icon

Problémy po IVF

jankazufala
22. mar 2025

Máte niekto problémy po IVF? Ja sa citim uplne hrozne, uz pocas stimulacie mi opuchol prst na ruke a bolest neprestava ani po mesiacoch, moj cyklus je uplne rozhadzany a pri druhom po IVF som skoncila na pohotovosti v brutalnych bolestiach celeho brucha, olievali ma poty a skoro som skolabovala ani na pohotovosti nevedeli o co ide, CRP vysoke ale inak nic nenasli. Celkovo mam problemy s travenim od vtedy, cyklus chodi "pravidelne" +/-3- 4 dni ale chodil presne, MS netrva ako vzdy kratko a slabo, ale silna- slaba a este sa predlzil o 3dni spinenia po. Boesti klbov mi chodia ako sa im zachce, raz bolia kolena, raz chodidla, raz chrbat a stale nieco, zacarovany kruh...ma niekto podobne skusenosti??? Na reumatologiu som objednana ale az na oktober a rada by som sa tohoto zbavila ak niekto vie z coho to je...
Lebo vobec neviem ked sa citim ako zelenina, ci ist do dalsieho IVF

olivia_c
•
22. mar 2025

@jankazufala mne zacali po prvom ivf zlcnikove zachvaty, museli mi zlcnik vyoperovat, dovtedy som nikdy take problemy nemala, ms cyklus do ivf som mala 28 dnovy, ovulacia na 14-16. den kazdy mesiac. Po ivf som asi 3 roky mala kratke cykly max 20 dnove, ovulaciu ak som ju mala, tak este pocas ms. Viem to presne, pretoze som chodila na vklady KET.

96sofia96
•
22. mar 2025

@jankazufala ja som po stimulácií a OPU dostala menštruáciu na 17dc (odber bol 14.deň). Následne som mala mat vklad, ale hormóny úplne rozhádzané, sliznica nízka, vyrážky všade, bolesti hlavy.. doteraz cykly pravidelne, ovulačné a hormóny v norme. KET mi samozrejme zrušili kvôli zlému hormonálnemu profilu. Teraz mám nasadený Duphaston, aby mi prišla ms načas, no som zvedavá.

kiwi3
•
23. mar 2025

Ja som stimulácie zvládala dobre, až po estrogene som mala stále niečo... ale ktovie, možno aj stimulacia mala vplyv. A áno, nie je to sranda, dokázateľne to zvyšuje riziko rakoviny, tym sa nikto v car nechvali. Je to hrozne este pri tých cenových palkach...

jankazufala
autor
•
23. mar 2025

@olivia_c tak to ma mrzí a ako si na tom teraz, mala si uspešné IVF?

jankazufala
autor
•
23. mar 2025

@96sofia96 riadny masaker tie hormony, dufam, že sa ti to upravi a KET bude uspesne 🙂

jankazufala
autor
•
23. mar 2025

@kiwi3 je veľa nežiadúcich účinkov a preto som dala aj túto tému, lebo nikde nevie sa človek dopátrať odpovedí

olivia_c
•
23. mar 2025

@jankazufala vklady som mala neuspesne, nakoniec som otehotnela prirodzene.

jankazufala
autor
•
23. mar 2025

@olivia_c gratulujem👏👏❤..je nieco co by si mohla doporucit ako to slo prirodzene, robila si nieco specialne alebo sa to proste len stalo 😉

olivia_c
•
23. mar 2025

@jankazufala nastupila som zrovna v ten mesiac do novej prace oddychnuta, vela som cvicila, plavala, bola cele leto pri vode na slnku. Jedine, co som v tom cykle spravila inak, ze som uzivala CBD kvapky, tak neviem co z vyssie spomenuteho "pomohlo". Ziadne doplnky som neuzivala po rokoch som sa na ne vykaslala.

veselo_neveselo
•
24. mar 2025

@olivia_c Prosim ta, ake kvapky si mala? Zamyslam sa kvoli inym veciam, a takyto "neziaduci ucinok" by mi teda nevadil 🙂

olivia_c
•
24. mar 2025

@veselo_neveselo ja som ich uzivala na migreny primarne a aj pomohli. Boli to cbd Horvath, skus vygooglit. Lenze ja som mala tusim 20% 😃 a inak ja som ich nikdy dlhsie ako 1-2 mesiace neuzivala, lebo som ako zazrakom otehotnela, ale bolo ti biochemicke a pri poslednom som ich nevysadila, ale uzivala do 2 mesiaca a az ked bolo vsetko ok, vysadila som ich.