Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
@valentina000 nie je za co 🙂 🙂 🙂 pri kratkom protokole sa zacina na ten 2-3DC pichat injekcie a pri dlhom je to na 16DC sa zacina s tabletkami,na 23DC s 1 injekciami..dostavi sa mrcha a na 2DC sono a krv a vtedy sa rozhodne o dalsom pichani dalsich injekcii...zalezi na tom co povie koordinatorka,alebo sa snou skus dohodnut na tom kratkom...ale oni presne vedia co je pre teba lepsie 🙂 🙂 🙂
vďaka za vysvetlenie, už som prelúskala kalendár zo všetkých strán 🙂 ale fakt záleží na tom, čo mi povie doktorka a ty kam chodíš do centra? Inak kamoška .........bohužiaľ ďalšia, ide na UPO už tento víkend, hmmm už sa tiež neviem dočkať, ale to asi všetky :(
@valentina000 nebojkaj aj my sa dockame a uz coskoro 🙂 🙂 ja chodim do Martina Helios...
dočkáme dočkáme, tak zatiaľ sa tu majte, dúfam, že "stretneme" nabudúce 🙂 paaa a všetky hlavu hore
@smallyell trupka.. nikto sa nehneva.. len ono je to tak prehladnejsie a hlavne -teda mne osobne- je to lahsie na kopirovanie ako to ze napises 3 dc a my to kopirujeme dalsich 10 dni 😀 😀 😀 😀 potom chuda nase stimulujes a stimulujes a stojis na jednom mieste 😕
preco by sme sa hnevaliii nam na tom zalezi kto ako sme a ako sa mame.. preto som sa ta na to aj pytala 😉
no kua a ja skoro furt v čiernom a ten lactacyd mysíte že nemôže byť? 😒
Prípravky
radu Lactacyd boli vyvinuté tak, aby
rešpektovali a pomáhali obnovovať
krehkú harmóniu citlivého prostredia, ktorú ľahko naruší menštruácia, liečba
antibiotikami, návšteva bazéna či sauny alebo dokonca jednoduchý kúpeľ či
zásadité mydlo. Obsah kyseliny mliečnej v prípravkoch Lactacyd vám pri každodennej
starostlivosti pomáha udržiavať rovnováhu jemne kyslého prostredia,
ktoré si samo telo v tejto oblasti vytvára prostredníctvom priateľského laktobacilu.
Organizmus tak predchádza množeniu baktérií, ktoré majú za následok
nepríjemné pocity, svrbenie, pálenie či výtok. Prípravky radu Lactacyd
neobsahujú mydlo ani alkohol. Navlhčené obrúsky by mali byť základným vybavením
vašej kabelky, aby vás neprekvapilo ani vyšetrenie u lekára, cvičenie,
neznáma toaleta či cestovanie. Alebo milovanie, pretože spermie, čo mnoho
žien prekvapí, majú zásaditý charakter. Mimochodom, ani syntetická bielizeň,
ktorá neumožňuje pokožke dýchať, zdravému telu neprospieva. Venujte svojim
intímnym partiám dostatočnú a správnu starostlivosť. Nielen v období tehotenstva
či po pôrode. Chráňte svoju plodnosť čistotou, ktorá jej prospieva
@alibabaa to ja som tu taka scitana 😀 presnejsie bolo tam povedane ze niektore kliniky toto odporucaju, vyhybat sa aj vonavkam, showergelom..... proste vsetkemu vonavemu co ide na kozu ( dufam ze sampon nezaratali 😀 ) ze embryos to nemaju rady a ze sa mozu na to cele potom vykaslat, nieco v tom zmysle 😉
fuj baby zasa som začala čítať o OHSS a mám zase strach lebo ,mám stále nafúknutý žalúdok nie brucho tak neviem ja sa čosi nastrachujem cez toto IVF. 😢
a mala si aj pred et
našla som niečo bez parfému
http://www.bioshop.sk/obchod/intimna-hygiena/fe...
kocky a co aviváže???tie sú tiež parfumované??tie môžu byť????

ďakujem. trošku nie som až tak v obraze čo je dlhý a krátky protokol, ja som počula od kamošky, že sa berú injekcie tak cca 3 týždne a potom sa ide na to, či? a chodím do BA . už by som injekcie začala aj skôr, ale všeobecná dlho jej to trvalo a ked to konečne je, tak mi zase nevychádza cyklus