Prípravy na KET v decembri 2025
Ahojte, je tu niekto kto sa pripravuje na transfer v decembri? My sme dostali termín hneď na začiatku tak zakladam túto skupinku. Teším sa na zdieľania. Pekný deň
@kristina_92 ja vyskúšam ešte tie moje 2 embrya a už končím.ja dieťa mám len my sme to chceli keď sme s priateľom už dlho spolu že aby sme mali my dvaja svoje..🙏
@capka88 verim ze vam ti vyjdeee❤️🙏🏻 nam vsetkym 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
@kristina_92 ja vyskúšam ešte tie moje 2 embrya a už končím.ja dieťa mám len my sme to chceli keď sme s priateľom už dlho spolu že aby sme mali my dvaja svoje..🙏
@capka88 este stale nie je nic stratene. Dokonca ak mate este 2 embrya. Vela bab pisalo ze prave s poslednym jednym sa im podarilo. Daj si pauzu a sup na to. Ved sa nesnazite este tak dlho alebo? Pozri na mna ja uz pojdem 4IVF a to som tam isla s tym ste mlada endometriozu ma kazda 3 zena dnes ..
@capka88 este stale nie je nic stratene. Dokonca ak mate este 2 embrya. Vela bab pisalo ze prave s poslednym jednym sa im podarilo. Daj si pauzu a sup na to. Ved sa nesnazite este tak dlho alebo? Pozri na mna ja uz pojdem 4IVF a to som tam isla s tym ste mlada endometriozu ma kazda 3 zena dnes ..
@monula333 my sa snažíme ohľadom umelého už 2roky tak ja už také ružové okuliare nemám😔 ale život dokáže prekvapiť keď to človek najmenej čaká,nádej je tam stále..my 4 IVF určite nie to sme už spolu od komunikovali s priateľom.3x a dosť. @kristina_92 verím že NAM TROM to určite výjde..🙏 len tá cesta je trošku dlhá 😔
@monula333 my sa snažíme ohľadom umelého už 2roky tak ja už také ružové okuliare nemám😔 ale život dokáže prekvapiť keď to človek najmenej čaká,nádej je tam stále..my 4 IVF určite nie to sme už spolu od komunikovali s priateľom.3x a dosť. @kristina_92 verím že NAM TROM to určite výjde..🙏 len tá cesta je trošku dlhá 😔
@capka88 vy ste mali hlavne v 3IVFvisc embryok takze ano. Keby ste mali 1 ako my isto by ste zvazovali aj 4 :( ale este mate dva pokusy nic nie je stratene ❤️ ja sa modlim aby to vyslo nam vsetkym
@all Dievčatá my sme predsa len dnes testovali, máme 6 dpt, na teste zatiaľ nič nevidno, ach keby sa to tak ďalšie dni zmenilo ale každopádne nemám nejaké špeciálne príznaky, držím vám ešte palce tým čo ešte dúfate nech sa to podarí 🤍
@soahsuah povzbudim ta este 6 den je fakt malicko. Vela sa toho moze zmenit niekedy aj zo dna na den. Drzim palce
@capka88 volala som na kliniku ci by som vedela dojst skor na krv…tak povedali ze teda dobre nech dojdem ale ze tam treba cakat tie dva tyzdne😏 nerobila si si test nahodou dnes? Ja niee…
@capka88 volala som na kliniku ci by som vedela dojst skor na krv…tak povedali ze teda dobre nech dojdem ale ze tam treba cakat tie dva tyzdne😏 nerobila si si test nahodou dnes? Ja niee…
@kristina_92 ahoj áno spravila, negatívny..😔
Dievčatá ja som bola dnes na krv. Hcg 3050. Tak dufam a verim,ze u nás je to vianočný zázrak
Mrzí ma že vám to nevyšlo poznám ten pocit beznadeje
Dievčatá ja som bola dnes na krv. Hcg 3050. Tak dufam a verim,ze u nás je to vianočný zázrak
Mrzí ma že vám to nevyšlo poznám ten pocit beznadeje
@zuzka2662021 to je kraaasne🙏🏻🤍 len tak daleej pekne velmi blahozelam, mne to dava nadej ze ide to😊
@kristina_92 ahoj áno spravila, negatívny..😔
@capka88 aj ja som si robila teraz tiez to isto..a na krv idem zajtra rano, potrebujem vyssdit tie hormony uz boli ma v podbrusku aj prsia mam hrozne nafuknute a som taka divne unavena z toho
@zuzka2662021 to je kraaasne🙏🏻🤍 len tak daleej pekne velmi blahozelam, mne to dava nadej ze ide to😊
@kristina_92 ďakujem
@capka88 aj ja som si robila teraz tiez to isto..a na krv idem zajtra rano, potrebujem vyssdit tie hormony uz boli ma v podbrusku aj prsia mam hrozne nafuknute a som taka divne unavena z toho
@kristina_92 ja som to už na polovicu vysadila...už sa nechcem trápiť..
@kristina_92 ja som to už na polovicu vysadila...už sa nechcem trápiť..
@capka88 prepac a ty si mala co vsetko vlastne?
@capka88 prepac a ty si mala co vsetko vlastne?
@kristina_92 lezentto 2-0-2 streky na predlaktie.clexane-na riedenie krvi 1x večer, progestanelle 1-1-2 na vkladanie.
@kristina_92 aj mňa tak pichala aj vnútorné stehna som cítila,dobre bude uvidíš. Drzim palce. Mamtest ale ked vyskočila čiarka neverila som tomu tak som skusila este dr max,ale ten mam menej farbiva
@zuzka2662021 jéj, mňa strašne boleli 2 dni vnútorné stehná, ešte som to nikde nevidela ako príznak, tak dúfam 🙏
@zuzka2662021 jéj, mňa strašne boleli 2 dni vnútorné stehná, ešte som to nikde nevidela ako príznak, tak dúfam 🙏
@el_ee aj mna boleli v ten den ako som mala menstruacne bolesti
@kristina_92 ahoj .ako ti dopadla krv?

@capka88 my to pravdepodobne budeme robit tak ze este vyskusame tieto dva vklady…a pojdem este na 1ivf a dame spravit asi aj tu genetiku