Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
@cmelica no kontrola bude na 15.den...... ale hej v pohode to bude. urcite vie co robi. a ja mam kr. protokol takze mozno sa to koli tomu trosku natahuje. myslim ze aj ja som niekde citala ze takto neskor malil OPU. ......inac, ty to stihnes vsetko zmaknut tento mesiac? asi nie co? to ti na januar skor vychadza...
@dodina55 takze ziadne stresy a uvidis,ze vsetko dopadne na jednotku 🙂 🙂
no ja mam dlhy protokol takze zacinam s proverou 13.12,mrcha by mala prist posledny decembrovi tyzden a zalezi na tom kedy zacnem pichat posledne injekcie 🙂 mne by OPU vychadzalo na polovicu januara...kokso to je teda daleko este 😖
Čakáme na schválenie žiadosti
ada06---/GF/, 36r, vaječníky netvoria vajíčka, slabší spg
alica311--- /helios MT/, 26 r, zlý spg
Čakáme na stimuláciu:
linka ----/Gyncare-KE/ 30 r,1.IVF+ICSI, gonal,fostimon,cetrotide,krátky protokol,zlý spg,myomatozna maternica
cmelica----/Helios/, 28r, 1.IVF... 13.12 zacina s proverou, dlhy protokol
Stimulujeme:
dodina55 ---25r, (SPLN KE) 1.IVF- 24.11,kratky protokol, zly spg - decapeptyl a gonal, 2.12 kontrola v CAR
in131 --- 28 r,/Helios/ 1.IVF, dlhý protokol, 7.11., od 24.11. gonal, zlý spg,
sisi2606 ----/GF/, 28 r, 1. IVF + ICSi, zlý spg, dlhy protokol, od 21.11. diphereline, od 2.12.Gonal, kontrola v CAR 8.12.2012
tatinka--- /Iscare/, 1.IVF 23.11 puregon, cetrotide
smeyka27---/Iscare MT/, 33r.1.ivf+icsi,zly spg.,cakam na mrchu
zibi---/Iscare MT/, 33,1.IVF, zlý spg, dlhý protokol - 25.11., provera, picham diphereline a menopur
99azura99---- /GF BA/ - 26r., dlhy protokol - diphereline, gonal, pergoveris
vtacatko2----25r, Helios, dlhy protokol,18.11., decapeptyl a puregon zacnem,
Čakáme na ET:
aisha6---- /Helios/ 30 r, 2x missed ab ,nevysvetlená neplodnosť 1.IVF ,decapeptyl,Gonal,30.11.- OPU,zatiaľ 13 embryok, cca 5.12- ET
dandy914--- /GF BA/ - 30r., od 8.11. (24 DC) dlhy protokol - diphereline, gonal, pergoveris, OPU 28.11., 4 embryjka, ET 3.12.
Čakáme na // :
smallyell---- /spln KE/27 r, 1. Ivf, dvaja drobcovia sa hniezdia, ET 21.11. vysledok 5.12
iva567---- /GF/ 30r, 1.IVF, nevysvetlená neplodnosť, OPU - 20.11., vklad 25.11.(vložení 2 drobcovia), krv 5.12.
bystroocka---/GF BA/-36r-clostilbegyt,1.IUI, hranicny spg., krv 12.12.
porinka---- /GF/ 31 r, 1.IVF, 3x Missed Ab, partner chromoz. mutácia, OPU 26.11.-17 oocytov, 10 embyí, ET 1.12 , vložené 2 embryjká, krv 12.12.
Stimulujeme na KET:
linda81--- /KIWU/ 29 r, nepriechodne obe strany vajcovodov, zly spg,1.IVF - ET neuspesne, KET dec. 2011
Čakáme na KET:
alibabaa ----/GF/ 31r., 1.IVF - ET neuspesne,1.KET mozno v januari 2012
//
petuska123---/Iscare MT/, 25 r, 1ivf+icsi kratky protokol,zly spg,zvysene AMH, cakanie na 2 ivf - spontanne otehu
nana123 - /Spln KE/- 31r., 1.IVF, dg. endometrioza, 2 drobcovia vlozeni, tehu potvrdene 28.11.
