Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
@linda81 presne ako si napisala.. lebo uz zacinam mat pocit, ze vsetkych mojich znamych co o tom vedia, uz obtazujem. Na jednej strane nevedia sa do mojej situacie vzit a preto im to asi uz lezie na nervy 😀 tak sa ukludnujem na MK 😀 😀 ja cakam na chvalenie ziadosti, este neviem kedy zacinam. No dufam ze koncom roka sa to podari.... Ty uz co chvila 🙂 drzim palce nech to vyjde 🙂
baby prosim vas, neviem sa nikde dopatrat ako casto sa chodi na kontrolu do centra, ked vam schvalili ziadost. A sleduju stav hormonov. Pytam sa kvoli praci... Dakujem 🙂
@99azura99 ahoj na cca 2-3 krat do tyzdna.
@petuska123 2-3 krát do týždňa 2 týždne alebo mesiac?
@si31si podla toho aky mas protokol ja som mala kratky a chodila som 2-3 krat do tyzdna.zacala som na 2 dc a cca 14 dc som mala odber medzi tym som chodila tie dve tyzdne na kontroly
@petuska123 aha no ja budem mať dlhý . tak u teba to šlo rýchlo potom 😉
ahojte vsetci vo spolok, ako sa vam dari?ja som stale cakatelka, horsie ako v rade v tesku, tam pri pokladni je to sice vecnost ale cakat na schvalenie ziadosti to je snad nekonecnost ...
@petuska123 fuuha no celkom dost, ale dakujem za info.... 🙂
tak prvy diphereline mam za sebou.. mam dnes taky divny pocit, ze by mohla prist mrcha.. tak som radsej volala do GF... a ze mam prist na inj. uz dnes.. dnes rano som bola aj na predop. vysetreniach, lebo ten co mi ich robi ide vo stvrtok na operaciu.. tak a teraz mi volali, ze mam nejake protilatky ci co a zajtra znova na krv... slak ma trafi ak to budem musiet stopnut...
@99azura99 ja mam tiez dlhy a prave som ho zacala.. tak ta mozem priebezne informovat.. a ty kedy by si mala zacat??
@alibabaa ked vidim napr. ako ty, ze chodite do centra ako na beziacom pase- hned mam hrcu v hrdle 😒 mne zacine v praci najtazsie obdobie v roku. Chodim do GF a byvam cca 70km od BA. momentalne nedrzim nic ine v hlave, len co poviem sefovi.
Ja by som mohla zacat nejako zaciatkom novembra (momentalne cakam na schvalenie ziadosti ), budem rada, ked sa podelis o informacie 🙂
@si31si ahoj moja, no co ti poviem, som tam uz dvakrat volala a stae mi hovoria to iste , schvalene uz je len podpis od veducej treba, a som sa uz na nu aj vcera rozculila, tak ta pani pri telefone povedala ze to skusi pourgovat, som zvedava, o par dni tam zas zavolam lebo to uz je vrchol toto ,,,,ach ty sa mas ze uz zacnes, ja som tiez myslela ze do Vianoc to stihnem ale takto,,no neviem neviem,,,,neboj sa , zvladnes to, popichas a o chvilu uz budes mamkou 🙂 kolko si platila za lieky?drzim palce , neboj nic, ja sa sice tiez bojim toho pichania injekcii ale zmakneme to 🙂
@smeyka27 ahoj moja, do centras om teraz nevolala ,ale uz dvakrat do poistovne a stale to drzi veduca ktora este nedala podpis, inak uz mam schvalenu ziadost, len uz par tyzdnov sa to na tom popdise zdrzuje, ale slubili miz e to pourguju, vceras om tamz as volala a stale je to o tom istom, zavolam zas o par dni,,,ty uz si v plnom nasadeni , kedy uz ides na odber ?
@linda81 Ahoj, ja mam tiez taky problem ako ty, ale ja som uz bola na dvoch umelych oplodeneniach a nic, teraz 30.9. sme vypisali ziadost o tretie IVF, pred tymto IVF som bola na laparoskopii a zobrali mi lavy vajcovod a pravy mi nechali ale len polovicu a druhu polovicu, tu poskodenu zobrali, mohli my zobrat aj ten druhy, ale primar nechcel a tak teda cakam na schvalenie ziadosti a uvidime ako to dopadne. Pevne verim ze uz sa nam to podari a budeme coskoro kocikovat.
Drzkam palceky nech sme vsetky v roku 2012 tehu. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@timmka ahoj timmka, ahoj mam vseobecnu a cakam uz dlho, ziadost som podpisovala 12.8, uz som tam volala aj pred tyzdnom aj vcera, ziadost j euz schvalena len veduca poistovne to este nepodpisala,,,ty chodim kam do centra, postivna, od kedy mas ziadost? strasne dlho to trva, ale ja tam budem vyvolavat kym im az na nervy nepojdem nech to uz poslu
@si31si fuha to sa m izda nejak vela ci ..? ja co som len tak zbezne ratal tak ratam ze lieky no asi kolo 300e, uskladnenie mrazacikov ak by sme si dali (ste som sa nerohodla ci si ich dame, ale myslim ze je to uzitocna vec) asi cca 100-150, ale to len co som tuna citala na forach ze baby kolko platili,,,sa na toto popytam ked uz konecne dojde ziadost schvalena pojdem na pohovor , mam tolko otazok na lekarov ze asi si ich zacnem pisat do debilnicka bo kym tam pridem zabudnem co som vlastne chcela 🙂

@alibabaa mne povedali že pokial budem užívať tie lieky mala by som piť tri litre vody denne, ale musíš to brať tak, že všetko zlé je na niečo dobré....