icon

Pripravujete sa na KET v decembri 2023?

ria999
17. nov 2023

Ahojte, chystá sa niekto na KET v decembri? 🙂

Strana
z13
werculik
27. jan 2024

@memorybaby A už máš za sebou nejake vklady?? Ake tabletky berieš?ja som bola na 3 vklad teraz 22.1 ale po dva a pol roku. Keď prvé ivf nevyšlo po dvoch vkladoch a pri druhom ivf sa podarilo len jedno embyjo tak som s tym sekla a nechala zamraziť. Verím že teraz bol ten vhodný čas 🙏

patulka95
27. jan 2024

@werculik ahoj ja idem tiež vo februári ale ešte neviem presne kedy skôr ku koncu to vychádza

werculik
27. jan 2024

@patulka95 a už máš nejake vklady za sebou?

werculik
27. jan 2024

@veeev ahoj, ja len som čítala vašw forum, ako dopadlo tvoje tehotentsvo? Dufam že je všetko fajn. 🙏

memorybaby
27. jan 2024

@werculik ja uz mám tretie ivf 🙂 a v decembri neúspešný vklad za sebou

werculik
27. jan 2024

@memorybaby a máš ešte embryjka? A už si aj otehotnela či?

patulka95
27. jan 2024

@werculik ja mám jeden vklad neúspešný tak teraz uvidíme , minuly rok za mnou 3x biochem a 1x mmt 🥲

werculik
27. jan 2024

@patulka95 a ake lieky berieš pred a po vklade? Mas aj imunologiu vyšetrenu?

memorybaby
27. jan 2024

@werculik .
1.IVF/2018 Brno - úspešne na 1x. Doma mam 4,5 ročného synčeka
2. KET/2021 Brno - nevyšiel
3. KET/2021 Brno - úspešné, ale s tragickým záverom 🖤Som mama anjela. Mal 1 deň.

2.IVF / 2023 - neúspešne, žiadne embryjko
3. IVF/2024 - 4 embryjka, jedno po genetike zdravé, vklad v decembri neúspešný, aktuálne druhé embryjko po genetike zdravé vo februári bude vklad

Od druhého IVF sme v Martine ( s drobcom sa mi uz Brno nedá točiť , stále tam mame jedno embryjko) mam to bližšie. . Strach je obrovský túžba vsak este väčšia 🙏

werculik
27. jan 2024

@memorybaby ou tak si si prešla toho až až, hlavne že maš už aspoň jedno bábo….. my sme vkladali posledne embryjko… vlastne z druheho ivf vyšlo len jedno tak som ho zamrazila a dala vložiť až teraz po dva a pol roku…. Verim že teraz bol ten správny čas…. ❤️

werculik
27. jan 2024

@memorybaby a vo februári to už určite vyjde 👶

memorybaby
27. jan 2024

@werculik kedy si mala vklad ? Verím že sa nám podarí ✊

werculik
27. jan 2024

22.1 🙂 pondelok

memorybaby
27. jan 2024

@werculik držím prsty aby to vyšlo ✊

werculik
27. jan 2024

Dakujem , dám vedieť 🙂

veeev
28. jan 2024

@werculik ahoooj🙂🙂 .. musím povedať, že super na poprve vyšlo ☺️ akurát som 11tyzden a idem do 12 a už mi brali aj krv či je všetko v poriadku ☺️.. akurát, že mi je strašne zle🙈🤢 tento týždeň som už ostala na PN kým to neprejde 😒..
A ty ako, ideš na prečo ivf .?

werculik
28. jan 2024

@veeev nie na prvé. Prve už mam za sebou s 2 neuspesnymi vkladmi. Potom som šla na druhé a podarilo sa len 1 zrelé embryjko tak som to nechala tak a zamrazila. Teraz po dva a pol roku som bola 22.1 na vklad a dnes 6 d so. Už skusala aj test ti priložim foto…. Po druhom ivf ked som dala embryo zamraziť som šla na kompletnu repro. Imunologiu. Všetko som mala fajn až na zvysene cykotiny. Beriem teraz prednison a proste verim že teraz bol ten spravny cas. A tebe gratulujem❤️... veľa tu citam ženy aj otehotneju ale sa to neudrzi ten prednisom tomu vraj vie predist tak snad….🙏

werculik
28. jan 2024

Ta foto

veeev
28. jan 2024

@werculik no supeeer je to taaaam ☺️☺️ ja som mala slabú na 7DPT a potom silnela a krv vyšla dobrá .. no ja som najprv mala 2x iui a popri tom som chodila na vyšetrenia a keď nevyšlo tak hned ivf a mala som to všetky cykli po sebe 🙈😃 takže moje telo ani nestíhalo oddych 🙈😃..
A krv máš kedy .? 🙂

werculik
28. jan 2024

@veeev 5.2 🙂

veeev
28. jan 2024

@werculik no super tak daj vedieť ako si dopadla ☺️

Strana
z13