timmka--- /Gync. KE/- 26r., kratky protokol- gonal, cetrotide, ET 16.11.,zly spg, vloz.1 fazulka, 28.11 potvrdene
simi81---/iscareMT/-30r., dlhy protokol, prirodzene otehot. počas ivf, 28.11. potvrdene
Takze haluz 🙂 Mala som ist na kontorlu az zajtra, cize dnes by som nepichala Gonal, ale kedze som cez vikend mimo, isla som dnes a Harbulak povedal, ze mam zacat s Gobalom 112,5 davky 4 dni a potom 2 dni 150 davku. A az buduci stvrtok na kontrolu. Nie je to neskoro? Nie ze tam budem mat 100 vajok 😀
A este ze vas mam baby, lebo nikto ani muk o tom, ze mam vela pit alebo jest bielkoviny..no sila.
baby tak ja som uplne v soku nas docent z Iscare musel odist z centra a neveime vobec preco a co sa stalo..dosiel tam nejaky Galo z Heliosu sa mi vidi.normalne mam strach ci mi to teraz dopadne cele dobre..kedze su to riadne soky co sa stalo.. 😒 som normalne sklamana a smutna 😢
inak krv budem vediet poobede..bola som tam na sono...u toho noveho a nezdal sa mi zly ako je iny ako docent ale nikto rpedsa nie je rovnaky ..ale nemozem povedat ze by bol zly ku mne bol dobry a aj srandoval 🙂 no a ze mam 3 male na jednej 3 na druhej plus jeden nakazdej strane asi 10 a 8 mm tak som zvedava..som 8 den cyklu ale doktor povedal ze to mam zabudnut na menstruaciu ze to sa tak nerata...ze to sa rata len menopuru cize 4 den odber bude asi na toho 12 teho..uf
takže písala mi embryologička, že tretie embryjko nezmrazili a zatiaľ pracuje na tom pohlaví, že to trvá celý deň. 😉
a kočky, myslíte, že môžem používať Lactacyd, bo obsahuje parfém.... 😒
neuveriteľné v lekárni som sa bola len tak zo srandy spýtať či mi nezoberú nazad zabalený decapeptyl a oni mi vrátili prachy,je to sice len 15 euri ale aj tak dobre 🙂
od teraz som na týždeň slamená vdova, drahý mi išiel s jedným známym smer Portugalsko, Španielsko, kvôli robotke. Vraj by to mohol od januára jazdiť. Aj som rada, že po dlhšej dobe rozumný džob, síce ešte takto nejazdil, ale asi si ho potom moc neužijem ☹ ☹ ☹
@porinka to ja som tu rozsirovatel zakazu tych parfumovanych veci :D vies co..... no ja mam bez lactacydu vzdy problem, staci ze ho nepouzivam 4 dni a je pruser takze tiez neviem ci si s nim budem moct dat pauzu. urcite mozes ale ja na tvojom mieste umyjem susurku tak zvonku opatrne aby to neslo dnu ani trosicku.... :D
@dodina55
zatiaľ som ho nepoužila, riešim to vodou, len ten hnusný utrogestan zmyť, je doslova umenie...bléééééééé. skúsim lactacyd len tak lajt... 😉
a inak na matrike mi tetuška hovorila, keď nám overovala podpisy, že ak chcem byť tehu, nemám nosiť čierne tričká, ale farebné, veselé... 😀 😀 😀 😀
ano ano ja to pocula ze hlavne spodne nohavicky by sa mali nosit biele a svetle lebo ze cierna brani toku energie a tehotenstvu ci co
ahój dievcata...tak test 9 den po transfere negativny ☹ aj som si poplakala...v stredu idem znovu ale moc neverim na zazraky....
@cmelica ahoj som tu nová a práve som našla tvoj príspevok, že na polku januára by ti vychádzalo umelé oplodnenie? lebo mne asi tiež, 16.12. idem doktorke na konzultáciu a dúfam, že mi predpíše injekcie a mala by som pred vianocami začať pichať.
@valentina000 ahooj!vitaj medzi nami 🙂 🙂 hej na januar nam to vychadza...no zalezi aky ti daju protokol,ak kratky tak je to tak,ale ak dlhy ten sa zacina na 16 DC s tabletkami...kam chodis do centra?? a drzim palce aby si zacala cim skor 🙂 🙂 🙂

@dodina55 mne to povedala tak,ze na kontroli sa chodi castejsie ked sa blizi ten 14 DC,ale vsetko zalezi na folikoch...kedy si bola na kontrole? nebojkaj oni urcite vedia co robia a neni si ani posledny ani prva komu robia IVF 🙂 🙂 hlavu hore a vsetko bude v poriadku 🙂 kedy ides na kontrolu?