icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

doldy
12. okt 2011

@tatinka mi o tom hovor, je to velmi vela, zasa som ti odpovedala bez mena, no čo čakať od blond ženy. Vari krémeše???

tatinka
12. okt 2011

@doldy jezkovi voci to clovek aby mal znameho dakeho milionara ked toto chce takto, to je dovidenia, su to ine palky teda, .,,,preco je to take drahe ? to je des,,,ale fakt holky z ciech maju ovela menej vydavkov v tomto,, ono urcite aj zalezi na toma ke lieky clvoeku daju , ze za co a kolko doplaca sam, ale i tak clvoek doplaca pomerne dost, no co uz, hlavne ze nam to vyjde ,,pravda jest tak 🙂

tatinka
12. okt 2011

@doldy aleb karafiaty 🙂 kremes by som si aj dala, moj najoblubenejsi zakusok je obliz prst 🙂 inak ja som ti tiez blondina, sice prefarbena ale je to jedno, ved prašť jak uhoď ...ci ako sa to hovori 🙂) inak som sa zasmiala na tom kremesi dobreeee 🙂 este mi napis ze mas 177 cm vysku a poviem ze si moja nevlastna sestra🙂

jasin
12. okt 2011

@tatinka poradit sa s gynekologom bude asi najlepsie- len moj ma nad vsetkym taky nadhlad ze je este cas..

@doldy Dakujem preverim si to pozistujem a uvidime 🙂

tatinka
12. okt 2011

@jasin ja ta nechem strasit ale moj mi to hovoril ze ved mame cas a vies co mi dal o prace dostat ho na urologiu a potom do centra na spermiogram? fuha rok mi to trvalo , to sme sa snazili na ostro a bez pomoci liekov,,,a nic,,ale zelam nech sa vam zadari beznou cestou a bez lekarov

doldy
12. okt 2011

tatinka Aj mne sa to zda brutalne predražené.... Som to normalne študovala ako maturitný diplom. Ale tak na Slovensku je dobre už aj to čo hradia, stojí to vela ale dufam že to za to stojí. Ked tak budeme mať aspon jedno velmi drahe babo... Kam sa hrabe mala celebrita ako mala Suri?
V čechach je to všetko lepšie, materska a komplet zdravotnictvo. Mam kamaratku a ta je češka a všetko si rieši tam. Dostava nepomerne viac penazi a napr. pri každom vyšetreni jej lekar da do ruky obrázok drobca.... Tak inač čo narobime. Mala som dlhú dobu na to aby som zvažovala prečo sa to deje a prišla som na to že si nemôžem povedať že prečo práve ja pretože osud naklada len ludom čo to unesu.... A ked to osud tak chcel vedel prečo. Aj ked je to jeho krutá hra...

doldy
12. okt 2011

@tatinka ano som odfarbena na blond a mam 176 cm 😀 Nahoda?

tatinka
12. okt 2011

@doldy ja odpadnem 🙂 no este ze sedim lebo inak asi padnem ako mucha 🙂 to vazne? pocuj my musime dat kavu lebo inak ani neuverim 🙂....nemas tu dakde foto?alebo na pokeci? ..vies co ti poviem?suhlasim s ty co si napisala, jedna moja znama mi raz povedala ze ludia ktory vela veci maju nemozu mat vsetko a preto vzdy aspom v niecom maju problem aby vedeli ze ziivot nei je jednoduchy a aby si vazili co maju,,,ja vo vela veci verim a verim aj v to ze proste ked ti nadelia z hora ze bude mat clovek babo v urcitej chvily tak ho bude mat vtedy anie inokedy pretoze tak to proste je a moze robit co chce,,,lebo ako sa povie kym priroda nedovoli, nic sa nezadari, ale ked uz dovoli ,,,,,

tatinka
12. okt 2011

@doldy cica mrkni sa ci som to dala dobre to potvrdenie na priatelov lebo ja sa tuna v otm nejak nevyznam, kde mam pozrem tvoje foto? dam ten fotobog tvoj a potom co dalej?ja som tiez blond tak na mna treba len tak vzletne🙂

dana1972
13. okt 2011

@doldy nie nečaká sa tolko v lekárni len v poisťovni... 😠 ale zlatá si dakujem za ochotu 😵 😵 🙂

doldy
13. okt 2011

@tatinka pekne si to napisala, je to ťažké ale aspon vieme že žijeme. A náš drobec príde v tom správnom okamihu. Tak sa už len tešiť...

vivera
13. okt 2011

@linda81 bože ja som z toho blb. Toto bude tvoje prvé IVF? Takto pekne pobrobne ti to vysvetlili v car?

