Vám držím palce 🤍 tie, ktoré ste si našli druhu ciarocku prajem, nech to v zdraví dotiahnete do konca a čoskoro budete držať svoj batoztek lásky v náruči 🤍🤍
Takze aj u mna negatívne... snad o mesiac 🙂 uz bude posledný vklad
Tym co sa zadarilo nech to hlavne vydrží☘️
Ahojte, je tu niekto aj v novom roku čo bol na ET alebo KET?
@werculik ja sa chystam vo februári

@sedmickasedem Duch tam stale je, mozno tie testy nie su kvalitne a toho farbiva ma jeden viac druhy menej 🙂 kolko si dpt ?