Pripravujete sa na KET v decembri 2023?
Ahojte, chystá sa niekto na KET v decembri? 🙂
Ahojte, ráno som si našla krv na intimke, boli sme v centr, vzali krv na hcg, gestá ny vacok bolo vidno ale zatiaľ nič iné je to ešte skoro
Držte palce nech svetlo vyjde v poriadku 🙏
@susan12345 ahoj, držím veľmi palce !!!🍀🍀🍀 kedy budeš vedieť výsledky z krvy?
Ja som si dnes robila test z ranného mocu a bol negatívny 😔😢 ja som to tušila , predčasne som sa tešila, piatok mám krv ale už je to asi stratené. Čiarka mala silnieť a ja som videla že je stále slabá a dnes už negatívny
@emi_emi159 och to ma veľmi veľmi mrzí
Výsledky cca o hodinku, veľmi sa bojím 😶
@emi_emi159 a krv máš kedy .?
@susan12345 Juuuuj .. drzim moc palce.. hlavne aby to dobre dopadlo ❣️
@veeev no prišlo hcg 1110,neviem ci to je dobre ci nie... Mam. Strach
@veeev v piatok
@susan12345 to je super a kolko si uz po KET
@susan12345 krasne hodnota, neboj, bude to fajn.
@patuska00 20 dní, v piatok bolo hcg 780, dnes som našla krv ráno na vlozke
Takže mam obrovský strach
@lmt no bojím sa v piatom bolo hcg 780 dnes som našla krv ráno na vlozke
Bojím sa
@susan12345 neboj sa bude všetko dobre vsak volaj do centra a oni ti poradia viem ako sa citis ale bude v poriadku 😊
@patuska00 bola som v centre rnao tam brali hcg, na utz. Videli gestacny vak ale nič viac
@susan12345 je pravda,že HCG by malo byť minimálne 3120 (1560 nedelu) keď rátame,že sa má zdvojnásobiť každý druhý deň, ale netreba strácať nádej. Čo ti povedali na tú krv?
@nivea777 tak ze mam prísť ešte na ďalší odber ci to ďalej stúpa
@susan12345 myslela som krv na vložke. Žiadne lieky ti nedali? ja som brala Duphaston alebo skús ascorutin, to je na jemné cievky
@nivea777 pichali mi dicinone aj mam brat tabletky
@susan12345 bude dobre, neboj sa.
@nivea777 no to hcg ma znervoznrlo veľmi
@susan12345 tak je pravda, malo by byť oveľa vyššie,ale nič nevyriešiš keď sa budeš trápiť.
@nivea777 tak možno len rastie pomalšie no, ťažko povedať, krv už nevidím asi sa to zastavilo
Neviem no
@susan12345 hlavne buď vklude a oddychuj, dufaaam že to dobre dopadne ✊🏼✊🏼✊🏼❣️❣️
@veeev ležím ale nedá sa na to nemyslieť, hrozný pocit
@susan12345 fuuu to verím .. ani Nehovor ja som zvedavá ako dopadnem 🙈 ale verím v to že dobre 🙈☺️ iné si ani pripúšťať nechcem
@veeev no viera je to jediné čo pomáha asi
Kr už nebola večer ani teraz ráno, bolesti 0resli
Tak už len s amodlit aby hcg už bolo vyššie a budem kľudnejsia 🙏
Veľmi držím prsty aby bolo všetko dobre
Baby ja mám ísť na krv tento piatok to bude presne 14ty deň od KET ale súrne by som potrebovala ísť už zajtra o deň skôr , myslite že to hra veľkú rolu ten jeden deň? Lebo v piatok chceme odcestovať za rodinou na víkend a nechcem sa výsledok dozvedieť u rodiny potom sa mi tam zrúti svet ak to bude zle , preto by som chcela ísť zajtra , myslite že by to bolo ok?
@emi_emi159 ked chces mozes na vlastnu ziadost 🍀

@veeev Ďakujeme! Tak som si včera povedala, že peniaze na vklad rozdelím, nech sme spokojní všetci 😁 Manželovi na zateplenie garáže (nad garážou je obývačka a strašná zima je od podlahy) a mne pre bezpečnejšiu autosedačku dcérke. Celý rok sme boli na vážkach... ísť či nie na vklad, však mne v júni hrozili výberom maternice, keďže za polrok som bola 2x na kyrete, takže nervy sme mali v koncoch. Tak preto sme brali všetky komplikácie ako znamenie, že máme dcérku, najväčší dar v živote a nech sme Happy. Som najšťastnejšia na svete, lebo ju mám, mám pre koho žiť, aj keď niekedy je to s manželom na nervy, beriem to tak, že starne a tak mám 2 deti a psa 😁