ma77
13. okt 2011

@smeyka27 ahoj v nedelu začinam stimulku a mam dlhy protokol neviem prečo 😕 😕 😕

linda81
autor
13. okt 2011

@vivera Ahoj..ano je to prve IVF a dufam ze jedine🙂.Az tak podrobne mi to nevysvetlili ,ale som lekarka🙂.Robim ARO, takze tak.No a pri tom mam takuto smolu.Cele roky v robote a potom aj tak nic z toho☹...

vivera
13. okt 2011

@linda81 neber to ako smolu, o to viac sa budeš tešiť z tehu a z mimina. Aspon ja si to tak hovorím. A aj ja verím, že toto bude moje prvé a jediné IVF. Alebo kým sa nerozhodneme pre druhé bábo. 🙂

tatinka
13. okt 2011

@doldy jaj uz aby to bolo ,aj uz som ti taka nedockava, aj si poviem ze ked uz sme toko cakali ze ten mesiac hore dolu uz nevadi , ale i tak som uz netrpezliva 🙂

smeyka27
14. okt 2011

@tatinka ahooj nemam ovulku,nedozrievaju mi vajicka 😖,preto mam kratky protokol...dufam ti buduci tyzden oznamia schvalenie a budeme spolu "pichat" 😉

smeyka27
14. okt 2011

@apolenka6 vidis, tak to budes mat pekny darcek 🙂 ja uz mam lieky doma..takze dufam vysledky budu ok a my budeme moct konecne zacat 🙂 ....a ako si pochodila v centre?? ziadost podpisana???

smeyka27
14. okt 2011

@ma77 ahooj tak to uz cez vikend zacinas 🙂 nech ide vsetko hladko,manzelik nech bezbolestivo picha 😵

tatinka
14. okt 2011

@smeyka27 oooo ,my budeme spolu "pichat" to je ti zaujimave toto 🙂)...jaj tak to ja budem mat asi dlhy ked kratky je pri tom co pises..snad uz to poslu, ked nie tak tam budem zas volat...bo uz chcem aby sme "pichali "🙂.."fuj tatinka daj si facku "bo toto tak cudne vyznieva 🙂)ale sranda musi byt 🙂

99azura99
14. okt 2011

ahojte babky, rada by som sa k vam pripojila 🙂 uz dlhsie citam vasu temu, len som nemala odvahu napisat. Ja som bola podpisat ziadost na IVF 6.10- podpisala som to hned, nakolko mi povedali ze ina sanca u mna nie je 😒... Vidim ako si tu pekne pisete a hlavne sa podporujete. Lebo nikto to tak nepochopi ako my vsetky navzajom

alibabaa
14. okt 2011

tak, cast hormonov doma.. v lekarni na mna taky ujo co stal za mnou len cumel.. ze kolko ihiel a kolko striekaciek.. ale tak co uz.. aspon lekarnik bol zlaty ..

alibabaa
14. okt 2011

@99azura99 kludne sa pridaj, ja som sa sem jednoducho vtirkla.. 😀

alibabaa
14. okt 2011

kocky je tu este niektora co zacina stimulovat buduci tyzden, alebo uz stimuluje? dufam ze nebudem sama ako prstik... 😕

doldy
15. okt 2011

@alibabaa ja už stimulujem 🙂 lieky užívam, decapeptyl zajtra 😀 A neuveritelne sa teším pretože konečne to všetko začalo. a čo ty?

alibabaa
15. okt 2011

@doldy ja zacinam v utorok s dipherelinom. hura nie som sama 🙂 uz som sa zacinala obavat, ze budem sama, ked mi nikto neodpisoval 😖

doldy
15. okt 2011

@alibabaa tak to gratulujem,,, neboj sa bude to ok. Aj ja som sa toho bala ale jedine čo citim su chute a tie riešim čajom. Kupila som si 8 druhov čaju a obmienam ich každu chvilu a pomáha to. A nakupila som si kartony vody, na každu flašu som napisala den kedy ju musím vypiť a dodržiam tri litre vody denne. tak sa tešme, detičky su na ceste 😀

alibabaa
15. okt 2011

@doldy to pitie ma strasi teraz asi najviac.... ☹

doldy
15. okt 2011

@alibabaa Niee nestresuj, je to ok, ani ti to tak nepride na druhý den... len pojdeš častejšie na WC 🙂 a hlavne usmev.

alibabaa
15. okt 2011

@doldy no a tu je tiez problem... mna obtazuje chodit na wc 😖 .. mam ho cez celu chodbu a je tam kosa jak blazen.. keby bol aspon blizsie...
a dokedy budem musiet tak vela pit??? ☹